СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 103 685
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 965
Уф, Дидева, Ю-то юртостроителство ли значи? Joy
ИстествИнУ.
Профилирано-професионална гимназия с преподаване на монголски език, камиловъдство и юртостроене.

# 1 966
Че как монголски без коневъдство( мисля за нас с Ред все пак)Simple Smile

Камъче, да не си Лекси( предния ти ник)?Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 20:06 от Biserka_a

# 1 967
Че как монголски бе коневъддство( мисля за нас с Ред все пак)Simple Smile

Не, не съм Blush... но въпросът Ви ме успокои, че явно не сме единствени Blush фина, красива (е, не само защото си е моя Grinning ), но с твърде изненадващи интереси Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 968
Дидева , много благодаря ! Това уж го четох , но съм пропуснала линка. Дали има шанс , на място в училищата да има такива бланки ? Ще трябва по път да търся къде да изпринтя , сигурно ще ме гледат странно ако го напиша на ръка Wink .Благодаря !
                 Миналата година ни поискаха това,което сме разпечатали от профила на детето.Също ни дадоха и заявление в у-щето ,като това което го има в края на линка на Дидева,но ...с наименование на конкретното у-ще,а не така ,както е написано в линка.

# 1 969
На мен са ми много симпатични девойки, които имат подобни интереси:-)

# 1 970

Не, не съм Blush... но въпросът Ви ме успокои, че явно не сме единствени Blush фина, красива (е, не само защото си е моя Grinning ), но с твърде изненадващи интереси Stuck Out Tongue Winking Eye

За мен остава предизвикателството да намеря фунасов ресурс, за да й осигуря участие поне в Рено, Фолксваген, БМВ и във Формула 3 Stuck Out Tongue Winking Eye сладуранка  Heart Eyes

# 1 971

За мен остава предизвикателството да намеря фунасов ресурс, за да й осигуря участие поне в Рено, Фолксваген, БМВ и във Формула 3 Stuck Out Tongue Winking Eye сладуранка  Heart Eyes

* финансов .... Ох, този телефон ще ме побърка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 972
  • София
докато ние тука си се шегуваме, отново отвориха дискотеките и нощните клубове. според председателя на асоциацията им, не били те причина за заразата.
поне да знаете на кого да благодарите за дистанционното обучение следващата учебна година.

# 1 973
Това с разпечатаното от системата заявление е било някаква самоинициатива. Единственото, което се изисква по наредба, е заявление за участие във втори етап на класиране.Това в сайта на РУО-София е образецът от заповедта на министъра. Иначе всяко училище може да добави наименованието си във файла.
Опитвам се да избягам от десетките брифинги и изявления през последните дни. Карат ме да се чувствам зле.

# 1 974
докато ние тука си се шегуваме, отново отвориха дискотеките и нощните клубове. според председателя на асоциацията им, не били те причина за заразата.
поне да знаете на кого да благодарите за дистанционното обучение следващата учебна година.

Cry инвестират в чалга Cry дългосрочно Cry

# 1 975
Председателят на асоциацията им си защитава хляба, ама друг накрая решава....

# 1 976
Гъбаркайте си вие с 999ЕСПУ или ППГПМЕКЮ „ Чингис Хан“ , ама това ,което видях в Албания ме навежда на мисълта,че скоро ние ще попаднем в графата "смешни страшки или страшки смешни" Smirk

# 1 977
Председателят на асоциацията им си защитава хляба, ама друг накрая решава....

Този, който инвестира в краткосрочен план. За да запази мандата/ властта си. Приоритет им е чалгата Cry във всички нейни измерения. Не само като музикален жанр. Сещате се.

# 1 978
Къде я четете новата заповед?

# 1 979
  • София
http://www.mh.government.bg/media/filer_public/2020/07/12/zapove … -399-12072020.pdf

Дискотека с по 1 човек на 1 кв.м.

Някой знае ли дамата с честните сини очи към колко часа обичайно се изявява преди обявяване на класирането?

Общи условия

Активация на акаунт