Шофьорски курсове - Варна

• 279 478
  • 641
  •   1
Отговори
# 405
DETOXMAMA и аз съвсем скоро изкарах шофьорския курс при Юлиян Маринов от автошкола "Ради МАринов и синове" и подкрепям твоите впечатления. Изключително спокоен и коректен инструктор, за мен беше удоволствие да се уча с него. След няколко дни ми е изпита, колкото се притеснявам за себе си, толкова и за него,не искам да го излагам Laughing

# 406
С две ръце за Марчо Марков Grinning

# 407

Силно препоръчвам Георги Георгиев.
Толкова е добър, от къде взима това спокойствие.. не знам.Обеснява всичко, отговаря  на всичко, което го питаме.Много съм доволна.В същото време е и много забавен.Ако някой иска да пише лс за повече инфо.

# 408
препоръчвам фирма "Волан Транс" и в частност като инстуктор Калчо Чукаров

# 409
  • Варна
И аз бих искала да разбера какви са актуалните цени на курсовете. Може и на лични.

# 410
  • Deutschland/HE
Курсът излиза около 650лв, вкл. таксите за явяване на 2та изпита - теория и практика. Това е ако няма да се налага да вземаш допълнителни часове. Допълнително се плащат 44лв за курс за долекарска помощ към БЧК. Допълнителните часове са по 20лв.

Аз карах курс при Антоанета Василева и съм много доволна. Ако някой се интересува мога да напиша телефон. Плащането е разсрочено, а кормуването е в удобно за теб време.

# 411
Здравейте  Simple Smile
Спряла съм се на няколко инструктора за курса - Цвятко Цвятков, Милен Минчев(от Волан Транс) Ради Маринов и Юлиян Маринов. Ще бъде благодарна на всички споделили мнение или опит с тях, а също и каква е организацията при кормуване, в определени часове или в удобно за курсиста време.

# 412
В момента карам курса при "Ради Маринов и синове", при Юлиян Маринов. Много съм доволен, добре обяснява, спокоен е, никога няма да ти крещи и да ти се кара, когато сгрешиш, а ще ти обясни грешките. Тъй като съм на работа се съобразява с мен и се уговарям в удобни за мен часове.

# 413
Инструктор Мирослав Николов - 0887/843129 цената е 500лв курс и 150лв такси

# 414
Прочетох, че някой тук е гласувал за Марчо Марков "с две ръце"! Гласувам и аз с още две!!!

# 415
Аз карах курса при Юлиан Маринов от автошкола " Ради Маринов и синове".Той е страхотен професионалист и човек.С две ръце давам глас за него.Никога не ми се е скарал ,въпреки ,че правех грешки,а напротив-обяснява много добре за да може да не се повтарят.Не се колебайте да се запишете при него,ако искате да бъдете добри шофьори!!!! Simple Smile

# 416
Po povod na temata moga da preporucham Rumen Chavdarov / 0878323108/ - mnogo otgovoren,usmihnat i otdaden na rabotata si. Ima golqmo jelanie da vi pomogne da pridobiete dobri navici. Az sum dovolna ot podhoda  i rabotata s nego. Uspeh na vsi4ki!

# 417
  • Варна
Здравейте,
Шофьорските курсове приключих точно преди ден. С две ръце Ви препоръчвам автошкола Волан Варна и по специално инструктор Красимир Кирев.
Както децата първи клас отиват на училище без да могат да четат, е точно така бях и аз с кормуването. Красимир Кирев ме научи на всичко изключително компетентно и спокойно. Взех си вътрешен и външен изпит кормуване от първия път с доза много не нужно притеснени Simple Smile
Пожелавам успех на всички бъдещи колеги !
Без притеснение и паника, ще Ви е много по лесно Simple Smile

# 418
  • На ръба..
Здравейте дами,

Можете ли да препоръчате добра автошкола в централната част на града?

# 419
  • Варна
Здравейте дами,

Можете ли да препоръчате добра автошкола в централната част на града?
Аз изкарах курсовете в автошкола "МС-АН Елит", бул. Христо Ботев. Инструкторът ми беше Радослав Желязков - препоръчвам с две ръце  Peace

Общи условия

Активация на акаунт