Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 68

• 39 587
  • 773
  •   1
Отговори
# 495
  • тук и там
Дивнът и килимът са супер!(от къде е килимът?). Сами по себе си са страхотна комбинация! За съчетаване с останалото-момичетата да кажат. Аз не съм много компетентна-всичките ми мнения,са на база личен опит и на принципа  проба-грешка..Та доста грешки допуснах ,като се започне от цвета на стените в някои стаи  и други неща-непоправими на този етап за съжаление, и се стигне до  по-дребните детайли,като килимите например ( някои от грешките ми стоят складирани на тавана,ама изхарчих едни грешни пари за тях).Blush

# 496
На мен и диванът като цвят и килимът ми харесват. Според мен се връзват чудесно, създават жизнена и уютна атмосфера като контрапункт.

# 497
На мен пък килима мноооого ми харесва. При изчистен дизайн за мен това би бил супер акцент. При нас дизайнът е изчистен и едноцветен, затова взехме пачуърк столове и много си ми харесват.

# 498
  • София, Bulgaria
И двете са от vivre.bg, рискувах, но си дойдоха много качествени нещата. Преди това обиколих мебелите магазини,  но не намерих такъв диван в подходящ размер...а иначе, килимът ако не пасне, ще го сложа в кабинета...Идеята беше дивана и килима да са акцент. А пък ако ви кажа,  че релакс стола на мъжа ми е нещо розово кафяво, пепел от рози...цвят, който го има в килима...съвсем ще ви объркам. Ами и аз съм проба ...грешка...и така. Малко съм по-смела в някои комбинации и до сега в предни жилища ми се е получавало, но да видим.
Спалнята също я поръчах от виври и тя дойде без изненади.

# 499
  • Пловдив
Много ми харесват и диванът, и килимът, особено заедно.

# 500
  • София, Bulgaria
Килима не ми се връзва, прекалено е игрив спрямо стената със сиви плочки. Тя предполага нещо изчистено..
Иначе е хубав, но за друг стил.
На тази стена ще масата за хранене със столове, диванът е срещу нея, а релакс стола е преходът между двете зони...
Много е трудно, като всичко ми е само в главата. Дори си мисля да не бързам с пердетата, а като наредя мебелите и осветлението тогава да купувам...

# 501
Килимът ще е супер впечатляващ акцент. Niss беше показала преди няколко страници индустриален стилмс акценти. Комбинацията ти ми напомни на една от снимките. Харесвам! И като цяло, адмирирам смелоста на хора, които правят нещо различно. Факт е, че се поема солиден финансов риск. Подозирам, че Томева е човек на изкуството или поне от онези, които могат да правят hand made творения Grinning

# 502
Дивана е страхотен, много по мой вкус - с крачета, и килима ми харесва, но аз не съм привърженик на килимите. Кристалине, ще ми купуваш риза Simple Smile , на два пъти ме прекръстваш.

# 503
  • София
tomeva, цените какви са, с доставката до вкъщи колко излезе?Има интересни неща в сайта, но не смея да поръчвам, но ме сърбят пръстите да нащракам доста неща в кошницата?
Благодаря.

# 504
  • Варна
Супер са готини килима и дивана.
Никой не успява с комбинациите от първия път. Даже и професионалните дизайнери. Писала съм го няколко пъти.
Въпросът е да има къде да пласираш "грешките" ако са мебели. За другото - пребоядисване и това е.

Може би като се сложат пердета или щори каквото там е планирано за прозорците и се допълни с оветлението ще се промени цвета на стените. Даже не може би - а със сигурност.

Благодаря  на Томева за снимките от другия ъгъл на апартамента. Всъщност те вратите почти не се виждат.

Поздравления ,че кухнята ви е отделена! Много разумен и добър избор!

# 505
Кристалине, ще ми купуваш риза Simple Smile , на два пъти ме прекръстваш.
Абе че съм патка Stuck Out Tongue Winking Eye разбира се, че Natt, следя постоветв ти, защото стиловете ни се доближават. Не знам защо все ми иде да напиша Niss, обаче, в съзнанието ми си с правилното име, да знайш Grinning

# 506
  • София
И аз ще поръчвам скоро от vivre. Гледах , гледах но много трудно решавам какво точно и как да съчетая
В моя случай, ще поръчам лежанка и нов килим за дневната, които трябва да се съчетаят с друг диван и общия интериор и с факта , че имам Roomba robot, който трябва да се качва на килима( t.e. да не е дебел килим).
100 % няма да уцеля цветовете , понеже он- лайн в сайта, предполагам , че цвета не е напълно и точно същият като на живо. Confused

# 507
  • София, Bulgaria
tomeva, цените какви са, с доставката до вкъщи колко излезе?Има интересни неща в сайта, но не смея да поръчвам, но ме сърбят пръстите да нащракам доста неща в кошницата?
Благодаря.

Имаше черен петък скоро и тогава поръчвах. Намаленията бяха истински, дори се бях объркала и няколко часа по-рано бях поръчала дивана,  после го намалиха с 690 лв. Писах им имейл, анулираха поръчката, върнаха ми парите по сметката и направих нова поръчка.
За килимите, само едино малко килимче не го оцелих, но то се очакваше...личеше си,  че е едно такова тъничко. Ще отиде на терасата.
Всички други и по цветове и по параметри дебелина си бяха 1:1. Дори и за цветовете се изненадах, защото на монитор по принцип са различни.

# 508
Имам въпрос, това на стената какво е? Стикер или?

BGN 4.10  22%OFF | Modular Wall Art Picture Poster Prints Abstract Line Woman Flower Body Nordic Style Canvas Painting Home Decoration No Framework
https://a.aliexpress.com/_BTuGFC

# 509
bonibon_, много ти благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт