Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 68

• 38 010
  • 773
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Момичета,виждам,че обсъждате осветление. Ние нашите тела ги закупихме точно от elbulgaria. Има огромно разнообразие и са много коректни. Но все пак ,ако имате възможност отидете на място.Понякога снимките от сайта са разочароващи на живо и обратно.
Скрит текст:
Иначе при нас осветлението в холо-кухнята е решено с 5 кръга. Така може да се освети където е нужно и е много удобно. Особено за мен с моите ръкоделия GrinСлагам и снимки ,малко са лоши,но може да се добие представа.

Mendeleevka, каква е дължината на холо-кухнята ви?
Момичета, много благодаря на всички, които се включиха с мения по моя казус. Имам още малко време да мисля ...

# 676
Благодаря ви за съветите!
И аз обмислям варианта с корк, само трябва да подбера подходящ цвят, че стените са ми в бяло с топъл оттенък, а ламината ми е цвят мербо.

Най-добре е бял, защото все пак отразява светлина навътре и става мааалко по-светло.  Но ако си с огромни прозорци можеш и черен да сложиш (не знам дали има).

# 677
А парче корк може ли да се сложи на пода пред вратата на терасата, където е замазка, бях писала скоро за това.

# 678
А парче корк може ли да се сложи на пода пред вратата на терасата, където е замазка, бях писала скоро за това.

Може, ама ще се рони, трябва да му защитиш ръбчетата с някакъв ъглов профил. Не виждам защо не искаш дъска, даже е по-лесно и ще е еднакво с пода.

# 679
Може, може и дъска, просто сега като прочетох се сетих.

# 680
Сигурно с това се занимават силните ви половинки, но аз да попитам все пак, може някой да знае.
Старата система за окачване на полилеи е с кука, а сегашните полилеи се продават с една пластина, която не знам на какво се окачва. Определено на кука няма как да се закачи без преправяне на пластината. Някой дали знае нещо по въпроса?
Пластинката се хваща с дюбели за тавана, а после с болтове за захваща външната част за пластинката.

Благодаря, ясно, само трябва да има някой, който да пробие дупки в бетона и да сложи дюбелите.
Дано поне пластинките са стандартни, а не за всяка да се дупчат нови дупки в тавана.

И трябва да се махне куката, което не винаги е лесно - доста здрава е самата тя и добре е забита в бетона.

# 681
  • Стара Загора
Момичета,виждам,че обсъждате осветление. Ние нашите тела ги закупихме точно от elbulgaria. Има огромно разнообразие и са много коректни. Но все пак ,ако имате възможност отидете на място.Понякога снимките от сайта са разочароващи на живо и обратно.
Скрит текст:
Иначе при нас осветлението в холо-кухнята е решено с 5 кръга. Така може да се освети където е нужно и е много удобно. Особено за мен с моите ръкоделия GrinСлагам и снимки ,малко са лоши,но може да се добие представа.

Mendeleevka, каква е дължината на холо-кухнята ви?
Момичета, много благодаря на всички, които се включиха с мения по моя казус. Имам още малко време да мисля ...

Малко по-малко от 8 м. Стаята е 35 кв.м

# 682
  • Варна
Благодаря ви за съветите!
И аз обмислям варианта с корк, само трябва да подбера подходящ цвят, че стените са ми в бяло с топъл оттенък, а ламината ми е цвят мербо.
Ако имаш тънко прозрачно перде не личи разлика в нюанса с бял корк.

# 683
  • Стара Загора
При нас подпрозоречния перваз е от същото ПДЧ като мебелите. Мебелната фирма взе размерите,изряза ги и ги кантира. Получи се много добре,но нямам в момента снимка. Ще щракна довечера. Във времето ще видим как ще се държи. Четох,че с времето цвета избелява,но изложението в източно,така че се надявам да не е толкова фрапиращо.

# 684
  • София
Сигурно с това се занимават силните ви половинки, но аз да попитам все пак, може някой да знае.
Старата система за окачване на полилеи е с кука, а сегашните полилеи се продават с една пластина, която не знам на какво се окачва. Определено на кука няма как да се закачи без преправяне на пластината. Някой дали знае нещо по въпроса?
Пластинката се хваща с дюбели за тавана, а после с болтове за захваща външната част за пластинката.

Благодаря, ясно, само трябва да има някой, който да пробие дупки в бетона и да сложи дюбелите.
Дано поне пластинките са стандартни, а не за всяка да се дупчат нови дупки в тавана.

И трябва да се махне куката, което не винаги е лесно - доста здрава е самата тя и добре е забита в бетона.
Нее, не са еднакви. Различни са, спрямо всяко осветително тяло

# 685
Е това вече е цирк, абсолютно възмутително!
Значи за всеки нов полилей трябва да търсим ударна бормашина или къртач и да правим тавана на швейцарско сирене с дупки наред.

# 686
  • София
Е това вече е цирк, абсолютно възмутително!
Значи за всеки нов полилей трябва да търсим ударна бормашина или къртач и да правим тавана на швейцарско сирене с дупки наред.
Да, махате, замазвате и дупчите пак, където трябва

# 687
Додо, а ти дупчила ли си таван, че аз съм го правила (дупки за корнизи)?
Вярно е, че не съм мъж със съответната физическа сила, ама си спомням още, въпреки че беше преди много години.

# 688
Миналата седмица дупчихме за корнизи...6 дупки 2 часа. Ударната бормашина си тежи, освен това постоянно се запушваше отгоре от праха, което водеше до разхлабване на бургията..абе цирк беше.

# 689
При мястото на пробиване директно с тръбата на прахосмукачката..иначе не става

Общи условия

Активация на акаунт