Бебешката количка - цяла наука за второ висше №45

• 53 823
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Държача за чаша на Priam (аз съм с Priam Lux Platinum) изобщо не е доизмислен.Закача се ниско на шасито и когато лятната седалка е в посока към майката,детето най-свободно може да го пипа и да вади каквото има в него.

# 586
То и на Балиос е същия, ако не се лъжа, пълен боклук. 2 шишета си загубих така, понеже се върти безобразно от самосебе си и детето го беше наклонило, съответно минавайки по неравност директно изпадат нещата... Абсолютно не препоръчвам.

# 587
AlexM1590,може ли да ми кажеш,дали височината на дръжката се регулира,че съм се насочила към Мелио или Eezy s twist 2 за лятна количка,но все още не съм видяла нито едната на живо.Знам само,че ще е Сайбекс,че сега съм с Priam Lux Platinum,но вече ми идва тежка.

Да, регулира се. С предишното дете имах eezy s twist. Беше хубава количка, но Cybex Melio Carbon според мен е по-доизмислена.

# 588
AlexM1590,може ли да ми кажеш,дали височината на дръжката се регулира,че съм се насочила към Мелио или Eezy s twist 2 за лятна количка,но все още не съм видяла нито едната на живо.Знам само,че ще е Сайбекс,че сега съм с Priam Lux Platinum,но вече ми идва тежка.

Да, регулира се. С предишното дете имах eezy s twist. Беше хубава количка, но Cybex Melio Carbon според мен е по-доизмислена.
Много благодаря 🙂

# 589
  • Варна
Здравейте, момичета!
Бихте ли споделили мнение за следната количка:
https://bebestil.bg/produkt/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA … chy-red-2%D0%B21/

# 590
  • Пазарджик
Ако бях видяла тази количка преди три месеца, щях да я купя. Страхотна е. Точно каквото всеки иска - голям сенник, лесно да се сгъва, лека и маневрена, достъпен багажник дори и в напълно легнало положение, цена и качество. Няма да съжалите! Нека и други майки споделят

Здравейте, момичета!
Бихте ли споделили мнение за следната количка:
https://bebestil.bg/produkt/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA … chy-red-2%D0%B21/

# 591
И аз това се чудя, до колкото успявам да се ориентирам в терминологията Cybex Platinum Priam Pushchair Frame би трябвало да е точно шасито🤔
Някой по-наясно би ли се включил?

Аз също гледах тази оферта за Сайбекса, но не съм сигурна така, както е описано включва ли шасито?

# 592
Всичко си включва
Package Includes:
Cybex Platinum Priam Pushchair Frame
Cybex Platinum Priam Lux Seat Unit
Cybex Platinum Priam Lux Carrycot
Cybex Aton M Car Seat
Cybex Base M
Cybex Priam Pushchair & Carrycot Raincovers
Cybex Priam Car Seat Adaptors

Редактирам, че вече ме предупреждаваха за два поредни поста Smiling Imp

Cosatto Leap на добра цена, заедно с кошница за кола.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 17:19 от jj okocha

# 593
Здравейте. Искам да попитам някоя от мамите с количка Cybex Balios S, има ли съществена разлика в дъждобрана на зимния и летния кош? Гледам по сайтовете, че се предлагат и за двата коша. Възможно ли е сега като си взема за зимния кош, после да го използвам за летния или не пасва изобщо?

# 594
Здравейте, и аз идвам за съвет. Термина е далеко, но събирам информация от по-рано за да имам време да смеля всичко и да взема правилното решение.

Окото ми постоянно отива към колички Лорели, гледах една в Хиполенд, лека и удобна ми се стори, но чета смесени коментари и стигам до извода, че много зависи от модела на марката.

Ще помоля за мнения/препоръки за тази марка, но и за други като цяло. По принцип мислим да вземем 3в1.

Не търся от най-скъпите колички по 1000лв и нагоре. Нещо по-бюджетно, но ввсе пак качествено. Предпочитам повечко пари за надеждна количка, не търся най-евтините. Но все пак мисля че 1000 и нагоре са много пари за количка.

Kikka Boo i Cangaroo също ми изгелждат читави, но и за тях ще помоля за мнения.

Търя мнения за самите марки повече от колкото за конкретни колички. Искам да знам, че няма да сбъркам с марката поне. Също ми прави впечатление, че платовете им са различни, някои изглеждат по-ниско качество от други, но цените не са различни.

Благодаря предварително.

# 595
Около мен много майки са с Kikkaboo Madrid и Divaina. Изглеждат много добре количките, стилни и модерни. Като издържливост не мога да кажа как са, но на приятелките ми децата са на по година и половина и още се возят в тях.

# 596
Здравейте, и аз идвам за съвет. Термина е далеко, но събирам информация от по-рано за да имам време да смеля всичко и да взема правилното решение.

Окото ми постоянно отива към колички Лорели, гледах една в Хиполенд, лека и удобна ми се стори, но чета смесени коментари и стигам до извода, че много зависи от модела на марката.

Ще помоля за мнения/препоръки за тази марка, но и за други като цяло. По принцип мислим да вземем 3в1.

Не търся от най-скъпите колички по 1000лв и нагоре. Нещо по-бюджетно, но ввсе пак качествено. Предпочитам повечко пари за надеждна количка, не търся най-евтините. Но все пак мисля че 1000 и нагоре са много пари за количка.

Kikka Boo i Cangaroo също ми изгелждат читави, но и за тях ще помоля за мнения.

Търя мнения за самите марки повече от колкото за конкретни колички. Искам да знам, че няма да сбъркам с марката поне. Също ми прави впечатление, че платовете им са различни, някои изглеждат по-ниско качество от други, но цените не са различни.

Благодаря предварително.
купи си CAM, Chicco, Hauck, по-добре от Loreli.

# 597
Имам приятелка с Kikka Boo Divaina и е доволна.. аааадски лека количка, бутах я с бебето , не се усеща грам.
Наистина и аз забелязвам, че масово се купува Lorelli в момента и са доволни момичетата. Мисля, че няма да сбъркаш и да не ти е 2500лв количката ✌️
Аз си взех на Cam, но там цената е над 1000лв, с късмет я намерих намалена. Щом не ти влиза в бюджета, няма смисъл да гледаш от скъпите, но ако размислиш Cam наистина е доста добра марка , вървят по 1200-300 ☺️✌️

# 598
В Дундьо Cam Taski Sport в момента е 899лева

# 599
И аз първоначално такава си харесах , но се  отказах, понеже нямат изцяло легнало положение .
Имам приятелка с Kikka Boo Divaina и е доволна.. аааадски лека количка, бутах я с бебето , не се усеща грам.
Наистина и аз забелязвам, че масово се купува Lorelli в момента и са доволни момичетата. Мисля, че няма да сбъркаш и да не ти е 2500лв количката ✌
Аз си взех на Cam, но там цената е над 1000лв, с късмет я намерих намалена. Щом не ти влиза в бюджета, няма смисъл да гледаш от скъпите, но ако размислиш Cam наистина е доста добра марка , вървят по 1200-300 ☺✌

Общи условия

Активация на акаунт