Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 68

• 39 565
  • 773
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Ще се пробвам от лаптопа, от телефона не ми се получава скрит текст.

# 346
Весана, в нета има онлайн програми за смаляване на снимки (като МВ).

# 347
  • Sofia
Знам, но не искам да ги смалявам:hugs:

# 348
Скрит текст се изписва като сложиш в средни скоби думата spoiler за начало и /spoiler за край

# 349
  • Sofia
Има всякаква дължина, при нас са къси, дългите също са прекрасни, приятелка има.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 16:24 от Vesana

# 350
Благодаря за онагледяването. Не е моето.

# 351
  • Варна
Да - става късо, но да няма диван.
С диван под тях ще видите ,че е супер неприятно. Тествано е.
Много дразни, освен ако не са постоянно прибрани в единия край.

# 352
  • Sofia
О, да, ако няма място между дивана и стената, не става.

# 353
това,все така спрягано място зад дивана,за да има пердета, си е не повече от 4 пръста място
едва ли е толкова трудно да се осигури
къси пердета мога да приема само в кухнята

# 354
Благодаря на всички, които се включиха с разсъждения по казуса ми. Flowers Hibiscus
И аз си мислех, че къси пердета няма да стоят. Преди ремонта бяхме с такива, адски старомодно ми се струваше, но мислех, че аз съм преднамерена, а то се оказало, че никой не ги харесва Grinning
Бях на консултация в магазин за щори днес. Единствения вариант са римски щори и то от тавана, защото отваряемото крило е твърде долепено до стената и отваряйки го, механизма ще удря в страни. Тънкото перде зад дивана отпада като вариант. Изтегляне 20 см напред може и е предвидено да се случи само зимата и само ако решим въобще да пускаме този радиатор (преди разчитахме на него, сега разполагаме с подово, конвектор и остава резерва ако стане ледена епоха), затова мисля не е удачно да се лиша от това пространство завинаги, при все, че съществува хубав алтернативен вариант. И аз бях за, но разсъждавайки намирам адски много непреглътваеми недостатъци. За да стои хубаво набрано, както на мен ми харесва, а не изпънато като струна, ми трябва поне едно 20 см, ако ще го изпъвам по релсата по- добре нищо да не слагам.
Финалното решение е римски щори от тавана до перваза Моля за идеи, снимки и предложения за цветове. Знам, че има опасност да са неудобни заради близостта до облегалката на дивана, но на практика никога няма да се спуснат чак до там. Идеята е дори да застъпят по сантиметър- два отстрани стената, за да се водят лесно и да не хлътват навътре към прозореца. Как намирате идеята като цяло? Дали не пропускам нещо? Много се притеснявам, дали ще направя правилния избор и за цвят. От всичко по ремонта на една къща, досега такъв зор не съм видяла Grin

# 355
  • тук и там
Kaisia,ако знаеш от кога търся такъв ламинат...
И цените  които откривам са все над 50лв,а имаме внушителна квадратура.
Марката swiss кrono  ли е?
      Извинявам се, но съм на почивка  в момента, и за това не съм прочела поста. Ламината го видяхме в Практикер, не обърнах внимание кой е производителят, но мисля че не е на суис. Ще увеличат снимката по-късно, и ако намеря инфо ще пиша.

# 356
Скрит текст:
Здравейте някой виждал ли някъде по сайтовете такъв тип закачалка за коридор?
Скрит текст:

Да, виждали сме я тази закачалка по сайтовете. Ето тук например, но предупреждавам хората със слаби сърца да не поглеждат цената - https://www.smow.com/en/products/storage/wardrobes/piano-coat-ra … varnish-oxid.html

Преди време и аз се интересувах за нея. Нарича се Piano и е по дизайн на Patrick Seha за белгийската компания Feld. Не успях да открия някакви по-евтини реплики.
В Алиекспрес има разни закачалки на този принцип, но са доста малки - https://aliexpress.ru/item/33044595212.html?spm=a2g0o.productlis … ,searchweb201603_

Иначе в интернет има много схеми и DIY-клипчета как да се направи.

Скрит текст:

За Piano закачалките - нали гугъл знае всичко Smirk, включително какво четем, та ми изскочи това - в по-малък вариант, но все пак на някого може да му свърши работа

https://umbrabulgaria.com/category/1225/stenni-zakachalki.html?f … q-kpCKIjLmyrjpBk4

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 08:59 от man_darin_ka

# 357
Кристалине, ето няколко варианта с римски щори

https://static.woninginrichting-aanhuis.nl/site/storage/files/64 … 8-01.900x1200.jpg. Ще ви се получи много хубаво с римските щори, после чакаме снимки Simple Smile.

# 358
А с римските щори не може ли да си избереш плат, в смисъл не само дюс? Защото тук показвате само дюс модели, а аз съм останала с впечатлението, че платът е по избор.

# 359
Може ама намирам снимки само с едноцветни, в къщи са шарени.

Общи условия

Активация на акаунт