Професионални серии за коса 139

• 44 675
  • 764
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
От Арлен я купувах по 40лв без промоции, от Нотино няма да я купя на тази цена Sad
На Керастаз четох хубави отзиви за Магичен нощен серум за всеки тип коса Kerastase Nutritive 8H Night Repair, може би засега ще пробвам него, докато открия на Living proof на нормална цена

Не е кой знае какво като действие. Мирише парфюмно и е с лека текстура, но “магичен” трябва да се махне от името! Ползвам го след като съм мила вечер косата и изсуша, слагам 2-3 помпи за луксозното усещане и аромат и връзвам косата на кок и на сутрина мирише. Но не мисля че прави кой знае какво с косата.

Значи и този няма да е Sad Има ли някоя от Вас, която може да ми препоръча какво да си взема Simple Smile

# 196
  • Варна
Искам да поръчам от brasty...., но тази доставка от 8 лев?? Питах ги защо е такава, доставяли от Чехия. Ми те и make up доставят от Полша, ама при тях е 3 лв.

# 197
Креми, помня преди години, че с една мацка Цветичка от старите теми си коментирахме нощната грижа на Keune so pure - и двете бяхме доволни, и даже и като финиш да се ползва. С доста приличен състав и добро съотношение на цена-качество-количество.
https://www.arlen.bg/product/2018/hidratirashta-noshtna-terapia- … repair-150ml.html

# 198
Креми, а защо не използваш еластисайзъра, като терапия и да измиеш на сутринта, някои от момичетата тук го правят ..

# 199
Аз така направих с еластайзъра тази нощ и резултатът е супер Blush
Искам да споделя - дойдоха ми ш и м Лалга и са си същите, каквито аз познавам. Единствено ампула не са ми пратили, защото подарява ли само ако си поръчаш нещо единично. Не вървял за комплекти и единични ампули. Супер тъпо, ама... Какво да правиш.
Та по този повод искам да попитам някой изпробва ли е ампулата Лалга за боядисване(мисля жълта беше) Може ли ако има такъв, да сподели мнение. Аз лично ще я ползвам като терапия, ако някога я взема, но все пак съм любопитна

# 200
Аз ползвах една добавена в боя при боядисване. Сшоред мен е с действие на обикновенната. Имам още една ампула, ще я пробвам като терапия някоб ден, защото за боя всех Olapex.

ivka_smile какво хареса от bratsy?

В разни класации за лятна защита се мъдри ето този спрей на Kevin murphy, някой с отзиви?
https://www.arlen.bg/product/6245/sprey-bez-otmivane-za-lesno-ra … angled-150ml.html

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 15:54 от kotenze_84

# 201
Боята на Кюн е махната от сайта на Арлен, била забранена да се продава онлайн .. нещо като с Oway и после се появи отново .. пф

# 202
Не откривам нито едно мнение за хидратиращ шампоан Paul Mitchel awapuhi original.

Някоя дама тук да го е ползвала? Добър ли е за тънка суха коса?

# 203
  • Варна
kotenze, Alterna са на супер цени в Brasty, тях загледах

# 204
Butterfly90, благодаря! А може ли да ми препоръчаш протеинов шампоан, нещо не мога да се ориентирам кой е такъв.
Извинявам се за забавянето, надявах се някой друг да се включи, който все пак е доволен от 2-минутния реконструктор. Аз го ползвам най-често с шампоан Architect на Кerastase, но винаги ми стои като "изпръхнала" косата след него, ако я оставя да си изсъхне сама и не слагам финиши. С хубав хидратиращ финиш обаче е ОК. Обикновено обаче си го ползвам в дни, в които не мисля да излизам никъде и да се показвам пред хора, уж вярвам, че като терапия трябва да подхранва косата... Simple Smile
Много благодаря за отговора! Май ще се въздържа за сега. Купих няколко ампули на Наши и мисля тях да ползвам за момента. Замислям се за еластисайзъра, но цената му е доста висока, надявам се да го пуснат на намаление някога😊

# 205
Какъв шампоан си вземате като отивате на море? Аз имам ограничен багаж, ще пътувам с малката и искам да взема шампоан, който да ползва и тя. Всъщност да става за къпане всеки ден, да е достатъчно мек и хидратиращ... Чудя се на летните серии дали шампоаните са хидратиращи или балансирани? Отзиви как се държи лятната серия на Керастаз, има ли някой мил се само с нея на почивката?Grinning
Не ми се носят пак няколко шампоана...Rolling Eyes
Между другото сайта john beerens дава подарък плажна кърпа на Мароканойл при покупка на 2 техни продукта... И се чудя трябва ли ми такава кърпа...Joy

# 206
Съвсем наскоро имаше няколко оплакал се от Солей серията. Аз лично на морето мисля да заложа на блондинските Керастаз, евентуално и Лалга може би ще взема. Но до моето море има време.

# 207
Аз и Мишчица се оплакахме от Солей серията. И аз по-специално от шампоана (маската си я харесвам), идва ми хидратиращ и не добре измиващ и след него съм бухнала ако косата ми е доволно хидратирана на предните миенета. Имам травъл ш и бих го взела заедно с маската с мен но задължително бих редувала с Денсифик да кажем.

# 208
Аз и Мишчица се оплакахме от Солей серията. И аз по-специално от шампоана (маската си я харесвам), идва ми хидратиращ и не добре измиващ и след него съм бухнала ако косата ми е доволно хидратирана на предните миенета. Имам травъл ш и бих го взела заедно с маската с мен но задължително бих редувала с Денсифик да кажем.

Значи ш. е хидратиращ... Аз това търся, че косата на дъщеря ми е гъста и плътна и ако има протеин доста й изсушава косата като слама. На предната ваканция с нея в края на юни, заложих на безсулфатни и билкови шампоани, но косата й при всекидневно миене с тях стана супер суха и заплетена, при положение, че слагах обилно маска или балсам...Heart Eyes
Явно и на децата не им понасят био, натурални и някои безсулфатни шампоани...
Аз онзи ден се измих с Лореал Есентиал подхранващия и после сложих хидратиращия балсам Мароканойл и много се изненадах, че косата ми още на следващия ден беше за миене, утежнена в корена... Друго си е да се измия със сулфати и химийка...Joy

Днес пробвах новия си ш.Вивид на Меди. Понеже е ДПШ се измих 1 път с него, после още веднъж с Алтерна за боядисана коса + балсама. Ами косата ми е направо двойна, обаче една идея по-суха по дължините. Сега сложих обилно олио, да видим дали ще омекоти. Явно Вивида е малкооо по-измивен от колкото ми се иска, съдя по това, защото Алтерните винаги ми прехидратират косата и става без обем и супер мека...
До сега най-добре ми беше ДПШ на Лакме, доста момичета не го харесват, но за мен е лек и приятен ДПШ...

# 209
kotenze, Alterna са на супер цени в Brasty, тях загледах

Да, и аз ги гледах? Хареса ли нещо, ще поръчваш ли? В notino също има изгодни неща на Alterna сега с - 20%.

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 21:30 от kotenze_84

Общи условия

Активация на акаунт