Шофьорски курсове - Варна

• 279 622
  • 641
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
това е другата тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=349956.0

за съжаление варненската тема вече изобщо не е интересна.....

# 151
Каеакашев скъса и мен, но определено имаше защо. Въпреки това за мен той е "строг, но справедлив". Взех изпита от 2-рия път (не при него,но не е от значение това"

# 152
Препоръчвам Неделчо Дойчев.Обяснява перфектно никакви проблеми  0887018802  newsm10 travel

# 153
  • Варна
спрете вече с рекламата!
Не виждате ли, че на нищо не прилича????
Мисля, че и г-н Диян Динев трябваше да прочете правилата на форума, преди да рекламира фирмата си.....
жалко за хубавата (в началото) тема!!!!

# 154
Инструкторки има няколко.Едната е А.Василева.Отворете вестник" Позвънете",ще я намерите.И няма да съжалявате!

# 155
Някой да ми даде координатите на Пламен Маринов кара WV Pasat. newsm01Много ми го похвалиха така , smile3521че ако някой му има телефона mobilephoneмоля да ми го прати.МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.  newsm10

# 156
Тва въобще сайт ли е като неможете да похвалите 2 ма инструктори да препоръчате някои ами сте се разбочали защо имало реклама защо пък да няма да попитам аз. Нали за тва е направен уж сайта ви да се препоръчват инструктори tc.......... Thinking Thinking smile3516 newsm11

# 157
Teia
ли си кваси нз ама на тебе като не ти отърва можеш да спреш да пишеш примерно.

# 158
А ти може да научиш правопис и правоговор, преди да пишеш по форуми..."Примерно"
 smile3529

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 10:26 от Something_new

# 159
Наскоро карах шофьорски курс препоръчаха ми Пламен Загорски и останах много доволна.Колата беше toyota Yaris светло зелена много се кефих , научих се и взех книжка от първия път и аз ви го препоръчвам телефона му е : 0889655451  Чао

# 160
  • Варна
Teia
ли си кваси нз ама на тебе като не ти отърва можеш да спреш да пишеш примерно.

защо не се регистрираш и тогава да пишеш?
какво да не ми отърва? Аз имам книжка.
Защо да спра да пиша?

# 161
  • Варна
Здравейте   bouquet

Преди няколко дена изкарах изпита и утре ще ходя да си вадя медицинско. Искам да попитам някой скоро вадил ли си е медицинско за шофьорска книжка и ако да - каква цена беше  newsm78  И колко снимки трябват, ще подавам едновременно за книжка и за паспорт?

# 162
  • Варна
Здравейте   bouquet

Преди няколко дена изкарах изпита и утре ще ходя да си вадя медицинско. Искам да попитам някой скоро вадил ли си е медицинско за шофьорска книжка и ако да - каква цена беше  newsm78  И колко снимки трябват, ще подавам едновременно за книжка и за паспорт?

преди около 1 мес и половина правих медицинско, в поликлиника Европа беше 10 лева.
На мен ми поискаха една снимка, но според написаните изисквания искат 2. Така, че за всеки случай си носи 2.
Успех и дано да имаш късмет да няма големи опашки!  Peace

# 163
  • Варна
mariel444e, аз си изкарвах медицинско по същата причина преди 3 седмици някъде - или 10 или 15 лева беше, при личната лекарка. За книжката ми взеха само една снимка, но щом и паспорт ще вадиш - минимум 2.. Simple Smile

# 164
  • Варна
mariel444e, аз си изкарвах медицинско по същата причина преди 3 седмици някъде - или 10 или 15 лева беше, при личната лекарка. За книжката ми взеха само една снимка, но щом и паспорт ще вадиш - минимум 2.. Simple Smile
Благодаря за отговора и честито   bouquet
Лека и безаварийна, както се казва  Peace

Общи условия

Активация на акаунт