Бебешката количка - цяла наука за второ висше №45

• 53 900
  • 758
  •   1
Отговори
# 330
Тук имаше доста запознати със Cybex,  ще ви помоля за малко помощ. Hug
Каква е разликата между тези три лятни колички - Cybex Eezy S, Cybex Eezy S+ и Cybex Eezy S Twist? На Twist-a гледам май особеността е, че седалката се върти в двете посоки на движение. Кои са другите съществени разлики?

# 331
Тук имаше доста запознати със Cybex,  ще ви помоля за малко помощ. Hug
Каква е разликата между тези три лятни колички - Cybex Eezy S, Cybex Eezy S+ и Cybex Eezy S Twist? На Twist-a гледам май особеността е, че седалката се върти в двете посоки на движение. Кои са другите съществени разлики?
Cybex Eezy S-малки гуми,тясна и къса седалка,сенник малък
Cybex Eezy S+-големи гуми,седалката е дълка и широка, сенникът се удължава и има прозорче за наблюдение
Cybex Eezy S Twist или S+ Twist-предимството е, че седалката се върти в двете посоки,иначе идва по-къса заради това и крачетата висят.

# 332
  • Бургас
На Eezy S+ гумите и сенника са по-големи, от другите два модела. Подложката за краката също е по-дълга и се регулира. Като спи детето може се вдигне, за да не му висят краката. При другите две е много късичка и не знам дали е подвижна.

# 333
Благодаря ви много! Simple Smile В такъв случай Eezy S+ ми звучи най добрият избор от трите. А дръжката за родителя с регулируема височина ли е?

# 334
Аз минавам да се похваля. Купих количка! Взех Ergobaby Metro. Вчера за пореден път ходих да бутам и сравнявам и за себе си установих, че е най-добре количките да са една до друга за най-точна преценка.  Chipolino move on действително е много лека, но изглежда така сякаш след седмица по софийските улици ще се разпадне или поне ще излязат луфтове. Другото което е като се сгъне няма откъде да се подхване да се качи в багажника. Нядявам се с Ергобейби да съм направила правилен избор.  Много ми хареса дръжката на седалката с която я хващаш за да я вдигнеш. Попаднах и на страхотна цена от 180 евро от Германия, нали сега излезе модел 2020 и разпродават старите цветове. Ще споделя повече като пристигне.

# 335
  • Бургас
Благодаря ви много! Simple Smile В такъв случай Eezy S+ ми звучи най добрият избор от трите. А дръжката за родителя с регулируема височина ли е?

Не, дръжката не се регулира.

# 336

Не, дръжката не се регулира.
Аз съм 170см и ми беше неудобно висока тая дръжка.

# 337
  • София
Мен също дръжката на Eеzy S+ ме
отказа /аз съм 160 см. висока/.

За мен е безумно, че много колички за сумати пари са с нерегулируема
дръжка... Neutral Face

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 13:17 от rave

# 338
Добре де, аз сега пак съм в начална позиция - имаше тук лоши мнения за чиполино move on, още не съм я видяла на живо, но все пак, помогнете.
Търся лятна, лека, компактна количка в която да мога да сложа бебе на 3м, тоест търсим пълно легнало положение. Ергобейби метро го дават от 6+ 🤷‍♀️
До 7кг, макс;
Да се сгъва лесно/сама 😁
Да има прозорче на сенника, за да виждам бебето (уж си избрах chicco goody, ама няма прозорче, срамота за тия пари, иначе е идеална)
Маневрена
До 400лв
Мерси!

# 339
На S+ не се регулира дръжката,но на мен ми е удобна за бутане-висока съм 167см.На Макларънът се регулираше, Arc S  моделът с цяла дръжка и точно това беше за мен безумието.Незнаете какъв луфт има при бутане дръжка, която се регулира във височина.

# 340
Добре де, аз сега пак съм в начална позиция - имаше тук лоши мнения за чиполино move on, още не съм я видяла на живо, но все пак, помогнете.
Търся лятна, лека, компактна количка в която да мога да сложа бебе на 3м, тоест търсим пълно легнало положение. Ергобейби метро го дават от 6+ 🤷‍♀️
До 7кг, макс;
Да се сгъва лесно/сама 😁
Да има прозорче на сенника, за да виждам бебето (уж си избрах chicco goody, ама няма прозорче, срамота за тия пари, иначе е идеална)
Маневрена
До 400лв
Мерси!
Cybex Eezy S+ ако я поръчате от online4baby.com ще се влезете в бюджета, даже и за по-малко от 400лв. ще дойде.

# 341
Много неудобно висока ми е дръжката, по-нагоре писах, гледах я още преди да родя и това ме отказа. Благодаря все пак.

Едит: Сега гледах, че я дават 101см на височина, което е нормално, сегашната ми също е някъде там. Може да ида да я видя пак с вече свикнала да бута ръка Simple Smile ще я имам предвид!

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 14:16 от greenbabybee

# 342
  • Бургас
За това е хубаво да се пробва и види на живо. Аз съм 165 см и дръжката на Изито ми е почти перфектна. Можеше и малко по-висока да бъде. На Мутсито съм си я вдигнала до края и ми е идеално. 🙂

# 343
И мен в началото леко ме дразнеше дръжката на Изи С. Сега си я бутам и ми е добре, 160см съм. Много лесно се бута тая количка!
Другото в което се убедих е че перфектната количка,  не съществува. Simple Smile

# 344
Може ли някой, който я има, да измери височината на тая пуста дръжка? В бг сайтовете я пишат 101см, в официалния на сайбекс - 105. Последно колко е? 😂 помня, че ми беше неудобна, висока...много мразя така, имам чувството, че си ги измислят тия параметри. Ако човек не следи, като нищо после може да съжалява.

Общи условия

Активация на акаунт