Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените и вариантите за шофьорски курс във Варна?
Кои са препоръчителните инструктори и шофьорски курсове във Варна?
Какви са цените на вътрешните изпити при инструкторите и задължителни ли са те?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените и вариантите за шофьорски курс във Варна?
Цените на шофьорските курсове във Варна варират, но обикновено включват теория и практика, както и изпити. Някои автошколи предлагат цени с включени изпит, докато други цените са само за курсове. Важно е да изберете инструктор, който отговаря на личните предпочитания и стил на обучение. Цените се различават в зависимост от инструктора или автошколата. Възможно е да има промоции или отстъпки за определен период.
-
Кои са препоръчителните инструктори и шофьорски курсове във Варна?
-
Какви са цените на вътрешните изпити при инструкторите и задължителни ли са те?
-
Къде се намират полигоните за учебни курсове във Варна?
-
Какви са текущите цени и продължителността на шофьорските курсове?
Предполагам сте доволни
За цената на книжката незнам още
Не знам аз ли съм най-тъпа и некадърна.. Много ми е криво, чувствам се направо смазана меко казано, а и тона, с който изпитващата ми посочи грешките не беше от най-милите. Листовките ги взех без грешка, вътрешния също, но на външния след 5 часа чакане при невъобразимата жега, която беше просто не можах да се справя. Инструктора постоянно ми намеква, че ако съм искала допълнителни часове аз да съм си решила, ми то е ясно, че е така, ама не ме пита мога ли да отделя още 200 лева да речем за още допълнителни 10 часа например, понякога имам чувството, че ми обяснява като на малоумна, не знам, ама съм много объркана...и ми е много криво...