СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 103 919
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 725
Добро утро,
Таях малка надежда да са го пуснали по нощите пусто класиране, ама не...
Дано в 8.30 имаме желаната секция, та да си отдъхнем и да има време да се мисли.
Хубав ден

# 1 726
И аз станах с надежда за класиране, но уви...бала е точен и при нас. МОН ще отчете сериозна посещаемост на сайта вчера Wink

# 1 727
Ние пък сме на бал днес. Как ли стои въпросът с новите стари ограничения? Едва ли ще сме до 30 души...
Ще ви следя, за да науча бързо, ако имаме новина. Дали е възможно, събота е все пак...
Helene, топни се и за мен! Simple Smile

# 1 728
Не, не вярвам да го пуснат преди 9 в понеделник. Дано подготвят статистиката, за да я пуснат с класирането.

# 1 729
  • София
И на мен не ми се вярва да пуснат класиране днес или утре. Чак толкова не могат да ни изненадат Grinning

# 1 730
Някой от МОН да работи в събота ли? Relaxed
Само ако е настроена автоматично системата да се задейства в даден час евентуално.

# 1 731
Само ако е настроена автоматично системата да се задейства в даден час евентуално.
                 И този час е........в понеделник 13-ти! Yum Хората са си го написали отдавна!

# 1 732
Щом са ни правилни баловете, няма страшно. Оттук нататък е наистина само въпрос на едно копче да се натисне.

# 1 733
                И този час е........в понеделник 13-ти! Yum Хората са си го написали отдавна!
Хората и за резултатите си бяха написали отдавна, ама излязоха по-рано.

Ние тук се забавляваме покрай чакането, това е. Истината е, че не знаем технологично как стоят нещата и какво изчакват. От една страна работиха в петък до късно, стана ясно. От друга ако сега въпросът вече е само за натискане на едно копче и те не го направиха, както имаше съмнения, за да може софийската РУО шефка да се види по телевизията  е много тъпо.

# 1 734
  • Варна
Не ми изглежда много сериозно да се очаква, че някой в министерството ще седи днес да натиска копчета. Учителите проверяваха и в събота и неделя, но сега едва ли. Спокойно да си ходим на плаж, явно ще си говорим пак в понеделник.
Редактирам се, Солничка преди мен го е казала, не знаем как точно става чисто технически, съответно какво време и усилия изисква и от кого зависи

# 1 735
  • София
Ние хубаво дочакахме баловете, ама аз от сутринта съм бомбардирана от съобщения на щастливи родители, които са убедени, че децата им са приети, защото системата изписвала, че баловете им стигат за желаните паралелки Hushed Беше ми неприятно, ама се наложи да им попаря радостта. Дано излезе по-скоро това класиране.

# 1 736
Е да, вече е сигурно, че ще е в понеделник. В срока по традиция, ама догодина пак ще чакат по-рано със сигурност, защото няма как да не сме нетърпеливи. Simple Smile

# 1 737
  • София
Ще чакаме в понеделник Синеочка да си направи пресконференцията, за да каже подредбата на първите три училища с максимален минимален бал и тогава ще има класиране и статистика.
Триша, стискам палци ❤️

# 1 738
  • Варна
Аз догодина няма да се вълнувам, но имам 5класник, дето след тазгодишното ДО вече е записан на уроци и след 2 години пак ще съм в темата.

# 1 739
  • София
Ние хубаво дочакахме баловете, ама аз от сутринта съм бомбардирана от съобщения на щастливи родители, които са убедени, че децата им са приети, защото системата изписвала, че баловете им стигат за желаните паралелки Hushed Беше ми неприятно, ама се наложи да им попаря радостта. Дано излезе по-скоро това класиране.
Мда, кучето си лае, керванът си върви.
Между другото имаше подобна ситуация с класирането за ТУ, няколко човека са се подвели, че са приети, заради неясно изписване.

Общи условия

Активация на акаунт