Шофьорски курсове - Варна

• 279 435
  • 641
  •   1
Отговори
# 270
горката, аз въпреки всички оплювания относно жените инструктори- от първия път си изкарах всички изпити, даже пред ДАИ бях при Каракашев, а казват че късал наред...като свърши изпита се обърна да пита инструкторката тя ли ме е обучавала през всичките часове Shocked Мими, записвай се бързо при някой друг и вземай книжката, голям кеф е да караш Flutter Hug

# 271
Васил Василев от "златно кормило " НЕ Е НИКАКЪВ ИНСТРУКТОР. Карала съм около 12 - 14 часа извънградско, отделно всеки път когато му се развали колата вися с него по автосервизи и това следователно се отразчва на часовете ми за кормуване. Скъсаха ме на ваншен кормуване заради това,  че той не си беше свършил  работата като инстуктор а се чудше само на кое кафене да ме заведе. 

# 272
Деян Жейнов е НАЙ - ДОБРИЯ инстуктор във Варна. Едно голямо БЛАГОДАРЯ за това че за 4 часа успя да ме научи на много неща за които друг инструктор не можа да ме научи за 35 часа. БЛАГОДАРЯ  !!!

# 273
nataliq_simeonova92 -за 4 часа стана шофьор Shocked....май варненските шофьори трябва да са нащрек по улиците на града  Simple Smile

# 274
 Joy ти защо си мислиш че не сме нащрек! hahaha за мен добър инструктор е този който ще те научи да шофираш спокойно и всъщност това е основата на взетия изпит, не да мислиш за правилника и кое е грешка и кое не, ами да усвоиш нещата така че да ги правиш импулсивно, при мен стана с 25-26ч кормуване в 17ч в най- големия трафик и в най- големите дъждове лятото, последните часове се доошлайфах дет се вика Laughing а за инструктори които знаят само да се хвалят какви добри били и как научили половината град да шофират и то само зя няколко часа няма какво да ги коментираме Crazy

# 275
За 4 часа не се става шофьор Wink и не съм казала подобно нещо. Чети внимателно   mama_T !!!   Явно в този форум има доста ограничени и завистливи хора. А може би точно ти си въпросният инструктор ???????

# 276
nataliq_simeonova92 -драга ми госпожо или госпожице.....аз чета внимателно и то много даже....за завист какво да ти кажа,за какво има да ти завиждам аз,стоя и се чудя и не мога да се досетя....а дали съм инструктор????-ами то от профила ми е видно,че не съм...даже в България не съм в момента,но не мога с чиста съвест да кажа това за теб,защото едва ли някой се регистрира в даден форум само за да ни уведоми колко е добър един инструктор...

# 277
Гетов е мужут на госпожата ми по история и знам, че е адски добър инструктор. Аз лично бях в автошкола Кали и инструктура ми беше Митко, голям образ е . Simple Smile Изпита си взех от втория път, но причината беше в мене, по простата причина , че адски много ме беше страх да карам и правех некоординирани движения като цяло.  Embarassed
a вярно ли е, че се чака много за дата за външен изпит?

# 278
аз лятото чаках 2 седмици, но сега една приятелка чака вече месец Rolling Eyes

# 279
Гледам тука много хора са се регистрирали за да си направят реклама ....Аз по напред в темата писах къде съм карала курса та няма да се повтарям...но искам да кажа за Жейнов...ако искате да ви пускат ръце по време на курса и да ви правят не прилични предложения...давайте той е човека...

# 280
mamaviliana  -мога ли да зная,каква е причината да ме цитираш???

# 281
Гледам тука много хора са се регистрирали за да си направят реклама ....Аз по напред в темата писах къде съм карала курса та няма да се повтарям...но искам да кажа за Жейнов...ако искате да ви пускат ръце по време на курса и да ви правят не прилични предложения...давайте той е човека...

лелееее...дано жена му да не чете тук:-)

# 282
за Жейнов и аз знам че ако си от женски пол ще чуваш само подмятания, намеци и тн, а ако си от мъжки ще те "научи" и как да оглеждаш докато шофираш /поне това бяха мненията в някакви форуми преди да се запиша на курс, а след това потвърдени от една позната/

# 283
Аз съм Деян Жейнов нито разбирам от форуми ,нито пък имам време да се занимавам с това ,но имам МНОГО курсисти и курсистки които ме осведомяват за "мъдростите" които ви раждат   болните  глави. Shocked Тези писания са несириозни и не ме интересуват, аз имам и признанието и уважението на моите курсисти  другото е човешка елементарна злоба .Включвам се във Вашия измислен форум ( като жена ми пише ,аз и диктувам  Laughing)за да задам някои елементарни въпросчета на 3-4 дами ,ако може да се нарекат такива след като им прочетеш словата ,но аз съм възпитан и ще ги наричам така.Какво аз разбрах:
1.Едната карала при Монев,другата при Щерев,третата при Даниела Христова и трите не са ми влизали в колата един час не са взели при мен и са много компетентни как аз пипам ,пускам ръце и правя неприлични предложения  Laughing
2.После пък излиза че имали сведения от познати и приятелки - И сега какво излиза че съм пипал приятелките им ,пък виж ти ДАМИТЕ не ги е огряло и сега си го връщат.
3.Как някой може да ми да дава определение цитирам ТЮФЛЕК без да ме познава  и що за възпитание има .

Доколкото разпитах форум представлява място къдто хората могат да обменят информация и разбрах  ,че между форум и чат има разлика,ама това което вие сте заформили си е жив чат ,как може първото ви влизане да е 2006,2007 дори и 2009 година и вие една година да стоите тук и да ми давате компетентно мнение Аз имам facebook iитам курсистите  ми влизат оставят с мнението и после кои от куде е ,което и смятам че нормално. А тук 3 пикли стоят с години като стражари и повтарят като заучена фраза как пипам и нападат всеки един реален мои курсист дръзнал да си напише мнението ,като например Наталия и ако някоя си направи труда има начини и може да провери че това са реални хора , а не аз или някой от мое име да си прави реклама .Мили ми смехурани аз нямам нужда от реклама ,моите курсисти не са случаини те са препоръчани и всеки курсист е реклама за следващия.И така да се върнем на въпроса изкам да ми се представите с ралните си имена, да дадете обяснение на мен и на останалите които ви четат измислиците кои ви дава право да говорите това за мен и която е лично засегната от "моето пипане" да се представи и да докаже кога и как се случило това.
И трите мога ди ви намеря защото сте курсистки на мои инструктори работещи в моята фирма и мога да ви пратя за обяснение в съда .Не ми го побира разума как може да има подобни ниско достойни жени.Заминала тя за Нова Заландия и там някъде си и стои и пише във форум как аз сум отправял неприлични предложения , а даже не е била моя курсистка.Е на това какво му викате! Shocked
Аз карам винаги с двама курсиста единя кара ,другия гледа  на задната седалка .Моята програма е желязна и само можете да ссъжелявате ,че не сте били при мен.Освен на кормуване щях да ви науча и на малко етика и морал ,че така като гледам и инструкторите ви и маикоите ви не са отдали голямо значение на възпитанието ви. Чакам да се представите и да докажете ,нали сте много светнати относно въпроса моето обучение.

# 284
Аз съм Деян Жейнов ....Включвам се във Вашия измислен форум

Г-н Жейнов форум БГ МАМА не е измислен ,а един от най-големите в България.
Помага и дава ценна информация на много хора.
Винаги ще има доволни и недоволни.
Бъдете над тези неща и не обръщайте много внимание.
Има и лъжи ,има и истни.
Успех в работата ви.

Общи условия

Активация на акаунт