Бебешката количка - цяла наука за второ висше №45

• 53 697
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
Някоя да има мнение за новата Cybex melio carbon? Доста ми хареса и е лека, иска ми се да я използвам за пътувания и като лятна количка. Гледах и Миос, но ми се струва тежка като за лятна. В момента сме със Cybex Priam и ще продължа да си я използвам, но като по-компактен вариант си търся нещо. Изискванията ми са да е лека, с голям сенник, с въртяща се седалка и регулираща се дръжка.

# 76
Здравейте, ще ходим на кръщене, ние ще подаряваме триколка за момче. Моля, препоръчайте такава от която сте доволни. Цената няма значение

# 77
ElitsaD,

Питах Ви дали моделът е 4, т.к. последната версия на Giggle e 3, та реших, че може да съм изпуснала новия модел. Иначе традиционно Giggle e триколка, но го има в разновидност Quad, която е с 4 колела. За чупката - признавам си, не съм се замисляла. Ходих до магазина на официалния вносител за България и ги пробвах, но не съм я забелязала, повече разпитвах за разликата между триколките и четириколките. Магазинът ми е доста наблизо, ще мина да питам за въпросната чупка при първа възможност.

Иначе, и аз рядко виждам колички Косато, но днес видях по улиците 2 (с лисиците и листенцата) и много ме зарадваха. 😉
И аз днес ходих за втори път да я видя и евентуално да я взема. Накарах обаче консултантката да сложи сенника на коша 6+, защото първия път го пробвах без него, иии се оказа, че става толкова високо, че не виждам нищо пред себе си 😃 1.65см. съм. Другото, което ми направи впечатление..бях намерила обявени размери в сгънато състояние, които звучаха много добре, но се оказа, че биле само на шасито и с включен кош става доооста обемно Sad
Та отново съм на вариант Cybex Balios S. Днес гледах също Quick Muuvo, изненадващо размери за полска количка, много удобна и маневрена, а цената е повече от добра. Решила съм да я проуча.
За съжаление, колкото и да ми харесва, Cosatto отпада Sad

# 78
Аз днес минях през Висвиталис и си харесах 2 колички- easywalker harvey и cybex balios s. Всичко повече ми хареса в easywalker-a, но заради цената май ще се спра на cybex.  Само една нещо ми се стори странно в сайбекса- дали бебето е възможно да се изхлузва от седалката, стори ми се накак си къса и че може лесно да се изхлузи?

# 79
Скрит текст:
Здравейте, мамчета!
Търся си зимно чувалче като на снимката. Попадали ли сте на намалени такива? В Online4baby има червена и зелена разцветка за 30 паунда, но няма цветът който търся.В Бг дори и намалени са по 160лв Cry
Тези от вас, които ще купуват колички, сега намалят зимните чувалчета и не е лошо да се възползвате, ако искате да ви е в десен като количката, разбира се. 😊

В немския амазон го има ама е  70 евро.

# 80
Бутам Сайбекс Балиос С, ама май ми се иска нещо по-компактно и по-леко и засега проучвам. Обаче не ми е ясно, има ли някакъв недостатък, ако колелата са по-малки? Сега с Балиоса ми е много лесно по тротоари и стълби, подозирам, че с малки гуми е по-тегаво?

# 81
Скрит текст:
Здравейте, мамчета!
Търся си зимно чувалче като на снимката. Попадали ли сте на намалени такива? В Online4baby има червена и зелена разцветка за 30 паунда, но няма цветът който търся.В Бг дори и намалени са по 160лв Cry
Тези от вас, които ще купуват колички, сега намалят зимните чувалчета и не е лошо да се възползвате, ако искате да ви е в десен като количката, разбира се. 😊

В немския амазон го има ама е  70 евро.
Благодаря за инфото!
И ако цифрата беше в лева, веднага щях да грабна 😁

# 82
  • София
Здравейте пак.

Виждам, че тук има много фенки на Cybex, та имам някои въпроси.
Чакам зимно бебе, но сме с ограничен бюджет, и една мама ми предложи да си закупя Cybex Eezy S plus заедно с Cocoon и така да изкараме зимата. Не се бях сетила за тази възможност.
Според вас това удачен вариант ли е и може ли този кукуун да замени коша за новородено ?

Доста бюджетно ще излезе, а и в момента и двете са на промоция в https://www.online4baby.com/ .

Относно самата количка, имам някои притеснения - гумите ми се виждат супер малки, в сравнение с на другите колички, които сме гледали по магазините... В този смисъл, как се
държи зимата - сняг, киша ?
Иначе, както споменах в предишната тема, търся нещо леко и компактно,
а по-леко от това май няма да намеря.

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 11:55 от rave

# 83
Според мен, такива "меки легълца" не могат зшда заменят коша за новородено. Може да спестяват пари на родителите, но тук се касае за здравето на бебето.

# 84
  • София
Амели, благодаря. Flowers Cherry Blossom
И аз предполагам същото, но все пак не съм го видяла наживо, трябва да ида в някой магазин и да тествам.

Сега виждам, че в същия сайт има промоция и на кош за новородено, но е само S.
Той става ли на шаси S+ ?
Някъде четох, че тази серия е универсална.

Също и, има ли някаква валидна гаранция, ако поръчаме от този сайт ?

# 85
  • Бургас
Rave, виж тази Maxi-cosi https://www.amazon.de/dp/B07YZQKT6B/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_G0TcFbH3JJFYN
С трансформиращ кош е, монтира се и в двете посоки и е 9.5 кг. С доставката ще ви излезе малко над 500 лв. Мисля, че за новородено зимно бебе е по-добрия вариант. Сайбекс Изи е хубава, но според мен е за по-голямо дете, поне на 1 година.

# 86
  • София
Мария, мерси. Hug
Много добре изглежда. Ще търся в кой магазин я има и ще ходя да я гледам...
Обаче не й се регулира дръжката, а аз съм ниска.
Нещо започнах да се изнервям, имам чувството, че никога няма да
изберем. Sad

А защо според теб Сайбекс-а не е подходящ ?

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 15:14 от rave

# 87
Мария, мерси. Hug
Много добре изглежда. Ще търся в кой магазин я има и ще ходя да я гледам...
Обаче не й се регулира дръжката, а аз съм ниска.
Нещо започнах да се изнервям, имам чувството, че никога няма да
изберем. Sad

А защо според теб Сайбекс-а не е подходящ ?

Zelia-та я имаше преди в Малечко.

Що касае Eezy S+, според мен спокойно може да се изгледа и новородено в нея, стига да сте ОК с неудобствата - детето идва по-ниско и гледа само напред. Винаги трябва да е с колани! Със зимен чувал или мек кош ще си е съвсем добре и в студа. Дръжката и също не се регулира, обаче.

# 88
  • Бургас
Rave, точно заради недостатъците, които е изброила jj okocha мисля, че не е много подходяща. Доста по-ниска е, може да гледа само напред и бебето трябва да е винаги вързано. Иначе легналото и положение е хубаво, сенника много дълбок, лека, компактна като се сгъне.

# 89
Точно заради недостатъците на Cybex eezy (като цяло), ви попитах за новият им модел Melio.
Rave, погледни и нея ако искаш. Лека е, някъде 6кг, има голям сенник и седалката може да се обърне към родителите, дръжката се регулира....на цената на eezy-то е май. Единствено не знам как седят нещата с въпросният кокуун. Има възможност да се сложи Cot S на нея, но дали няма пък да стане скъпа?

Общи условия

Активация на акаунт