Шофьорски курсове - Варна

• 279 663
  • 641
  •   1
Отговори
# 135
Сега някой ще ме нападне може би ,но не ми пука.
Не са ви виновни инструкторите.
Давате-вземат.
Книжката за шофьор не е картофи да се предлага и купува.
Седнете,учете,мислете.
На пътя не сте сами.

На никой ,никога нищо не съм давала.
Седнах ,прочетох 2 пъти  правилника ,обмислих го и..........

# 136
Vali Simple Smile
Разбира се,че е така  Peace аз умишлено спестих голяма част от подробностите,не искам да занимавам никой с проблемите си,исках само да обрисувам общата картинка.
Но моля ви,отговорете ми,възможно ли е да се запиша при съответния инструктор само на допълнителни часове и изпити ??

# 137
  • Варна
Jozephina, мисля, че е възможно това, за което питаш. Преди няколко седмици имаше едно момиче точно със същото запитване при Митко Монев и доколкото разбрах, нямаше проблем. Само че трябва да имаш някакъв документ или нещо такова от предния си инструктор, че си карала въпросните часове.
Обяди се на Митко и направо говори с него - всичко ще ти обясни подробно и ще ти каже какви възможности има, какво трябва да си вземеш, откъде и т.н. Нямаш грижи просто.

# 138
Скъпа scorpita, много си веща в нещата! smile3501 Ти сигурна ли си , че си просто клиентка на този инструктор?  ThinkingМного върло го лансираш, ! Чак толкова прехвален -нещо замирисва! Аз също карам курса , но при друг инструктор . Мога да кажа само , че сред инструкторите освен крадци и интересчии има и достойни хора с чуство за отговорност. дано станеш добър шофьор  и дано наистина въпросния инструктор е толкова добър Sunglasses.

# 139
Скъпа "texna",не е нужно да нападаш "skorpita".Tя е права.
Митко Монев няма нужда от реклама,той си има достатъчно работа.
Преди 2 години взех при него няколко допълнителни часа и съм много доволна.

# 140
scorpita,благодаря,ще се обадя и ще поразпитам   bouquet

# 141
Не споря, че е така! Успех на всички кандидат шофьори!

# 142
Успех и от мен!

# 143
  • Варна
texna, когато видя някого, който си струва и разбира от работата си, не виждам защо да пестя похвали. Попрочети назад във форума и ще забележиш, че не съм единствената с подобно мнение за Митко Монев. Аз самата научих за него от форума и тъй като едва ли ще съм последната, която се чуди при кой инструктор да отиде, смятам, че мнението ми е ще точно толкова полезно, колкото и това на останалите.

# 144
412,ако обичаш не намесвай името ми в собствените си глупости  Stop
аз имам конкретен проблем,който искам да разреша и си вадя сама изводите от похвалите за Монев от останалите момичета,и е лично моя работа дали ще се занимавам с него или не.
Искам да попитам още нещо ..някой знае ли имена и координати на жени инструктори?И мнение от опит?
мерси Peace

# 145
Във Варна има над 10 жени инструкторки ! Интересувайте се! newsm03  car003

# 146
  • Варна
За Каракашев съм съгласна , голяма гад е, преди 6 години той ми беше изпитващ,
определено няма да го забравя!

# 147
Galina Genova -ех момиче недей така.Че е по строг Каракашев от другите е вярно..но чак пък връзки в силовите групировки  Simple Smile.Мен също той ме изпитва преди година и половина.Маршрута ми не беше само колхозен пазар.Тръгнахме от полиграфията,колхозния пазар,Левски..та приключих пред АГ болница.Да ти кажа не искам да ми се обиждаш,но със снаха ми бяхме заедно и на нея не го даде..тя също го оплю,но после още двама изпитващи я скъсаха,та чак от четвъртия път го взе...може би трябва да потърсиш грешките в себе си и да ги поправиш за следващия път

# 148
  • Варна
 offtopic
не зная защо се получава така в тази тема, но последните 2 страници са писани почти изцяло и само от гости/анинимно/новорегистрирани (без други мнения), което определено поражда размисъл...
Следя и другата тема за шофьорските курсове, ама тази вече не ви ли изглежда абсолютно безинтересна, да не кажа направо скучна......  newsm78
а не беше така ......

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 02:19 от Teia

# 149
offtopic
не зная защо се получава така в тази тема, но последните 2 страници са писани почти изцяло и само от гости/анинимно/новорегистрирани (без други мнения), което определено поражда размисъл...
Следя и другата тема за шофьорските курсове, ама тази вече не ви ли изглежда абсолютно безинтересна, да не кажа направо скучна......  newsm78
а не беше така ......

Peace
Честно замириса на скандали.
Мислех ,че е тема за съвети,взаимопомощ т.н.

Общи условия

Активация на акаунт