Шофьорски курсове - Варна

• 279 435
  • 641
  •   2
Отговори
# 255
Не знам има ли значение дали ще те учи мъж или жена. Важното е да е спокоен инструктора и да обяснява добре. А това дето беше казал някой че да караш на две различно коли е преимущество,според мен не вярно. Даже напротив. Всяка кола се кара по различен начин. И тъкмо си и свикнал на едната и хоп на друга-и всичко отначало. Какъв е смисъла,моля? Само се объркваме и излишно се затормозяваме. Аз като карах курса, колата нещо се повреди и временно трябваше да мина на друга за 1,2 часа за да не пропускам записаните предварително в графика часове. Можеше и да изчакам, но аз така реших. После като се замислих, нямаше никакъв смисъл. Като се върнах на старата се почувствах отново в свои води. А пък, който не си е доволен от инструктора, да не стои и да чака до последно да го тормозят. Има възможност да се премести при друг, стига да не е дал предварително всичките пари. Четох наредбата и там пише, че е възможно да се прехвърлиш при друг инструктор по всяко време, даже и в друга автошкола.

# 256
да, и аз съм на същото мнение за колата, изпита така или иначе е на колата на която караш, по- добре е да я караш 30 ч , не 15...аз след това няма да карам нито една от възможните предлагани учебни така че е безсмислено...

за прехвърлянето наистина може да се прехвърлите, само трябва да си вземете картона Peace

# 257
Здравейте!
Аз също мисля да започна шофьорски курс другата седмица, но се двуомя между автошкола Варна (инструктори са Петър Минчев  и Цветомир Грънчаров) и Автошкола Динев. Спряла съм се на тях, защото ми е най-удобно като място на провеждане на теорията (към Полиграфията), но не знам как са инструкторите. Ако знаете нещо ще съм ви благодарна!

# 258
Здрасти Linnа! Имам един познат, който се отказа от курса при този Цветомир от прословутата автошкола Варна,/голямо име без никакво покритие/ не беше минал и 5 часа даже. Мога да ти кажа за какво става въпрос, но не ми се ще да го хуля публично. За този Динев нищо не знам, освен че съм го виждала на снимка в обявите и не е мой тип. А пък къде се провежда теорията не е толкова важно, ще отидеш няколко пъти, ще си вземеш изпита и това е. По-важното е при кой инструктор ще караш кормуването. Защото то е по-продължително време и несъмнено е решаващо. Ако е някой нервак и вика и  псува непрестанно нищо няма да научиш и даже ще ти мине и мерака да ставаш шофьор. Потърси си добър инструктор,спокоен и търпелив и не гледай да ти е удобно мястото на теорията, по-важното е да попаднеш на подходящия човек! Мога да ти кажа аз при кого карах, но не ми се ще да се хваля публично. Ако искаш мога да ти го пратя на лични.

# 259
Мерси, mamaviliana.  bouquet От толкова много чудене, накрая мъжа ми ме записа при един инструктор, който е обучавал доста негови колеги Simple Smile. Ама сега ще видим с мен как ще бъде....

# 260
аз бързам да се похваля, днес взех успешно и последния изпит- кормуването пред ДАИ, от първия път Crazy така че пожелавам на всички които тепърва се записват също да вземат изпитите от първия път и да внимават после като вземат книжките Laughing

# 261
Браво на теб, tedd и мерси за пожеланието. Дано и при мен стане така, ама вече 2-ри  час карам кормуване и май съм много зле засега Confused  Blush

# 262
а аз щях да се отказвам..бях трагедия...обаче всичко зависи от инструктора да е спокоен и да обяснява...да не говорим че аз карах винаги след 17 в най големите задръствания Laughing ще свикнеш Peace

# 263
Здравейте  bouquet Може ли някой да ми каже къде да си изкарам курсовете (във Варна) на по приемлива цена, че си нямам на идея как вървят вече цените им newsm78 Бяха ми споменали, че имало и от 400 лв Rolling Eyes Мерси предварително Hug

# 264
Айде и аз да се похваля! Въпреки генетичната си обремененост да съм некординирана и страха ми,че няма начин да се науча да карам все пак си взех изпита от първия път. Карах в автошкола Кали, инструктора се казва Явор Димитров. Млад е, спокоен, което беше много важно за мен, защото аз при най-малкото озъбване и се разревавам.  Crazy
Курса беше 500 лева + таксите за изпити.

# 265
Не знам има ли значение дали ще те учи мъж или жена. Важното е да е спокоен инструктора и да обяснява добре..
Абсолютно подкрепям!!!!!   bouquet

Преди време исках да си опресня уменията,защото дълго време не бях карала(години!).....Тогава видях,колко е важно да попаднеш на педагог! Не само на някой,който го водят за инструктор.
Взех часове при Борислав Гетов.Човекът е спокоен,не крещи и не се изнервя по време на урока.Обяснява спокойно.Колата е хубава и добре подържана....Абе с две думи останах очарована и много доволна,защото си припомних уменията без стресови за мен моменти.Много съм, благодарна на този човек!

# 266
Просто от любопитство - някой има ли представа какво е заплащането на един инструктор във Варна? Предполагам зависи от самата школа и колкото по-голяма и известна толкова по-висока заплата? Някаква отиентировъчна цифра?  Rolling Eyes

# 267

Хм...това име ми е адски познато  Thinking Да не би той да ми е бил инструктора преди 14 години  Thinking Не помня, но напълно съвпада като описание.
Аз и като отидох му казах, че преди да се запиша искам да присъствам на един негов урок. Без да му казвам защо. И след урока му казах, че ще се запиша, защото не вика на учениците си, а това е нещо, което е важно за мен, понеже не желая да си давам парите на някого, който ще ми вика и изнервя.  Stop Пък и няма да можем да се разберем ако ще бъде така..

И до ден днешен пазя прекрасни спомени от него. Взех си изпита от раз, листовки, полигон (тогава имаше) и кормуване.

Ако случайно знаеш, дали е бил или все още е преподавател в някой си (забравила съм подробности) техникум? Само това помня като нещо отличаващо за този човек  ooooh!

# 268
TheNMaster може ли да ми дадеш номера на Гетов да се свържа с него?

Благодаря ти предварително!

# 269
Гетов е мужут на госпожата ми по история и знам, че е адски добър инструктор. Аз лично бях в автошкола Кали и инструктура ми беше Митко, голям образ е . Simple Smile Изпита си взех от втория път, но причината беше в мене, по простата причина , че адски много ме беше страх да карам и правех некоординирани движения като цяло.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт