Бебешката количка - цяла наука за второ висше №45

• 53 887
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
Genni, нашата количка Occaro е втора употреба. Шасито се сгъва лесно, но е тежичко да го вдигаш всеки ден в багажника. Ние сме с комби, но си заема място в багажника, заради големите гуми. “Лятната” седалка се сгъва лесно  също. Много маневрена количка е, аз я бутам с една ръка. Според мен би могла да изкара още едно бебе след нашето. Няма никакво скърцане на шасито. Като единствена забележка мога да посоча, че сенника на така наречения зимен кош е малък и се наложи да вземем допълнителен, но ние сме с лятно бебе.

# 421
Здравейте 😊 За пръв път пиша във форума, но не се сдържах 😀 Ще ставаме родители началото на януари на първо бебе. Започнах да чета тук за колички и ..... наистина много се обърках. Цяла наука. Моля, препоръчайте ми количка, която да е 3 в 1. Нямам изисквания към лекота и лесно сгъване, защото живея в къща. Единствения проблем е, че в моя град има много павирани улици. Не ми се дават над 1000лв. също така. Моля, помагайте 😕

# 422
  • Anywhere
Нещо полско, с големи, надуваеми гуми. Марки има толкова много,че свят ще Ви се завие. Въпрос на личен избор и дизайн. Вижте Moovo Quick, Moebebe ги предлагат. Има добри отзиви в темата

# 423
Аз минавам само да се похваля, че ми дойде количката Ergobaby metro. Много ми харесва, въобще не съжалявам, че избрах нея имайки предвид че се чудих за Chipolino move on. Мислех да не купувам коша за новородено, защото имам голяма количка, но ми изпадна оферта от ибей и взех и него, но той още не е дошъл.

# 424
А аз намерих още една количка, която се сгъва сама - Cam Matic, 5.9кг. Освен чико goody и chipolino move on.  Явно това е бъдещето на летните колички 😁 cam като марка как е?

# 425
  • У дома
Genni, нашата количка Occaro е втора употреба. Шасито се сгъва лесно, но е тежичко да го вдигаш всеки ден в багажника. Ние сме с комби, но си заема място в багажника, заради големите гуми. “Лятната” седалка се сгъва лесно  също. Много маневрена количка е, аз я бутам с една ръка. Според мен би могла да изкара още едно бебе след нашето. Няма никакво скърцане на шасито. Като единствена забележка мога да посоча, че сенника на така наречения зимен кош е малък и се наложи да вземем допълнителен, но ние сме с лятно бебе.

Благодаря ти!
Днес я поръчах. Попаднах на много хубава цена в олх-а и въпреки, че не ми се искаше да бързам с количка и каквото и да е предварително(чакаме зимно бебе-чак януари) днес се уговорихме да ми я пуснат по куриер...изглежда ми стабилна, дано всичко е наред Simple Smile

# 426
Разбирам те, ние също я взехме раничко. Бях в 12-та седмица. Може би знаеш - maxi cosy и cybex кошниците са съвместими с шасито на ocarro посредством адаптори.

# 427
Нещо полско, с големи, надуваеми гуми. Марки има толкова много,че свят ще Ви се завие. Въпрос на личен избор и дизайн. Вижте Moovo Quick, Moebebe ги предлагат. Има добри отзиви в темата

Благодаря за съвета. Спрях се мисля на Bebetto Nitello. Може ли да споделите какво мислите?

# 428
  • Anywhere
Bebetto са сравнително качествени колички. На живо съм пробвала само модела Luca. Nittelo не го знам. На първо четене не ми харесва коша за багаж и борда на летния кош. Багажника е малък и станно разположен, а борда е твърде висок. Но я вижте на живо и ако Ви харесва вземайте я! Вижте Лорели Римини, подобен модел но на половин цена!

# 429
Аз взех Kikka boo Vicenza 3 in 1 grey -страхотна е. След като разгледах 7983498738 модела , нишо друго не ме грабна - освен Пег перего Simple Smile ноо 2300 лв. не ми се даваха ( по добре да купя истинска кола ).

# 430
  • София
Здравейте момичета, моля за съвет, четох доста от темите назад... Казусът е следният, а по-долу и някои моделчета, за които бих се радвала ако имате наблюдения.

Чакаме януарско бебе и тръгнахме отзад напред - взехме лятна лека количка.... Зимата не знам колко и къде ще излизаме, предполагам ще пробвам и слинг/ергораница, но според мен ще имаме нужда и  от количка и кош за новородено,а и после като резерва или за по-горски пътища може да имаме още една с по-големи гуми и амортисьори .... търся да купя бюджетен резервен вариант 2ра ръка със бебешки a.k.a.
Гледам следните модели препоръчани из предните теми mutsy 4-rider, mutsy evo, nutsy transporter, baby confort high-trek, jane slalom pro, jane muum,  matrix 2, kinderkraft и x- lander x-move , tfk joggster twist, peg perego book 51, baby design lupo, chipolino up down, abc design 3 tek засега...ако може да ме ориентирате да намаля поне бройката на наблмдавсни модели? Simple Smile Като цяло гледам какво има из продавалниците и олх - дали може да дадете съвет?
Улицата ни е тясна и няма тротоар, придвижването из квартала си е офроуд, ще се налага да ползвам кола често (знам няма как да е лека, но поне компактна или лесна за разглабяне).  Извинявам се ако ми е малко хсотипна мисълта, ама вече толкова много модели и сайтове и мисли са ми овъртени в главата, че е хаос Joy

# 431
Animor, каква е лятната количка?

# 432
  • София
Animor, каква е лятната количка?
Maclaren techno arc... Рекламираха я че става и за новородено с чувалче за зимата , но не мисля че ще е  достатъчно удобно и безопасно, може би ксто навърши няколко месеца, но трябва да намеря подходящо чувалче

# 433
Скрит текст:
Maclaren techno arc... Рекламираха я че става и за новородено с чувалче за зимата , но не мисля че ще е  достатъчно удобно и безопасно, може би ксто навърши няколко месеца, но трябва да намеря подходящо чувалче

Тая тема редовно се обсъжда тук - може ли да се гледа новородено в лятна количка. Според мен зимата с чувал в този Макларън си екстра, стига да си ОК бебето да не гледа към теб.

Всичките, които си изброила са сравнително стари модели. Мен ако питаш, изчакай подходящата оферта, независимо от модела, която влиза в бюджета ти. Понякога с дебнене изпадат чудесни неща за нищожни пари. Сега виждам например едно Пег Перего 3в1 за нереално ниска цена.
Следи и маркетплейса във ФБ. Чиполино, Киндеркрафт и подобен клас колички втора ръка не бих взела.
Муци Транспортър съм имала преди 10 г. Ако имаш конкретни въпроси за него, кажи.

# 434
  • Пловдив
Аз да питам stoke explore как слизате/щачвате стъпала. Имам две стъпала на къщата на ръце я свалих количката.

Общи условия

Активация на акаунт