Шофьорски курсове - Варна

• 279 482
  • 641
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, за Щерев милсля, че първота му име е Щерчо т.е. Щерчо Щерев...имате ли някакви впечатления...той ми води теорията, в началото много ми харесваше как ни кара да мислим...и как води часовете...моля кажете какви отзиви имате за него! Зощото аз вече започнах да ходя с голямо нежелание на часовете му!

# 241
  • Sofia
Подозирам,че Деян Жейнов или някой от негово име пише в този форум и сам се хвали. Иначе не вярвам някой, който е карал при него да го похвали за нещо. Освен затова, дето го видяхте по нагоре или затова, че при него изпита се взема и по друг начин.....А това, че е на възраст изобщо не пречи, даже напротив! hahaha

Моите наблюдения са, че Деян Жейнов се хвали не само тук, а и на много други места в нета - предимно форуми. Когато си търсех къде да карам курс във Варна преди няколко години за Жейнов специално ми казаха да внимавам. В последствие карах в друга школа и съм сравнително доволна, дори и без да познавам предварително инструктора, което си беше малко и късмет тогава.

# 242
Момичета, за Щерев милсля, че първота му име е Щерчо т.е. Щерчо Щерев...имате ли някакви впечатления...той ми води теорията, в началото много ми харесваше как ни кара да мислим...и как води часовете...моля кажете какви отзиви имате за него! Зощото аз вече започнах да ходя с голямо нежелание на часовете му!

Да Щерчо Щерев се казва.Аз в началото на темата писах,че съм карала курса при него.Прекрасен инструктор е...никога не вика,много е спокоен,обяснява внимателно(но ти си забелязала това на теорията).Когато направиш грешка те кара да отбиеш и започва спокойно да ти обяснява и чертае къде ти е грешката и какво трябва да направиш за да не я допускаш повече...Прекрасен е...смело мога да кажа,че направи шофьор от мен...взех си изпита и още на следващия ден бях сама в колата...а сега вече две години карам в обратното движение с лекота...Не съм сигурна,но мисля че той не взема много курсисти за практика,така че поговори с него още докато си на теория....Успех ти пожелавам

# 243
...смело мога да кажа,че направи шофьор от мен...
...а сега вече две години карам в обратното движение с лекота...

Ъ? Shocked
Мииии, най-вероятно наистина си шофьор...  Crazy

# 244
Ох, ами момичета аз вече са записах при Жейнов...уж се интересувах ...обаче то за кого ли не четох какво ли не...и на края ми писна...моя мъж ми каза, че няма значение при кого ще карам, важно да е във Варна...на натоварен трафик...не ми е удобно да се преместя при Щерчо Щерев...защото се ангажирах със Жейнов...да се надяваме, че няма да ми прави много мизерии....както казах, съжалявам много за Щерев...ама нейсе...като не съм от Варна и не познавам хората лично, за да се доверя на когото трябва...но горе главата...важното е, че искам да се науча да карам и то добре...много ме сърбят ръцете за волана...Благодаря на всички, коити се включиха и ви пожелава един страхотен и слънчев Уикенд...все пак на морето времето почти винаги е разкошно!!! Hug Hug Hug Hug

# 245

Ъ? Shocked

Преди да започнеш да се пулиш погледни къде съм...в Нова Зеландия движението е обратно на нашето-ляво движение е

# 246
Съжалявам ,но движението в момента е неопределено тук! Wink
Няма ляво и дясно  с тези дупки.
Всеки кара където става за каране ! Laughing

# 247
  • София
Съжалявам ,но движението в момента е неопределено тук! Wink
Няма ляво и дясно  с тези дупки.
Всеки кара където става за каране ! Laughing

Joy Joy Joy това ми хареса  Peace

иначе по темата: преди години карах курсовете при Иван Иванов, тогава работеше към "Лорета". Бях много доволна от него, НО сега незнам дали изобщо работи още (беше на възраст тогава) и дали съществува такава фирма  newsm78

# 248
  • Sofia

Ъ? Shocked

може би има предвид ляво движение.

# 249
Мисля, че темата е за споделяне на опит относно шофьорските курсове и различните школи, а не сайт за реклама.Относно Жейнов - аз карах курса при него миналия месец и не съм забелязала подобно нещо като пускане на ръце и там подобни. Нека не се нападаме взаимно и не прави реклама и антиреклама независимо за кого е. Аз също търсих много и много разпитвах при кого да карам курсовете. Лично за себе си съм доволна от Жейнов, но това е мое мнение.Не се бях качвала на кола преди да започна курсовете, но взех изпита от първия път и то не по втория начин, така че нека всеки сам прецени за себе си.Успех на всички кандидат-шофьори!

# 250
Издирвам информация за инструктор, за когото знам много малко, а се чудя дали да не започвам курсове при него. Казва се Красимир, доколкото разбирам е на около 50г., а колата е голф 3. Курсовете при него започват в понеделник, та нямам много време да реша...

Също мнения за Милен Минчев или ВИА карс, ако имате - ще се радвам да споделите Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 20:03 от sun kissed

# 251
аз сега чакам дата за изпит на кормуването, карам при Даниела Христова, а теорията ми я води Щерчо Laughingмного съм доволна, първо че като цена наистина е изгодно, караме когато аз мога, не когато тя ми каже, за мен има значение..все пак и на работа ходя...и изказваното широко мое мнение- друго си е жена да учи жена hahaha най- малкото нямам съмнение като седна при мъж дали не е някой от споменаваните коцкари...правих безумни глупости в началото- нито веднъж не повиши тон или да се изнерви- нищо подобно. Моя колежка от теорията кара при Жейнов и за съжаление тя вместо да се успокоява на пътя се панира все повече..., galika дано при теб не е така, успех Hug

# 252
аз сега чакам дата за изпит на кормуването, карам при Даниела Христова, а теорията ми я води Щерчо Laughingмного съм доволна, първо че като цена наистина е изгодно, караме когато аз мога, не когато тя ми каже, за мен има значение..все пак и на работа ходя...и изказваното широко мое мнение- друго си е жена да учи жена hahaha най- малкото нямам съмнение като седна при мъж дали не е някой от споменаваните коцкари...правих безумни глупости в началото- нито веднъж не повиши тон или да се изнерви- нищо подобно. Моя колежка от теорията кара при Жейнов и за съжаление тя вместо да се успокоява на пътя се панира все повече..., galika дано при теб не е така, успех Hug

"като цена наистина е изгодно" ще рече.. ? колко ти излиза курса чисто без изпитните такси? и на каква кола беше?

аз още си търся при кого да карам...  Confused
За Жейнов чух добри отзиви, казаха ми и че практиката там е на 2 части- с различни коли и различни инструктори, което ми се струва още един плюс.  Rolling Eyes

# 253
ами 500лв е цената на курса, 120лв са изпитите- теорията е 2 седмици, кормуване 31ч плътни. Това което знам е,ч е при Жейнов е 50лв по- скъпо,  дори мисля че за единия изпит казва с 10лв по- висока цена....но за второто не съм категорична. В началото като търсех при кого да карам всичко се движеше около 550-600лв. За мен от най- важно значение беше 1. да е жена, 2. да караме когато и колкото аз искам, 3. да не е истерична, 4. да не е безумна цифра и тн...честно казано бързо минах курса, но това чакане за изпитите е убийствено, за съжаление варианта да идеш по- рано е да ти "изпишат" часовете, демек да ги платиш, а да не ги караш, щото в техните очи си много добър. Инструкторката обаче ме успокои да си чакам...ще карам до дупка hahaha

# 254

"като цена наистина е изгодно" ще рече.. ? колко ти излиза курса чисто без изпитните такси? и на каква кола беше?

аз още си търся при кого да карам...  Confused
За Жейнов чух добри отзиви, казаха ми и че практиката там е на 2 части- с различни коли и различни инструктори, което ми се струва още един плюс.  Rolling Eyes

Пежо е колата 206, червено..ако искаш ще мина на лични за да ти разкажа в по- големи подробности за курс при Жейнов, защото с колежката доста коментирахме...аз лично хора като него ги слагам в графата тюфлеци и не се занимавам ама всеки си знае Laughing

Общи условия

Активация на акаунт