Бебешката количка - цяла наука за второ висше №45

• 53 842
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
През зимата,както ти сама каза,няма да прекарвате повече от час навън и то в най-добрия случай. Летният кош е ОК след 6 месечна възраст, а масово се ползва и преди това. Според мен, количката,която ти подаряват ще ти свърши работа. Би ли споделила каква е?

Количката е на kiddy, уви никъде не пише модел. Аз направо в магазините с шасито търсих кош за нея, но макар и доста запазена, е стара и съответно няма. Благодаря за мнението Simple Smile

# 541
Според мен може да се оправите и без кош. Първоначално не се излиза толкова често и за дълго. Също така някои летни кошове имат пълно легнало положение, което е ок. Зависи от модела.

# 542
Да, забравих да кажа, че има пълно легнало положение и вариант е със зимно чувалче и летен кош.

# 543
Според мен може преспокойно да си караш с подарената количка, купи си един хубав чувал за зимния кош и си ти човека! Аз специално съм на мнение, предвид че бебето се очаква да е ноемврийче наистина няма да имате кой знае колко дълги разходки през първите месеци. Ако искаш нещо по-ново според мен много по-добър вариант ти е да инвестираш в една хубава лятна и лека количка. Моята дъщеря е на 5 месеца (майско бебе е) и от около седмица сме с летния кош, НО.. колкото и да е удобна голямата количка тип 2-3в1 винаги остава недостатъка, че са тежки, огромни и заемат целия багажник. И в интерес на истината на мен ми писна да разнасям количката и да я сгъвам и разгъвам, да мъкна и да я товаря и разтоварвам непрестанно. Откакто си взех лятна количка, направо се родихме. 🤦‍♀️ Точно с една ръка я сгъвам и разгъната и е само 3кг и нещо. Еми няма такова удобство. А пропуснах да спомена, че лятната ми количка има пълно легнало положение и я ползвам от месец и половина-два. Много съм доволна! Успех с избора на количка! Лека бременност и леко раждане ти пожелавам! 😊

Здравейте,

Бременна съм в 7-мия месец и ми подариха количка с летен кош и кошче за кола, като бебето, на което е принадлежала е било зимно (ноемврийче) и ми казаха, че си е изкарало зимата в кошчето за кола (върху количката) и зимно чувалче.
 Исках да купя към нея кош за новородено (тъй като прочетох, че не е препоръчително бебето да лежи в коша за кола прекалено дълго / повече от 2ч.), но се оказа, че количката е прекалено стар модел и няма никъде.
 В момента съм пред огромна дилема дали изобщо да купувам нова количка, или да се пробвам да изкарам с коша за кола и летния кош. В случай, че купя, съм харесала Mutsy i2.
Вие как бихте постъпили на мое място? Заслужава ли си нова количка заради кош за новородено? Аз се разкъсвам, защото хем си казвам, че и без това зимата, като се появи бебо няма да е кой знае колко за излизане, че чак и повече от 2 часа разходки да правим, т.е. става и с коша за кола навън, хем си казвам, че си трябва кош за новородено, защото бебето е някак си по закътано и на завет в него.
Извинявам се за дългия пост.

# 544
D0rry каква ви е лятната количка, че тежи само 3 кг?

# 545
Привет,

Първа бременност ми е, имам още доста време да избирам, засега хвърлям по едно око в темата, за да събера отзиви. Искаше ми се обаче да ида до някой хипермаркет за бебешки стоки, в който да видя на шиво количките и да се ориентирам какво ми харесва, за да мога да го дебна на промоции. Тук ми идва и питането - в кой софийски голям магазин бихте ми препоръчали да ида? Не искам да се навирам из тълпите и да обиколя всички, може би 1-2, макс. 3 бих посетила, по-големи и с добър избор на колички среден клас (за момента определеният ни бюджет е 1000-1500-2000, но идея си нямам какво ще ни хареса и търпи промени; споменавам бюджета, ако има значение за магазините, към които бихте ме насочили).

Като че ли съм намислила Вис Виталис да е единият от магазините, но съм отворена към предложения.

# 546
# 547
Ще има Бебемания в Експо този петък до неделя. Не знам колко се вписва като нетъпчене в тълпите, но преди две години, когато аз ходих, имаше много неща, които могат да се видят и поръчат накуп. Има(ше) намаления, мостри и фирми от други градове. Можеш да обзаведеш бебето наведнъж, ако искаш.

# 548
Чико Охлала, взех я на промоция за 80 евро. Изключително доволна съм! 

D0rry каква ви е лятната количка, че тежи само 3 кг?

# 549
Здравейте,

Бременна съм в 7-мия месец и ми подариха количка с летен кош и кошче за кола, като бебето, на което е принадлежала е било зимно (ноемврийче) и ми казаха, че си е изкарало зимата в кошчето за кола (върху количката) и зимно чувалче.
 Исках да купя към нея кош за новородено (тъй като прочетох, че не е препоръчително бебето да лежи в коша за кола прекалено дълго / повече от 2ч.), но се оказа, че количката е прекалено стар модел и няма никъде.
 В момента съм пред огромна дилема дали изобщо да купувам нова количка, или да се пробвам да изкарам с коша за кола и летния кош. В случай, че купя, съм харесала Mutsy i2.
Вие как бихте постъпили на мое място? Заслужава ли си нова количка заради кош за новородено? Аз се разкъсвам, защото хем си казвам, че и без това зимата, като се появи бебо няма да е кой знае колко за излизане, че чак и повече от 2 часа разходки да правим, т.е. става и с коша за кола навън, хем си казвам, че си трябва кош за новородено, защото бебето е някак си по закътано и на завет в него.
Извинявам се за дългия пост.
Зависи каква е зимата при вас.Аз съм от Варна и каката е родена през септември.Излизахме почти всеки ден,без януари,когато имаше дни около нулата и малко нагоре.Иначе през цялото време бяхме навън със една приятелка,на която бебето бе със 6 дни след нас.Коша за новородено за мен е важен.Детето имаше пространство и си спеше във всякакви пози Simple Smile

# 550
Момичета, в магазин Галикс си харрсах количка Anex, като ми казаха,че е нова за българския пазар, а аз лично нямам и познат запознат с марката.
Количката е красива / според мен/ , сравнително лека, лесно се сгъва и се борави като цяло доста лесно с нея, това са ми впечатленията от магазина, но аз нямам и никакъв опит или база за сравнение.
Някоя случайно да има някакви наблюдения, че май се отказах от balios.
https://dundio.com/anex-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0% … 902280012894.html

# 551
Изглежда сладурска, обаче е тежка и кошът ми изглежда неудобен и малък, но за това може и да греша, сенниците изглеждат плитки. Като цяло е като всяка полска количка (като тежест), но с 50% отгоре на цената. Аз бих поразгледала още малко...

# 552
Момичета, в магазин Галикс си харрсах количка Anex, като ми казаха,че е нова за българския пазар, а аз лично нямам и познат запознат с марката.
Количката е красива / според мен/ , сравнително лека, лесно се сгъва и се борави като цяло доста лесно с нея, това са ми впечатленията от магазина, но аз нямам и никакъв опит или база за сравнение.
Някоя случайно да има някакви наблюдения, че май се отказах от balios.
https://dundio.com/anex-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0% … 902280012894.html
За тези пари можете да си купите по-висок клас количка.В момента в Рая тойс и Дундьо има намаления.Предстои и Черен петък.Лично аз,никога не бих купила кожена количка.Аз съм със Cybex Priam Lux Platinum,но около тези пари може да погледнете EasyWalker,Peg Perego или Mutsy.

# 553
В Галикс правят -20% от цената, та идва на около 1300, ако не се лъжа, но мерси, значи още малко да помисля.

# 554
За 1300лв има Mutsy Evo и i2,например, които са много добри колички.

Общи условия

Активация на акаунт