Шофьорски курсове - Варна

• 279 560
  • 641
  •   1
Отговори
# 195
Момичета ,тъй като след няколко месеца мисля и аз да карам курсовете ,ме интересува дали мога да започна когато ми е удобно ,или трябва да се спази определена дата с група от други хора Rolling Eyes
Примерно при Монев как е ?

# 196
  • Варна
Lady Orchid, пак заповядай. Simple Smile
clover_d, за теорията трябва да си с група. Ако правилно си спомням, всяка втора седмица започва нова група. Ако решиш да си при Монев, той ще ти обясни по телефона. Като минеш няколко дена теория, можете да започвате с кормуването и тогава е както се уговорите за всеки следващ път.
Не искам да ви подвеждам, но ми се струва, че това с всяка втора седмица е по закон и би трябвало навсякъде да е така относно практиката. Но не съм 100% сигурна.

# 197
Случайно попаднах в "Марчели".Секретарката ми обясни всичко както си е и в този момент пред офиса спря инструктора с учебната кола.Запознах се с него набързо и си тръгнах.Отидох да погледна колата отблизо и видях,че вътре има двама курсисти-момче и момиче.Хрумна ми страхотна идея и срам не срам се приближих и през прозореца попитах доволни ли са от инструктора и добре ли ги обучава.Момичето ми каза набързо че е много доволна и че се е отказала от предишния си инструктор,защото бил много груб и крещял неистово,наричал ги тъпи и ограничени и че нищо не възприемат.За мен това беше достатъчно и след като намерх първата вноска веднага отидох в офиса и направо се записах. Какво да ви кажа-улучих шестица!Направо голям късмет!Не съм и мечтала за по-добър инструктор.Карам си курса и песен си пея.Много е внимателен и коректен във всяко отношение.Дава ми документ за платените вноски,карам не по малко от 45 мин. всеки час,с нищо не ме е ощетил.Абе какво да ви кажа-ако сте като мен -ужасно притеснителни и ошашавени има изход.Намерете си готин инструктор!Това е! Ако някой се интересува-Марчо Марков,офисът е срещу АГ-то,а тел.му е:0899 820521.Късмет на всички колеги![/color]
Подкрепям с две ръце - по рано някъде съм писала - обучава дъщеря ми и да е жив и здрав - наистина я научи и да кара и да паркира.  Спокоен и точен инструктор. Дъщеря ми много дълго протака курса - първо кара теорията - учеше и имаше много изпити в последствие, започна работа и така много по късно се яви на изпит и си го взе от първи път - и листовките и кормуването.
Но наистина - човек сам трябва да прецени възможностити се защото инструктура обеснява - той на изпита неможе да ти помогне - няма да кара вместо нас естествено.
Само да допълня - аз съм шофьор от 7 години - карах при някои от тук изписаните - с един записа само - но още не мога да паркирам успоредно - и не че инструктора не ме е научил, което наистина по него време не правеха, а просто мен си ме е страх познавам си емоциите - не мога да паркирам страх ме, иначе перпендекулярното го правя. Шофирам добре, справям се добре.
Всеки сам решава къде да запише курс- но наистина подкрепям, че трябва този инструкор да е човекът който ще ви допадне.

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 12:41 от estreq

# 198
Другата седмица започвам при Монев.
Момичета ,тъй като след няколко месеца мисля и аз да карам курсовете ,ме интересува дали мога да започна когато ми е удобно ,или трябва да се спази определена дата с група от други хора Rolling Eyes
Примерно при Монев как е ?
Обадих му се по тел. той каза че, първо се срещал с кандидатите.Като се видяхме ми обясни всичко-курсове започват всяка четна седмица на месеца-т.е 2 и4 седм.Теорията е вс.ден без съб и нед. от 17.30 до 20.30 и на 4 ден от теорията започва практика.Първото ми впечетление,е   че е мн.спокоен човек.Аз се заех да му обяснявам,че нищо не разбирам от коли,че съм голяма паника и мн.ме е страх и т.н/да си знае човека с какво си има работа/ а той ме успокоява,че в началото е нормално и ще се науча,да не се притеснявам.Наистина ми подейства успокояващо.Това от мен засега-Хубав ден на всички

# 199
И още нещо -в момента курса при Монев е на промоция/така се изрази той/ 500лв плюс 130изпитите.На много места видях цени по750-800лв без изпитите.

# 200
Много ви благодаря за информацията !Късничко е до 20.30 тази теория  newsm78 .
За съжаление нямам готовност да се включа веднага и да хвана "промоцията"  Mr. Green .

# 201
  • Варна
Я, наистина е на промоция курса при Монев! Аз го карах преди една година, беше 750, отделно 130 за изпитите...
Теорията само един-два пъти продължи до 20:30, ако правилно си спомням. Simple Smile

# 202
Здравейте, преди около месец изкарах шофьорския си курс в автошкола Жейнови при Деян Жейнов, който ми бе препоръчан от няколко различни места! Възхитена съм от начина на преподаване на учебния материал, прекрасен човек и отличен професионалист. Горещо го препоръчвам на всички, които никога не са се качвали на автомобил. Издържах изпита си от първия път и сега си управлявам автомобила съвсем сама и спокойно! Разбрах, че тече промоция и курсът е 500 лв. GSM му е 0878508888

# 203
Аз тъкмо минах курсовете при Дянко Огнев - нереално спокоен е този човек Simple Smile Но много приятен - дори му направих сайтче... та сега и малко да промоунта Simple Smile Кажете как ви се струва? Simple Smile www.ognev.net

# 204
Гледам тука много хора са се регистрирали за да си направят реклама Simple Smile....Аз по напред в темата писах къде съм карала курса та няма да се повтарям...но искам да кажа за Жейнов...ако искате да ви пускат ръце по време на курса и да ви правят не прилични предложения...давайте той е човека...

# 205
  • Някъде там...
Някой може ли да сподели колко време отнема курса  Rolling Eyes Има ли вариант за съкратен курс или нещо от сорта, търсих информация из нета, но не намерих  Confused

# 206
Гледам тука много хора са се регистрирали за да си направят реклама Simple Smile....Аз по напред в темата писах къде съм карала курса та няма да се повтарям...но искам да кажа за Жейнов...ако искате да ви пускат ръце по време на курса и да ви правят не прилични предложения...давайте той е човека...
И аз съм чувала от познати такива неща не съм виждала,но само съм чувала потвърждавам.

# 207
Жейнов е измекяр и наистина пуска ръце в комбинация с неприлични предложения.
 Stop

# 208
Може ли да ми кажете телефона на Монев и къде се намира автошколата, доста изчетох, но не го записах, или да не се повтаря на коя стрница е написано. Колко ли струва 1 час кормуване(интересувам се от опреснителни часове, аз имам книжка от преди 8 години).Разбрах, че е с Пежо, аз мн държах да е Опел Корса, тъй като такава е моята кола, но подкрепям мнението, че инструктора е важно да е добър, не толкова колата - е, идеалния вариант щеше да е и колата да е като моята, но няма как.

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 16:45 от mama79

# 209
Тел.на Монев са:0888/627984 и 0878/523545.Автошколата се намира на ул.Орех 2 -това е до Тих труд с/у цирковата площадка,на дясно след сградата на MAUER .Колата наистина е пежо 206,а цената на един час е 25 лв. с продължителност 40 мин.Мисля,че няма да съжаляваш ако се спреш на него-мн.внимателен,спокоен и наистина гледа да те научи ,а не само да ти вземе парите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт