Професионални серии за коса 139

• 44 625
  • 764
  •   1
Отговори
# 315
Аз също го заглеждам този пре уош на Алтерна от известно време,ама все не мога да му се накланя Grinning
Сега ми свършва Еластисайзъра и също като Аня не виждам кой знае каква полза от него, ако трябва да съм честна. Може да го сменя, да пробвам Simple Smile

# 316
  • Варна
От Alterna преуоша съм много доволна и аз!

# 317
Ми казвайте ги по-рано тея работи, бе хора 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 318
  • Варна
Ми ние казахме Kissing Heart още като дадох линка и Аня купи и тя, страхотен е, с навлажнени ръце слагам, понякога преспивам с него, че и на половин цена.. Сега диря балсам на Алтерна на добра цена, имам блондинския им шампоан, страшен е!От grazea го бях взела сигурно за под 20 лв, вече не помня, така ме е яд, че не взех балсам от там, без пари бяха!

# 319
В brasty.bg имаше хубави цени на Алтерна.

# 320
  • Варна
https://www.glamot.com/cart-products ето ви голяма за 30 евро

# 321
  • Варна
Victoria i, да но и доставката им е луксозна на brasty...Мислех за тях, да.. Принцесата, какви цени само в този сайт... не мога да повярвам. Ако някой иска може да поръчаме оттам.

# 322
Не се стърпях и поръчах body mass терапията, тази вечер я пробвах и нещо не ми харесва... Косата стана много лепкава и неприятна на допир, възможно е да съм прекалила, но подобно неприятно усещане ми дава и спреят за обем на ФК. А накрая се наклепах със Сериоксил, което май не е ок...

# 323
Принцеса, моля те, сравни нектара с крема с камелия на шу (златния).
Нектара ми е на привършване и съм в чуденка.

# 324
За моята жадна коса блондинското и екстенционисте не ги усетих.

Но понеже Мелисанде ми пусна мухата за Тераписте умувам дали да не я пробвам. Не мога да намеря травъл размер за тестване.
Преуош продукта Kérastase Résistance Soin Premier Thérapiste - заслужава ли си ?
Маската с какъв тип шампоан е ок да я комбинирам ? Или да се хвърлям на Bain Thérapiste ?
И при мен е така,блондинското,използвано самостоятелно нищо не прави.Аз го смесвам редовно с Нектара или Про лонгър.

Относно Терапист,балсамът използван като преуош изобщо не ми хареса,мъчих го два пъти,резултатът беше трагикомичен.Ще го тествам и като балсам след шампоана,ако не стане, ще готвя пак манджи. Маската и шампоана са съвсем друго нещо.Най-любимата ми маска.Прави косата тежка,плътна със загладен косъм,абе невероятна е.Ползвала съм я след Денсифик,Терапист Ш,дори и след Ш Екстеншънист.Четно казано не съм се заглеждала в състава и,явно има прекрасни протеини и силикони,но няма нищо общо с Денсифик или Архитект

# 325
  • Някъде там
Подстрекателки

# 326
Здравейте!
Коментираният преуош на Алтерна подходящ ли е за руса тънка коса, със сухи крайчета, но сравнително бързо омазняващи се корени, чуплива? Отнема ли от обема?
Аз от еластисайзера с роза и личи съм доволна, но при условие, че след него използвам протеинова серия. Ако е последван от балансирана или хидратираща се получава "хвърчене" на косата ми.
Това е снощният ми протокол: ампула Napura stamigen, първо измиване с шампоан Napura stamigen, второ измиване с шампоан Kerastase за блондинки (лилав), балсам Kerastase за блондинки, нанесен на подсушена с кърпа коса и престой 10 мин. На връхчетата Marrakesh ends и термо Napura, леко обдухване със сешоар и после сън с навита около ластик коса. На сутринта нанесох крем за къдрици Marrakesh. Ето така изглеждам в момента, но пак имам хвърчаща коса и се чудя какво бих могла да нанеса с цел леко да я пригладя:

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 10:41 от dea76

# 327
  • София
И аз поръчах преуоша на алтерна въпреки всичките наличности.
Да видим дали ще ми допадне, но при тези коменари тази цена не се сдържах Weary

# 328
Поръчан и от мен с безплатна доставка, ами хареса ми Simple Smile

# 329
И аз поръчах 🤣🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт