Шофьорски курсове - Варна

• 279 515
  • 641
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте!Искам да кажа,че от този сайт разбрах за Митко Монев,мисля че нямаше негативно мнение за него. Бях при него на курс в началото на годината.Мога да ви уверя,че е много кадърен инструктор и човек, не крещи,спокоен е.така че не виждам защо да не бъде хвален, когато има за какво.А тези които мислят,че е някаква реклама да се запишат на курс при него (ако нямат книжка) и сами да се уверят в това какъв човек е.Аз лично го препоръчах и на други хора,които записаха допълнителни часове при него и останаха много доволни.Просто се замислете защо има най-много положителни мнения за него,а не за някой друг-сигурно защото е добър. Simple Smile

И специално се регистрира за да ни го кажеш newsm78....тази тема изпростя

# 226
Здравейте!Искам да кажа,че от този сайт разбрах за Митко Монев,мисля че нямаше негативно мнение за него. Бях при него на курс в началото на годината.Мога да ви уверя,че е много кадърен инструктор и човек, не крещи,спокоен е.така че не виждам защо да не бъде хвален, когато има за какво.А тези които мислят,че е някаква реклама да се запишат на курс при него (ако нямат книжка) и сами да се уверят в това какъв човек е.Аз лично го препоръчах и на други хора,които записаха допълнителни часове при него и останаха много доволни.Просто се замислете защо има най-много положителни мнения за него,а не за някой друг-сигурно защото е добър. Simple Smile

И специално се регистрира за да ни го кажеш newsm78....тази тема изпростя

СТИГА ВЕЧЕ С ТОЗИ МИТКО МОНЕВ!!! ОТКОГА МИСЛЕХ ДА ГО КАЖА - ЩОМ СИ С НУЛА ПУБЛИКАЦИИ ИЛИ САМО С НЯКОЛКО И ХВАЛИШ НЯКОГО, МНОООГО Е СЪМНИТЕЛНА РАБОТАТА, ТА САМО ОТ ТАЗИ ТЕМА ЛИ СЕ ИНТЕРЕСУВАШ ИЛИ САМО СЕ РЕГИСТРИРАШ, ЗА ДА ХВАЛИШ(МНОГО ТОЧНО КАЗАНО ПО-ГОРЕ). РАЗБИРАМ ДА Е НЕГАТИВНО МНЕНИЕТО ТИ КАКТО Е МОЯ СЛУЧАЙ, ТА ЗАТОВА ПИША С НОВ НИК, КАТО СЕ СРЕЩНЕМ ЗА СЛЕДВАЩОТО КОРМУВАНЕ  НЕ ИСКАМ ДА ЗНАЕ, ЧЕ АЗ ГО ОПЛЮВАМ ПОРАДИ ЛИЧНИ ПРИЧИНИ, НЕ СЪМ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НЕПУКИСТИ. КАТО ГЛЕДАМ ВЕДНАГА ЩЕ МУ СЕ ПРЕДАДЕ.

Lady Orchid, бъди така добра и не заблуждавай хората!!! Сама казваш от страшно много години отлагаш курса, пълна паника си и тн - ами точно от това има нужда този инструктор - някой да го "боготвори" едва ли не, да го гледа като бог и мноого ясно ще е супер мил. Но повечето хора не са като теб, взимат си книжката веднага щом могат и далеч инструктора не е "величие" за тях. С мен не беше толкова учтив, точно защото си казвам каквото ми е на душа и получих доста саркастични подмятания. Вярно е, че не вика, но по друг е неговия подход - говори супер тихо, даже да се напрягаш да чуеш, ама трябва да го величаеш едва ли не, иначе си черната овца. Нали виждам другите курсисти като се засичаме по 2-3ма в колата, едно момиче ама доста зле караше, ако не беше се намесил да са ни претрепали на 2 пъти и то в рамките на 10 минути, ама какво беше отношението към нея??? ПРЕКРАСНО нали? някой постояно трябва да го "четка" колко той знае, колко нали той може сравниени с нас. Чудя се що за човек трябва да е този инструктор, че да се ставнява с хора, които тепърва се учат да карат кола? Той колко добър ли е бил като е бил курсист? А като е имал 20 часа практика колко ли добър е бил? Пуу, едвам издържам курса при него - добър е като инструктор, но как да кажа - ограбва самочувствието на някои курсисти, които не го гледат със зяпнала уста(съжалявам за израза, ама е точно така). Що за човек е, щом има нужда все да се изтъква пред курсистите и да се сравнява с тях?Той би трябвало да ти даде някакъв положителен старт; скоро ще свършвам курса, но оставам с ярки спомени колко страшно добър е той като шофьор и разбира се като се сравним с него....Оф, добър инструктор е, много добре обяснява(не мога да си кривя душата), ама като човек отношението му си остава доста гадничко.

# 227
  • Варна
saule_, абсолютно съм съгласна с казаното от теб за Монев. Много точно си го описала!

# 228
Накой хора дават много пари и време за реклама!
Как пък веднъж не прочетох мнение лошо или добро за оня инструктор с 20 годишния Ситроен или с  Ладата?
Хайде стига сте се дразнили един друг  и нека се споделят лични мнения  без реклами!!!
За всеки най-добър  инструктор ще е този ,при който е взел книжка.
А ако е взел   от раз , инструктора е Бог!

# 229
Накой хора дават много пари и време за реклама!
Как пък веднъж не прочетох мнение лошо или добро за оня инструктор с 20 годишния Ситроен или с  Ладата?
Хайде стига сте се дразнили един друг  и нека се споделят лични мнения  без реклами!!!
За всеки най-добър  инструктор ще е този ,при който е взел книжка.
А ако е взел   от раз , инструктора е Бог!

дам много правилно  smile3501

# 230
Здравейте и за съм решила да карам шофьорски курсове във Варна ....двумях се между Деян Жейнов и Митко Монев...но нещо работата около Митко Монев започна да ми "намирисва"... ooooh!

# 231
galika

аз изкарах курса при Жейнов преди един месец и си взех книжката от първия път.
Цената беше около 620 лв, като бяха вкл. изпитните такси, но сега не знам дали е още толкова. Препоръча ми го брат ми, защото е карал две категории при него, но преди години.
Лично за себе си мога да кажа, че съм доволна, мен ме учиха двама инструктори /такава е практиката при него - караш на две коли, за да видиш разликата и да можеш по-лесно да се качиш на трета кола след курса/, единият от които беше и Жейнов.Преди това не бях се качвала никога на кола, но се научих - важна е практиката и сериозно отношение от твоя страна и ще стане.Успех

# 232
Честно,егати темата !
Само Монев и Жейнов се обсъждат ooooh!
Да вземат да преведът по някой лев за реклама на форума Thinking

# 233
За да разнообразя малко ще ви кажа кой е любимия инструктур на всички на възраст около 18-2о гидишни мои набори Simple Smile Това е Митко от автошкола Кали. Няма такъв готин човек, не помня някога на някой да се е скарал подиграл или каквото и да е от този род. Всичко преминава в смях и закачки, като естествено това не означава, че се забравя за какво сме се събрали все пак. Simple Smile Искрено го препоръчвам. Simple Smile

# 234
nelinkova, ще ми дадеш ли телефон за връзка...или някакви координати на Жейнов...т.к. аз не съм от Варна...но искам да изкарам курсовете във Варна...според моя мъж, само там ще са науча да шофирам добре...поради големия трафик и натовареното движение... Hug Hug Hug Hug

# 235
Деян Жейнов школата, а телефоните му са: 0898468888, 0878508888, 0888814377 и домашен 568888

Копирано от друг сайт! Wink

# 236
Re: Шофьорски курсове - Варна
« #204 Четвъртък, 22 Април 2010, 01:28 » 

--------------------------------------------------------------------------------

Гледам тука много хора са се регистрирали за да си направят реклама ....Аз по напред в темата писах къде съм карала курса та няма да се повтарям...но искам да кажа за Жейнов...ако искате да ви пускат ръце по време на курса и да ви правят не прилични предложения...давайте той е човека...

# 237
Re: Шофьорски курсове - Варна
« #204 Четвъртък, 22 Април 2010, 01:28 » 

--------------------------------------------------------------------------------

Гледам тука много хора са се регистрирали за да си направят реклама ....Аз по напред в темата писах къде съм карала курса та няма да се повтарям...но искам да кажа за Жейнов...ако искате да ви пускат ръце по време на курса и да ви правят не прилични предложения...давайте той е човека...

Ако аз отида да карам курс при него едва ли ще ми пуска ръце. Wink
Първо съм стара,после дебелка ....... та нека не се плашим Mr. Green

# 238
mamaviliana, аз се записах при него от вчера /имам предвид при Жейнов/...така, че ще проверим дали пуска ръце или...не...частно да кажа този човек е на възраст между 40-50 г. не ми се вярва много много...но както се казва ще поживеем и ще видим... newsm78

# 239
Подозирам,че Деян Жейнов или някой от негово име пише в този форум и сам се хвали. Иначе не вярвам някой, който е карал при него да го похвали за нещо. Освен затова, дето го видяхте по нагоре или затова, че при него изпита се взема и по друг начин.....А това, че е на възраст изобщо не пречи, даже напротив! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт