Шофьорски курсове - Варна

• 279 609
  • 641
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Здравейте, търся добър инструктор с кола Toyota Yaris. За сега има едно мнение за Загорски, моля ако има други, които са доволни (или пък не  Thinking) да споделят. Ще съм благодарна за всички отзиви - за този или друг инструктор!

# 166
До нас има един инструктор с червен Ярис.
Знам,че е арменец,но не и името.
Отзиви съм чувала добри ,но не много .
Ако искаш мога да взема координати. Hug

# 167
  • Варна
Няма да е излишно. Ако можеш разбери името му. По-нататък ако се спра на него, ще търся телефон. Ако те затруднява, не се ангажирай   Hug  bouquet

# 168
До ден -два ще го разкрия! Това ми е хоби  Wink

# 169
Виждам че темата тече от много години но сигурно всичко се е променило и с цени и с отношение.Имам двама познати и искам да разбера как работят единият е Недялко Маринов а другият е Кольо от Младост става въпрос за Варна.Вече съм решила тренирам с листовки по интернет което не знам дали е много вярно само не знам при кой инструктор да се запиша.Моля ви много пишете.Благодаря на всички които ще се включат с мнение!

# 170
  • Варна
Момичета, моля ви кажете ми в коя школа може да се изкарат упреснителни за Автоматик. За Кали видях, но нещо много мъничка им е колата за мене. В смисъл,че аз съм карала винаги големи автомобили и ме хваща каустрофобията в тия типично дамските като тяхната.

# 171
по прочетох някой неща аз съм от другата страна на бариерата тоест инструктор съм. Знам че не ми е много мястото тук да се меся но все пак... Има фирми който обещават 100% гаранция за вземане на изпита... Това добре на изпита не спираш на стоп и ти дават книжка (хипотетична ситуация) там има кой да се грижи за безопасността утре в реална ситуация кой ще ви спаси това може да ви коства живота! И тогава да питам на кой ще лежи вината на вас че сте се подлъгали и сте дали някой лев или на оня който ви е обещал книжката. За Тодор Каракашев само едно ще кажа този човек има супер здрави нерви курсиста ми се движи на една боя от кола в съседната лента и той стой спокоен за 4 години от както съм инструктор нямам и грам упрек към него решенията са му били винаги точни и безпристрастни, няма как да стане да се опитвате да сгазите пешеходец и да ви потупат по рамото и да кажа ами малко сбърка ама ай де оценката ти е Да като вземаш книжката го сгази да не ти се пречка... Варна е един от градовете с много натоварено движение но за разлика от другите градове се кара сравнително лесно водачите са толерантни не само спрямо учебните автомобили но и помежду си. Десет дена бях в Стара Загора само за сравнение го казвам за тези десет дена веднъж само ми дадоха път и то колата беше със софийска регистрация... пешеходците не се признават там се гонят по пешеходните пътеки и тн. Ако някой проявява желание мога да разясня какво и колко ви се полага по време на курса да не се окаже така че някой е карал часове по 15 мин практика... ако някой иска да пита нещо с удоволствие ще отговоря

# 172
  • Варна
Дени, мисля че е чудесно да се включи и инструктур в темичката. Само препинателните ти знаци ми идват малко по-малко. Simple Smile Съвсем добронамерено го казвам!
А иначе, имам един въпрос, но той не е относно курса, а какво се изисква, за да станеш инструктор? И по-точно къде и колко време може да се учи за това?

# 173
Аз си карах курса във Волан Транс, на Голф 5, при Георги Димитров. Просто не мога да ви опиша колко ми беше приятно, всеки път като трябваше да отивам да кормувам. Просто го правих с невероятно удоволствие. Млад е, може да си лафиш с него и може би за това ми хареса, но няма значение. Показа ми и ме научи на много важни неща, които знам че при други инструктури дори не са били засегнати. Наистина съм много доволен от него, просто си взех изпитабез проблем и се чувствам адски уверен в това което знам, макар и да нямам голям опит.

# 174
Дени, мисля че е чудесно да се включи и инструктур в темичката. Само препинателните ти знаци ми идват малко по-малко. Simple Smile Съвсем добронамерено го казвам!
А иначе, имам един въпрос, но той не е относно курса, а какво се изисква, за да станеш инструктор? И по-точно къде и колко време може да се учи за това?

Сливен, Ямбол или София иска се С категория и обучението е 5 години след средно образование

# 175
  • Sofia
Аз съм карала курс във Волан ООД , при Любомир Петров. Той работи предимно с жени. Доволна съм, млад е, научи ме на доста неща и благодарение на него паркирам доста добре.  Wink

Има и един инструктор във варна, който е и изпитващ, знаете ли как се казва?

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 00:53 от vaflichka

# 176
  • Варна
Решила съм вече да започвам шофьорския курс във Варна  ...  Hug 

Здравей!

Остават дни до вземането на книжката от дъщеря ми.Признавам много е търпелива, но и няма моята страст по кормуването!

И така навърши 18 и решихме с баща и, че трябва да изкара курса- в тази рецесия и стагнация, а и времената са такива, че без книжка, език, комп. грамотност и да имаш два кетапа за висше пет пари не струваш- това е като да си със средно по мое време, а то не беше отдавна- уверявам те!

Намерихме един познат на съпруга ми-човек на възраст за който признавам открих много негативни неща в нета, но детето си каза-кара се, ама като сгафя( а то поне в началото не е рядко), покара малко на село с баща си и нещата взеха да се оправят.Той каза гледам да ги науча да се справят с градската среда и движението в пиковите часове, а за паркирането няма време.И в къщи "репетирахме" паркиране което се падна на изпита.Е, тя взе всичко от пъврия път!

Съжалява дъщеря ми спи и не мога да напиша имената му.Ако те интересува мога да ти ги пратя в лични.
Е, успех и късмет на изпита!

# 177
Аз съм карала курс във Волан ООД , при Любомир Петров. Той работи предимно с жени. Доволна съм, млад е, научи ме на доста неща и благодарение на него паркирам доста добре.  Wink

Има и един инструктор във варна, който е и изпитващ, знаете ли как се казва?
Не може да е и изпитващ и инструктор има бивши изпитващи който са инструктори има и такива който са уволнени поради съмнения в корупция и последната категория такива който не се вписват в картинката и сами са напуснали

# 178
Здравейте и от мен.Карах курса наскоро при една млада инструкторка казва се Даниела Христова с червено пежо206.Направо съм очарована от нея,млада е ама си разбира добре от работата.Когато се записах на курса не знаех нищо за шофирането ама елате ме вижте сега,имам чуството че цял живот съм карала.Препоръчвам я на всеки и повярвайте няма да съжалявате.Обяснява много добре,осигорява безплатни листовки,закон и теория на която ни помагат по лесно да си научим листовките и закона за движение.Който се интересува ето и телефоните 0898 86 86 10 и 0889 43 14 57

# 179
Можете ли да ми кажете къде мога да изкарам БЧК във Варна. Казаха ми че има някъде около Червения плащад, но ми трябва точен адрес. Моля за съдействие. Wink

Общи условия

Активация на акаунт