Бебешката количка - цяла наука за второ висше №45

• 53 677
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, мамчета!
Търся си зимно чувалче като на снимката. Попадали ли сте на намалени такива? В Online4baby има червена и зелена разцветка за 30 паунда, но няма цветът който търся.В Бг дори и намалени са по 160лв Cry
Тези от вас, които ще купуват колички, сега намалят зимните чувалчета и не е лошо да се възползвате, ако искате да ви е в десен като количката, разбира се. 😊

# 61
Здравейте, мамчета!
Търся си зимно чувалче като на снимката. Попадали ли сте на намалени такива? В Online4baby има червена и зелена разцветка за 30 паунда, но няма цветът който търся.В Бг дори и намалени са по 160лв Cry
Тези от вас, които ще купуват колички, сега намалят зимните чувалчета и не е лошо да се възползвате, ако искате да ви е в десен като количката, разбира се. 😊

Точно такова поръчахме преди вече около 3 седмици от online4baby, но още липсва. Писахме mail и отговориха, че е заради пандемията, намаления персонал и т.н., т.е. да чакаме търпеливо. Дано да пристигне все пак някога, защото тук цената му е нереална, безбожно по-скъпо от UK 🤨

# 62
Здравейте, мамчета!

Точно такова поръчахме преди вече около 3 седмици от online4baby, но още липсва. Писахме mail и отговориха, че е заради пандемията, намаления персонал и т.н., т.е. да чакаме търпеливо. Дано да пристигне все пак някога, защото тук цената му е нереална, безбожно по-скъпо от UK 🤨
За 30 паунда ли беше?
Явно са разграбени под носът ми 😞

# 63
Да, точно толкова. Там за 30 паунда, тук за 160 лв. и никъде другаде не можех да намеря такива. Сигурно пак ще се появят, надявам се 😊

# 64
Елица, има ли Giggle 4 или говориш за Giggle Quad? И аз много харесвам моделите на Косато и съм се насочила към тях, мненията в темата за тях са доста позитивни.

Здравейте, момичета!
Влюбих се в Cosatto Giggle 4, но много ме притеснява летния кош, който в легнало положение запазва чупката на седалката Sad Моля, ако някой е ползвал подобен тип кош да сподели мнение.
Благодаря 🌼

# 65
Елица, има ли Giggle 4 или говориш за Giggle Quad? И аз много харесвам моделите на Косато и съм се насочила към тях, мненията в темата за тях са доста позитивни.

Здравейте, момичета!
Влюбих се в Cosatto Giggle 4, но много ме притеснява летния кош, който в легнало положение запазва чупката на седалката Sad Моля, ако някой е ползвал подобен тип кош да сподели мнение.
Благодаря 🌼
Здравейте,
Успокоих се, че още някой ги харесва 😃, напоследък не ги срещам по улиците и във форумите предимно ABC Design, Cybex, Mutsy и Peg Perego се обсъжда 😊
Quad или 4 му казват често тук. То Quad си е като четворка като значение 😊
А Вас чупката в легнало положение притеснява ли Ви?

# 66
Здравейте отново, момичета. Аз май ще трябва да се откажа от поръчката на Mutsy-то от online4baby, защото сега са удължили срока за pre-order от 9 юли на 12 август, а на мен тогава ми е терминът и не ми се иска точно в този момент да мисля и за количката, доставки и т.н. Още повече, че нямам гаранция за това, че няма да променят срока за доставка отново.
В този смисъл, след проучване, сега се колебая между:
Nuna Mixx и Nuna Mixx Next и се чудех някой има ли впечатления?
При поръчка от Англия, дори от официалния сайт на Nuna, двете са със 100 лв разлика и пак излизат доста по-евтино от цените по нашите магазини.
Ако някой има впечатления, ще се радвам да сподели Simple Smile

# 67
Някой ползвал ли е тази количка: CYBEX GB Maris https://rayatoys.com/detska-kolichka-gb-maris-lux-black

Какво ви е мнението?
И аз търся впечатления Simple Smile

Здравейте момичета, аз съм с такава, имам коментар в предната тема в последните страници (положителен). Също много добро ревю в по-предни теми от друга мама декемврийка мисля беше. Потърсете с търсчката и ще я намерите.

# 68
Ох днес ходих да видях я, много лошо изпълнение... намерих пък друга, която ми допадна! Благодаря Ви 😊

Мони компакт ходих да я гледам, ужасна е. По добре тази която са върнали.
Мони е като играчка от Снакс, много пластмасова и нестабилна. Имаче е лека и компактна.
Но не мисля, че ще изкара дълго време.

# 69
Здравейте, мамчета!

За 30 паунда ли беше?
Явно са разграбени под носът ми 😞

Една мама беше пуснала линк към темата, че са на промоция.

Здравейте, мамчета!

Аз на 27/06 поръчах такова чувалче и преди 2 дни го получих, много странно, че така са Ви отговорили.  Аз като поръчах имаше 30бр в наличност(поне така изписваше в сайта им).

# 70
Е сега вече стана интересно. 🤔 Явно няма ред в изпълнението на поръчките, но дано не се получи някакво прецакване и просто да си изгоря. То поне до доставчика да беше стигнало и там да се забави ... ами то още в магазина. Шанс!

# 71
Здравейте! Миналата седмица дойде количката, с мм доста се чудехме в крайна сметка той поръча Лорели Сенси със зимен и летен кош. Много е лека, лесно се сгъва и е красива, надявам се да върши добра работа. Някой да има такава?

# 72
Здравейте, мамчета!
И аз поръчах същото в началото на седмицата, изписа ми, че е последното и в бързината поръчах. Прстигнало е вече на адреса на превозвача. И аз преди това не бързах, като гледах, че има доста бройки, но явно бързо се изчерпват, май съм имала късмет...А цената няма да коментирам, 1/2 от тази тук. И количката ни е от сайта 😉

# 73
ElitsaD,

Питах Ви дали моделът е 4, т.к. последната версия на Giggle e 3, та реших, че може да съм изпуснала новия модел. Иначе традиционно Giggle e триколка, но го има в разновидност Quad, която е с 4 колела. За чупката - признавам си, не съм се замисляла. Ходих до магазина на официалния вносител за България и ги пробвах, но не съм я забелязала, повече разпитвах за разликата между триколките и четириколките. Магазинът ми е доста наблизо, ще мина да питам за въпросната чупка при първа възможност.

Иначе, и аз рядко виждам колички Косато, но днес видях по улиците 2 (с лисиците и листенцата) и много ме зарадваха. 😉

# 74
Здравейте! Миналата седмица дойде количката, с мм доста се чудехме в крайна сметка той поръча Лорели Сенси със зимен и летен кош. Много е лека, лесно се сгъва и е красива, надявам се да върши добра работа. Някой да има такава?

В тази тема не се препоръчват евтини колички. Не очаквайте отговор. Simple Smile

Ние изкарахме с Бертони, Мони Паво и най-обикновена лятна пак на Мони. Детето порасна и оцеля. И количките учудващо все още са здрави, а сме се движили по доста разбити настилки.

Със сигурност можете да намерите нещо по-луксозно за пари, колкото средно амортизирана кола, но ще ви бъде и без подобни разходи.

Общи условия

Активация на акаунт