Професионални серии за коса 139

• 44 605
  • 764
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ми ние казахме Kissing Heart още като дадох линка и Аня купи и тя, страхотен е, с навлажнени ръце слагам, понякога преспивам с него, че и на половин цена.. Сега диря балсам на Алтерна на добра цена, имам блондинския им шампоан, страшен е!От grazea го бях взела сигурно за под 20 лв, вече не помня, така ме е яд, че не взех балсам от там, без пари бяха!

A от grazea нещата не бяха ли с изтекъл срок на годност?

# 331
Ми ние казахме Kissing Heart още като дадох линка и Аня купи и тя, страхотен е, с навлажнени ръце слагам, понякога преспивам с него, че и на половин цена.. Сега диря балсам на Алтерна на добра цена, имам блондинския им шампоан, страшен е!От grazea го бях взела сигурно за под 20 лв, вече не помня, така ме е яд, че не взех балсам от там, без пари бяха!

A от grazea нещата не бяха ли с изтекъл срок на годност?
Някои-да. Но така или иначе скоро ще спре да съществува. Нищо не зареждат, вчера си играх и блъсках в количката- почти всичко е изчерпано. А дори да е налично, не се знае като обработват поръчката, дали няма да пратят мейл, че е изчерпано(2 пъти така се получи при мен). Отписала съм ги (не, че са били записани изобщо) 😂😂

# 332
Ще ползвам за първи път Шампоан за изтощена коса ApHogee Damaged Hair  и Кератинов 2-минутен реконструктор ApHogee. След тях трябва ли да слагам маска или балсам? Плътен косъм, гъста, чуплива коса, боядисвана, цъфтяща, сухи краища. Маска имам Макадамия, балсам - Маракеш Kahm

# 333
Опасни сте ей 😂 Имам нужда от пре-уош терапия, чудя се дали да взема тази Алтерна терапия вместо Еластисайзър? Някой може ли да ги сравни?

Редактирам се 10 мин по-късно - питах и поръчах, но все пак който има опит с двете ще се радвам да ги сравни! 🤍

Пак се редактирам 😂 прочетох назад мненията и си отговорих на въпросите, нямам търпение да пробвам! Като аромат как е?

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 15:46 от PeachHoney

# 334
Еххх миналия ден поръчах 3 други продукта на Алтерна от Арлен. Чакам ги да дойдат утре. Само този преуош от гледаните не го поръчах и гледай сега какво става...  Това са поръчаните:

# 335
Малко сме на стадния принцип 🤣🤣🤣🤣
Колко ми трябваше, при все че в Рибата нямаше Екстремния Еластизайер 😆 Дано на Алтерна е по-добър.

# 336
ivka_smile,

Аз забърсах балсама за блясък. Ето този: https://www.arlen.bg/category/86/bamboo-shine-za-oslepitelen-blyasak.html
Скептична съм, но ще пробвам и ще пиша. С намаление и безплатна доставка си е резонно...

Само ако могат да си оправят Arlen сайта и ще са чудесни! Аз ли не се ориентирам или просто като вляза в промоции и не мога да селектирам кои са с 20, 45, 50%, а и често ми излизат продукти, които са на редовна цена.

В ЗР влизаш директно в 50/50 и си заминаваш с една кошница.

# 337
Аз удържа фронта. Ще изчакам вашите отзиви. Той така или иначе целогодишно си е намален Grinning

# 338
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Добре де , аз защо бях запомнила, че Керастаз Екстешънист е хидратация....и затова си бях поръчала и ползвам термото Екстешънист при всяко миене на косата, независимо дали е след протеин или хидратация.... А сега чета, че бил протеинов Disappointed Relieved ? Значи съм сгрешила ли?

# 339
И аз вчера разсъждава по този въпрос. За мен шампоанът Екстеншънист си беше чиста хидратация и е странно как термикът от серията ще е протеин Thinking

# 340
  • София
Ах, вие Grinning Grinning Grinning
Преуош терапията на Алтерна Оил е много хубава. Не е истина съвпадението. Тъкмо довършвам моето ревю за цялата серия и вие изкупихте преуоша. Аз много харесвам цялата серия и след като първия път изхарчих доста бързо малката разфасовка на преуоша си купих голяма. Това от снимката е втората ми голяма опаковка. Само маската балсам след измиване не мога да я намеря голям размер. Моята коса гълта много маска и затова предпочитам големия размер. Иначе шампоана го ползва и мъжа ми и много го харесва.

Искам да кажа две думи за едни шампоан и балсам, които не са профи, но са добри. Rose Otto на Алтея Органикс. Изключително чист и хубав състав, купих ги за малката, че с това ежедневно мокрене на косата с морска вода се налга ежедневно миене. Косата й е къдрава и с все още не достатъчно плътен косъм, защото чак сега се оформи постоянната й коса. Тя е на три и половина и първата й коса беше черна, падна напълно и се показа тъмно руса къдрава коса фин и тънък косъм, която също постепенно падна напълно и сега вече е със нова коса - също тъмно ръса и къдрава, но с по-гъста коса и нормален косъм. Вчера тя имаше имен ден и след плажа трябвашеда ходим на разходка, на игри и т.н. Аз предния ден си измих косата и не исках да я мокря, за да не се налага миене, но като влязах във водата ме намокриха цялата и косата ми също. Като се прибрахме я измих с тази серия и спонтанно реших да я пробвам и аз, за да не се бавя с дълго миене на косата.
Нейната коса стана с прекрасно оформени къдрици, обемна, гладка и мека.
Аз се измих за 5 минути и оставих косата си напълно влажна да съхне сама. За да преценя по-добре сложих само от СС крема на Керастаз, което не е много правилно след тази серия, но исках да балансирам,  а и косата ми все е на слънце и гледм да я пазя.
Малко за продуктите. Ш и Б са с цвят на разбит жълтък, аромат неопределен, някак маслен. Шампоана не прави почти никаква пяна, защото няма никакви пенещи агенти в състава си, но измива добре, дори и да е нужно по-голямо количество. Балсама изглежда воднист при нанасяне и ми трябваше доста за да покрия косата си. Стоях 3-4 минути и изплакнах.
Косата не е разплетена, но не е и много трудно да се среши. Докато изсъхваше ми се струваше суха и изпръхнала на пипане, но когато изсъхна напълно бях учудена от вида й. С добър обем, много плътна и жива, без да изглежда.суха. Крайчетата, обаче - последните 5-6 см от косата са сухички на пипане, но не изпръхнали. Но трябва да се има предвид, че почти 10 месеца не са.постригвани и е нормално на серия, която няма силиконче за заглаждане да изглежда така.
Много хубава серия, за сравнително нетормозени коси, както и за деца. За къдрици е перфектна. Оформя ги красиво в пружинки и не ги разрошва. Доста неикономична за дълги коси, но за моята Сладурка ще е супер, защото ме й е много дълга косата.

Ще ползвам за първи път Шампоан за изтощена коса ApHogee Damaged Hair  и Кератинов 2-минутен реконструктор ApHogee. След тях трябва ли да слагам маска или балсам? Плътен косъм, гъста, чуплива коса, боядисвана, цъфтяща, сухи краища. Маска имам Макадамия, балсам - Маракеш Kahm

Няма нужда от маска, той е тип кератинова маска. Но може след изплакването му да се сложи съвсем млко хидратиращ балсам за баланс на кератина. Но не е задължително, без това също е добре.

# 341
  • Варна
Добре де , аз защо бях запомнила, че Керастаз Екстешънист е хидратация....и затова си бях поръчала и ползвам термото Екстешънист при всяко миене на косата, независимо дали е след протеин или хидратация.... А сега чета, че бил протеинов Disappointed Relieved ? Значи съм сгрешила ли?

Извинявам се ако съм те объркала. Правих сравнение на нектара и Екстеншънист,сега се прочетох и верно е подвеждащо....Не НЕ е протеин Екстеншънист. Подчертано хидратиращ е,но има в състава си и протеини за разлика от Нектара. Затова и писах,че е по-слаб и малко по-балансиран. Не е проблем да си го ползваш след всичко щом ти харесва.

Магнолия навремето в Нотино се продаваше Интенз балсама в сет 2 по 485мл. Моят е точно такъв Grinning.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 17:42 от prinzesata

# 342
От къде намерихте Алтерна преуоша на добра цена ?

# 343
# 344
Малеле ... и аз го поръчах. Само тази седмица съм дала 130лв за продукти за коса... ужас.

Общи условия

Активация на акаунт