Професионални серии за коса 139

• 44 724
  • 764
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,
понеже се чудех какъв неутрализиращ Ш за руса коса да си взема, най-накрая се спрях на Филип Кингсли (защото все още нямах и нищо на тази марка), и вчера си купих Ш и М, също както и ампулата на Про Лонгър.
Измих се с Ш и косата ми стана буквално на тел, да не говорим за ужасната миризма, която буквално ме втрещи! След Ш не сложих М, а ампулата Про Лонгър, че нали всичко трябва да се пробва, но косата все още продължаваше да стои като тел, та се измих с Ш на Дори и косата веднага омекна 😂.
Айде пак от ампулата (тя вече почти свърши), за да остане от аромата, че е хубав иначе и това е то... След целия тоя уникален протокол реших да не слагам термо, за да видя поне тая ампула има ли аджеба някакъв ефект. Еми нямаше 😂. Освен, че мирише приятно, нищо друго. Явно на мен ми идва слаба, но аз това още в банята го усетих. Просто косата си остана твърда. Накрая завърших с олиото на Мароканойл, с много олио, косата го изсмука всичкото и сега се питам дали тоя Ш ще мога да си го ползвам така в комбинация с друг след него. Т.е., ако някой го има, моля да сподели как се държи на неговата коса и дали е удачно да се комбинира с други Ш на едно миене. Благодаря!!

# 61
prinzesata, много хубав цвят! Може ли да споделиш коя е фризьорката ти?

# 62
Мini Me,
кой шампоан на Кингсли взе, този ли? https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/philip-kingsley-pure … silver-tonirashti
Имам шампоана и балсама и съм супер доволна и от двете неща. Да като аромат са доста различни и не така приятни, но това е цел на фирмата, дори си имат шампоан и балсам без цвят и аромат, предназначени за чувствителни скалп и за хора, които са чувствителни към аромати.
Тази серия Ш и Б ги усещам балансирани, понякога по хидратиращи даже, но никога не ми сплескват косата, нито пък някога са я оплитали. Балсама ми полира косъма и го държи стегнат. Употребям само него след преуош с масла или го ползвам като запечатващ след маска и по двата начина го харесвам много...виж за тониране не е тониращ, усещам обаче по-сияно русите си кичури след серията, избистря цвета някак.
Боядисвам корен всеки месец с цвят между 7.00 и 8.00, а по дължините съм с кичури.
 ....Ти сякаш сподели скоро, че си правила кичури или бъркам, Ако добре си спомням и наистина си била ти, то кичури през лятото няма как да не доведат до оплитане при ползване на доста шампоани в началото... От Doori, ако тях визираш имам само един шампоан от златната серия против косопад, по-протеинов го усещам аз.
Ако си взела другият вариант на Кингсли от шампоаните, този: https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/pure-blonde-booster- … ng-weekly-shampoo за него пише, че трябва да се измие предварително косата с шампоан, който използваш по-принцип Wink

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 14:12 от aiki_ira

# 63
Мini Me,
кой шампоан на Кингсли взе, този ли? https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/philip-kingsley-pure … silver-tonirashti
Имам шампоана и балсама и съм супер доволна и от двете неща. Да като аромат са доста различни и не така притни, но това е цел на фирмата, дори си имат шампоан и балсам без цвят и аромат, предназначени за чувствителни скалп хора, които са чувствителни към аромати.
Тази серия Ш и Б ги усещам балансирани, понякога по хидратиращи даже, но никога не ми сплескват косата, нито пък някога са я оплитали. Балсама ми полира косъма и го държи стегнат. Употребям само него след преуош с масла или го ползвам като запечатващ след маска и по двата начина го харесвам много...виж за тониране не е тониращ, усещам обаче по-сияно русите си кичури след серията, избистря цвета някак.
Боядисвам корен всеки месец с цвят между 7.00 и 8.00, а по дължините съм с кичури.
 ....Ти сякаш сподели скоро, че си правила кичури или бъркам, Ако добре си спомням и наистина си била ти, то кичури през лятото няма как да не доведат до оплитане при ползване на доста шампоани в началото... От Doori, ако тях визираш имам само един шампоан от златната серия против косопад, по-протеинов го усещам аз.
Да,  втория на Филип и същия и златния на Дори. Само че аз взех маската, която не съм я пробвала още, а не балсама. Но сякаш тя ми мирише по-приятно. Ще я видим... Не мога да си обясня защо такъв ефект се получи, особено след като с Дори, който е далеч по-нисък клас козметика, нямаше такова спъцване. Кичурите ги правих преди 2 дни, да, определено има изсушаване известно, но чак пък толкова 👀.
Ох, сега видях, че трябва да е на 2-ро измиване. Благодаря! Само дето пак ще мирише гадно, ама ако има ефект ще се опитам да го понеса 😂.

# 64
Пробвай следващият път да измиеш косата с друг шампоан, който си познаваш и след това с този като задържиш за 2 мин преди да отмиеш, след това сложи и маската и ще се радвам да споделиш Simple Smile Като цяло първият, който показах е по-хидратиращ бих го ползвала за първото измиване, а този, който имаш е с цел да тонира повече и такъв тип са по-изсушаващи, но пък вкарват пигмент. Керастаз имат също серия за блондинки от два шампоана, маска и балсам. Ползвам първо безцветния, после тониращия, маската и накрая балсама - идеално се получава всеки път. Тук при Кингсли бих действала по същия начин. Аромата....не мога да помогна за него Innocent

# 65
Пробвай следващият път да измиеш косата с друг шампоан, който си познаваш и след това с този като задържиш за 2 мин преди да отмиеш, след това сложи и маската и ще се радвам да споделиш Simple Smile Като цяло първият, който показах е по-хидратиращ бих го ползвала за първото измиване, а този, който имаш е с цел да тонира повече и такъв тип са по-изсушаващи, но пък вкарват пигмент. Керастаз имат също серия за блондинки от два шампоана, маска и балсам. Ползвам първо безцветния, после тониращия, маската и накрая балсама - идеално се получава всеки път. Тук при Кингсли бих действала по същия начин. Аромата....не мога да помогна за него Innocent
Задължително ще се включа да кажа как се получило в правилна хронология, също както и в комбинация с маската. И аз доста се чудех на Керастаз, хем имам и балсама, но просто исках да пробвам нещо на Филип и затова... Иначе за ароматът - дано не се задържа, че ако си стои до следващо миене - блякс Simple Smile. Благодаря за съветите 😊😊😊!

# 66
Ампулата Про Лонгър има ли нещо общо с Фузио Дозата Цимент? По обясненията ви така си я представям да действа?

# 67
Мini Me,
Имам шампоана и балсама и съм супер доволна и от двете неща. Да като аромат са доста различни и не така приятни, но това е цел на фирмата, дори си имат шампоан и балсам без цвят и аромат, предназначени за чувствителни скалп и за хора, които са чувствителни към аромати.
Ако си взела другият вариант на Кингсли от шампоаните, този: https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/pure-blonde-booster- … ng-weekly-shampoo за него пише, че трябва да се измие предварително косата с шампоан, който използваш по-принцип Wink

От всичко, което пробвах последно време, установих, че моята коса се разбира много по-добре с балансиращи серии или такива с превес на хидратация.
Но в същото време моят шампоан за всички времена, който абсолютно никога не ме е разочаровал е златния на Дори.
Странна работа.

# 68
Пийч , на мен така ми стават дължините които са били обезцветени .

Идкрица., какво ще рече "обезцветени", че е паднала боята или?

# 69
От всичко, което пробвах последно време, установих, че моята коса се разбира много по-добре с балансиращи серии или такива с превес на хидратация.
Но в същото време моят шампоан за всички времена, който абсолютно никога не ме е разочаровал е златния на Дори.
Странна работа.
Златният на Doori е страхотен шампоан, който е балансиран, аз го усещам по-протеинов на моменти, НО това зависи от моментното състояние на косата и особено много от продуктите ползвани при предходното миене. Doori дава супер усещане на скалпа, чист и дишащ, косъма също е добре измит, без премиване. Серума от серията също го имах и страшно го харесвах, спокойно бих казала, че е на супер ниво и бях станала като таралеж в главата от него.

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 23:34 от aiki_ira

# 70
Странна работа.
Златният на Doori е страхотен шампоан, който е балансиран, аз го усещам по-протеинов на моменти, НО това зависи от моментното състояние на косата и особено много от продуктите ползвани при предходното миене. Doori дава супер усещане на скалпа, чист и дишащ, косъма също е добре измит, без премиване. Тоника от серията също го имах и страшно го харесвах, спокойно бих казала, че е на супер ниво и бях станала като таралеж в главата от него.
Аз се чудех на серума за растеж. Пептеден серум май беше.
А спреят утежнява ли?

# 71
Мini Me,

Странна работа.
Аз още не мога да ги оправя кое е хидратация и кое протеин. Сякаш всичко ми идва еднакво на косата и не правя разлика, освен ако не се получи тотално спъцване като днес! И с термото Генезис на Керастаз имах такъв момент на изсушаване, но като слагам по-малко всичко е ок. А на Дори си взех и маската с мед и много ми хареса! Същия ефект като при Епруваж, Макадамия и прочее.

# 72
Мini Me,

Странна работа.
Аз още не мога да ги оправя кое е хидратация и кое протеин. Сякаш всичко ми идва еднакво на косата и не правя разлика, освен ако не се получи тотално спъцване като днес! И с термото Генезис на Керастаз имах такъв момент на изсушаване, но като слагам по-малко всичко е ок. А на Дори си взех и маската с мед и много ми хареса! Същия ефект като при Епруваж, Макадамия и прочее.
О, да! Тази маска е фантастична!
Имам тази на Епруваж и определено качеството не се различава.
Единственото, което не ми хареса е маската от златната серия, защото утежняваше косата ми и я слепваше някак.
Но пък балсамът от серията в много, много хубав. Олекотена гладка и усещане за здрава коса. И е много подходящ за ежедневна употреба заедно с шампоана. ❤

# 73
Ще го имам предвид 😂

# 74
  • Чукарландия
Anastasiya.glam, това ли е този златен шампоан на Доори?

https://zachoveka.com/DOORI/shampoan-dlae-soo-pure-protiv-kosopad-400ml-doori

Общи условия

Активация на акаунт