Бебешката количка - цяла наука за второ висше №45

• 53 881
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
И аз съм се насочила към нея или easywalker mini strоller. Чудя се обаче колко ще са проходими зимата в София

Аз минавам само да се похваля, че ми дойде количката Ergobaby metro. Много ми харесва, въобще не съжалявам, че избрах нея имайки предвид че се чудих за Chipolino move on. Мислех да не купувам коша за новородено, защото имам голяма количка, но ми изпадна оферта от ибей и взех и него, но той още не е дошъл.

# 436
Колко е проходима ще видя след някой друг месец, но все пак задните гуми са една идея по-големи от на повечето компактни колички.

# 437
  • София
Пак се включвам, продължавам да търся сносна количка втора ръка- какво мислите за adamex monte delux 3 в 1?

# 438
по-добре маркова втора употреба.

# 439
Някоя мaмa aко имa Peg perego futura modular, дaли може дa ми кaже кaк и дaли може дa cе cвaля тaпицериятa нa летния кош, че нещо не могa дa го cвaля зaрaди колaните...  cигурно cи имa някaкъв чaлъм ☺️

# 440
Здравейте, търся мнение за този модел количка на cybex нов ли е в сайта ли правят тези големи намаления втора употреба ли ги продават https://www.online4baby.com/cybex-gb-maris-fe-daydream-bold-trav … black-satin-black моля ако някой знае да сподели...Благодаря ви мили мами!!!

# 441
Здравейте. През ноември чакаме второто си детенце. След като с първото изобщо не обърнах внимание на количката и се оказах с 16кг чудо, сега цяло лято чета мнения и гледам ревюта на колички. Като цяло съм се спряла на Cybex Balios S ( която видях на живо) и Muuvo Quick 2.0 ( която не знам къде в Бургас мога да видя и изпробвам). Cybex с летния кош я дават 11.2 кг, а Muuvo 10.7 кг. Има ли сред вас някоя мама, която е виждала и изпробвала двете колички? Ще съм благодарна за мнения. Бюджета ми е макс 1100лв ( при наличие на две колички от баткото, мъжо и толкова не иска да дава хахахха)

# 442
  • Бургас
Здравейте. През ноември чакаме второто си детенце. След като с първото изобщо не обърнах внимание на количката и се оказах с 16кг чудо, сега цяло лято чета мнения и гледам ревюта на колички. Като цяло съм се спряла на Cybex Balios S ( която видях на живо) и Muuvo Quick 2.0 ( която не знам къде в Бургас мога да видя и изпробвам). Cybex с летния кош я дават 11.2 кг, а Muuvo 10.7 кг. Има ли сред вас някоя мама, която е виждала и изпробвала двете колички? Ще съм благодарна за мнения. Бюджета ми е макс 1100лв ( при наличие на две колички от баткото, мъжо и толкова не иска да дава хахахха)

Преди няколко месеца Muuvo Quick имаше в магазин Синди, срещу механото.

# 443

Преди няколко месеца Muuvo Quick имаше в магазин Синди, срещу механото.

Благодаря! Ще отида да видя тези дни!

# 444
Здравейте и от мен, мамита и татковци.

Имам следното питане: Някой ползвал ли е и има ли мнение за следната бебешка количка 3в1: Bebe Stars Belize

https://visvitalisbg.com/product/bebe-stars-kombinirana-kolichka … ize-grey-390t-186

За пръв път ще купуваме и ползваме количка и всякакви мнения ще са от полза, много благодаря!

# 445
  • Anywhere
@Amimor adamex и bebetto са здрави и издъжливи от полските.
От другите съм зачертала някой, Book 51 според мен не е подходяща за черни и разбити пътища. Чиполино абсурд, другите са стари, Матрикс е кош, а не количка. Може да видите Jane Epik и Crosswalk особенно! С големи гуми и добри амортисьори са.

# 446
@Amimor adamex и bebetto са здрави и издъжливи от полските.
От другите съм зачертала някой, Book 51 според мен не е подходяща за черни и разбити пътища. Чиполино абсурд, другите са стари, Матрикс е кош, а не количка. Може да видите Jane Epik и Crosswalk особенно! С големи гуми и добри амортисьори са.

Baby design lipo писах мнение преди няколко страници има и снимка, в момента я изпозлвам, освен това че е тежка всичко останало е супер. Изпозлвам я предимно по черни пътища. Много здрава и комфортна количка за бебето и майката, но за пренасяне е ужасна. След няколко качвания в багажника, реших да я използвам само в къщи по поляните, а за града си купих cybex Eezy s plus.

# 447
Имате ли отзиви от Mast M2?

# 448
Здравейте. Ако има някоя мама от Бургас да сподели къде може да се види Hauck Eagle 4s. Ходих до магазин Слънчо, но там са само по поръчка :/ А самата количка изглежда много обещаваща с тегло от 6.9 кг. Или някоя мама, ако я е виждала да сподели мнение. https://rayatoys.com/bebeshka-kolichka-hauck-eagle-4s-melange-grey

# 449
Може ли мнения за количкаTutek,в момента в райатойс са намалени.
По конкретно този модел. https://rayatoys.com/bebeshka-kolichka-tutek-tirso-ntr14c-c-2v1

Общи условия

Активация на акаунт