Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 68

• 38 020
  • 773
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, дайте идея Simple Smile

Прилагам примерна снимка на прозорец с подпрозоречен перваз
Скрит текст:

Иска ми се с нещо да декорирам зоната от стената, където съм оградила. Хем ефектно и практично, хем да е лесно за изпълнение, аз да мога да си го направя ако се наложи Simple Smile
Не е много добре изпълнена шпакловката там, дори имам едно изронено местенце. Та искам да прикрия дефекта и да предотвратя бъдещо доизронване при почистване.

# 661
Аз облепвам целите стенички (обърнатото) с корк. И друг път съм писала, лесно е.

# 662
  • sofia
И аз предпочитам да ми е светло в кухнята, но не съм намерила подходящия абажур. Напоследък се замислям дали един плафон да лепна на тавана, може пък да ми разреши проблема. Simple Smile
И на мен ми харесват висящите над маса на снимки. Само един път сме вечеряли на такава маса, е то, стане някой, наведе се нещо, гледа да не докосне висящите тела. Не ми се стори много удобно. Други приятели пък имат с асансьорче, като им скимне, изтеглят над масата, вдигат нагоре....за себе си реших, че не е мое това осветление. Една централна и да осветява хубаво. Но и кухнята ми е не много голяма 12-13 квадрата приблизително.

Имаме такъв лед плафон. Перфектен е, регулира се силата на светлината, както може да е от много бяла до жълта. Направо се слива с тавана и осветява много добре.

# 663
vesi1, благодаря ти! И този ми е в запазените, хубаво ми даваш инфо за него. Просто съм на етап чудене, ама ще се начудя в скоро време......Joy  Flowers Four Leaf Clover
Сега прочетох за сливането с тавана, явно ти е бял, а ММ взе та го направи нашия на дървени летвички. На механа ми прилича, ама ще им тегля една бяла боя, заканила съм се.

# 664
  • sofia
Да, бял е тавана Smile В стаята на децата е, като допълнителна лампа при нужда, че с една икейска в центъра все едно свещ си запалил, па и скъпа беше  Sweat Smile
Нищо естетично няма в интериорната комбинция, но плафона е екстра.

# 665
  • тук и там
И ние сме със такива.Не ми харесват на мен като дизайн -просто са незабележими ,но стаите ни  не са високи и за това
трябваше да помислим за нещо  такова-не висящо и голямо,непривличащо погледа...Вършат чудесна  работа наистина, почти във всички стаи ,включително и кухнята сме с такива..Регулира се интензитета на светлината с дистанционно, има мека жълта светлина(свещ) и друга,по избор. А,да...в спалнята и коридора на спалнята  са със цветни светлини..Ужасен ужасон ! Хлапетат като пуснат цветните -и сме като в дискотека,та не вземайте такива..(май звезден ефект се водят) Поне в останалите стаи са само с бяла и жълта светлина..

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 08:44 от Kaisia

# 666
  • Стара Загора
Момичета,виждам,че обсъждате осветление. Ние нашите тела ги закупихме точно от elbulgaria. Има огромно разнообразие и са много коректни. Но все пак ,ако имате възможност отидете на място.Понякога снимките от сайта са разочароващи на живо и обратно.
Иначе при нас осветлението в холо-кухнята е решено с 5 кръга. Така може да се освети където е нужно и е много удобно. Особено за мен с моите ръкоделия GrinСлагам и снимки ,малко са лоши,но може да се добие представа.

# 667
Много ти благодаря, че сподели. Точно на този пендел му се чудех за другата стая.
Много е хубаво у вас Heart Eyes

# 668
Сигурно с това се занимават силните ви половинки, но аз да попитам все пак, може някой да знае.
Старата система за окачване на полилеи е с кука, а сегашните полилеи се продават с една пластина, която не знам на какво се окачва. Определено на кука няма как да се закачи без преправяне на пластината. Някой дали знае нещо по въпроса?

# 669
О дааа, пращахме поздрави пак вчера на всички роднини от женски пол.. оказа се примерно, че онзи пендел тройка дето харесах, става само за вкопаване в гипсокартон. Самата пластина трябва да се вкопае, за да дойде после кутийката под нея на правилното място. Точно коментирахме гневно, че реално, в панел ако искаш да сложиш такова нещо няма как да стане. Подробности не знам, игра си сто часа за един полилей, ама да, проблема си е абсолютно актуален и реален.

# 670
И това има ли как да се разбере преди да се поръча нещо? Притесних се да не се прецакам с осветителните тела.

# 671
  • Варна
Момичета, дайте идея Simple Smile

Прилагам примерна снимка на прозорец с подпрозоречен перваз
Скрит текст:

Иска ми се с нещо да декорирам зоната от стената, където съм оградила. Хем ефектно и практично, хем да е лесно за изпълнение, аз да мога да си го направя ако се наложи Simple Smile
Не е много добре изпълнена шпакловката там, дори имам едно изронено местенце. Та искам да прикрия дефекта и да предотвратя бъдещо доизронване при почистване.
Аз купувам едни смеси от Лидл тип готова шпакловка за такива дребни поправки, като в туба за крем за ръце са. Мажа с пръст и заглаждам с каквото се сетя, последния път с шпатула за торта Grinning

Черна станция беше писала за облепяне на стеничките около прозореза с корк - трябва да я патентова идеята, перфектна е.

# 672
Благодаря ви за съветите!
И аз обмислям варианта с корк, само трябва да подбера подходящ цвят, че стените са ми в бяло с топъл оттенък, а ламината ми е цвят мербо.

# 673
  • София
Сигурно с това се занимават силните ви половинки, но аз да попитам все пак, може някой да знае.
Старата система за окачване на полилеи е с кука, а сегашните полилеи се продават с една пластина, която не знам на какво се окачва. Определено на кука няма как да се закачи без преправяне на пластината. Някой дали знае нещо по въпроса?
Пластинката се хваща с дюбели за тавана, а после с болтове за захваща външната част за пластинката.

# 674
  • Стара Загора
Много ти благодаря, че сподели. Точно на този пендел му се чудех за другата стая.
Много е хубаво у вас Heart Eyes
Благодаря,раздвам се,че съм била полезна.

Общи условия

Активация на акаунт