Професионални серии за коса 139

• 43 971
  • 764
  •   1
Отговори
# 465
--Боядисана съм наскоро - не сваля от боята .
Ампулите на лореал про лонгер обаче свалят и буквално капе боя и ръцете ми се оцветяват.
[/quote]

На мен така ми се случва от Olapex 3, както и Olapex 1 и 2, ако са каго терапия след боядисване.

Аз също предпочитам да ползвам Ш и М/Б в комплект, за да не се чудя кое как да комбинирам. Но някак ми се иска да има някакъв Ш, който да е универсаелн и да не го мисля толкова.

# 466
  • Някъде там
Искам да попитам използвали ли сте боята ланза?
Как е като трайност и покривност на бели коси ?

# 467
Кой шампоан е добър Джойко мойсчър или Джойко худрасплаш? Препоръчайте нещо за суха коса, моля ви.

# 468
  • София
Искам да попитам използвали ли сте боята ланза?
Как е като трайност и покривност на бели коси ?

В салон са ме боядисвали с Ланза. Да, имаше доста добра покривност на белите ми коси. Боядисаха е с номер 6, но косата ми стана почти черна. Естествения ми цвят е нещо около 7.3.

# 469
  • София
Кой шампоан е добър Джойко мойсчър или Джойко худрасплаш? Препоръчайте нещо за суха коса, моля ви.

Зависи колко суха е косата, какъв и е косъма, просто суха или изтощена е?
Какво означава “препоръчайте ми шампоан за суха коса”?
На шампоаните ясно пише че единият е за тънък косъм а другият за нормален до плътен.
Вашият какъв е?

# 470

Зависи колко суха е косата, какъв и е косъма, просто суха или изтощена е?
Какво означава “препоръчайте ми шампоан за суха коса”?
На шампоаните ясно пише че единият е за тънък косъм а другият за нормален до плътен.
Вашият какъв е?

Моят косъм мисля, че е нормален. Косата е средно гъста. Стои леко фризи и бухнала. Нее изтощена, не цъфти, просто е рошава и суха и безжизнена. Има нужда от еластичност, мекота.

EDIT: Четох статия и направих тест с конец, косъма ми е малко по-тънък от конеца, значи е тънка с нормална гъстота.

# 471
  • Русе
На емаг всички серии на Joyco са доста намалени, и аз двуумя между балсама за руса коса и този за хидратация:thinking:

# 472
Аз точно от там няма да купя. Скоро поръчах на Джойко нещо от там и беше с дата 2010 г. А срока на такива продукти е 4-5 г макс. Мисля от Арлен да поръчам а този за хидратация е реформулиран и хвалят повече балм-а което е по-гъстото.

# 473
В сайта john beerens.com има намаление на блондински шампоани...

# 474
А каква е разликата между подхранващ и хидратиращ шампоан? Първото за ежедневна употреба, а второто само от време на време като терапия ли се води?
Загледах и един Алфапарф розов за подхранване Moisture low shampoo.

# 475
И моята коса нещо взе да е все суха последно време. Или по-скоро горният пласт, отдолу си е добре. С каквато и серия да измия е добре първият ден и после узпръхва ужасно. Пробвах да слагам протеинови продукти, хидратиращи, спрейове, олиа - еми все така си седи суха с всичко, единствено се сплесква, утежнява и замърсява по-бързо.

# 476
Котенце, ползвала ли си скоро ДПШ? Може да имаш много натрупвания по косата и от там да е. И аз моята след последното миене я усещам по-суха, въпреки че използвах Керастаз Блонд Абсолю. Мисля следващото миене да е с ДПШ и ще пробвам ампулата на Лалга (тази за боядисване) Simple Smile

# 477
Котенце, ползвала ли си скоро ДПШ? Може да имаш много натрупвания по косата и от там да е. И аз моята след последното миене я усещам по-суха, въпреки че използвах Керастаз Блонд Абсолю. Мисля следващото миене да е с ДПШ и ще пробвам ампулата на Лалга (тази за боядисване) Simple Smile

Ползвах да. Според мен е от слънцето.

🙄

# 478
Здравейте! Някой ползвал ли е продуктите за коса на BINGOSPA ?

# 479
Според моата фризьорка за не особено увредени коси е най-добре да ползвам Алфапарф. Тя изобщо не тачи Алерни и Керастази. Сега супер много се зачудих.
Някой можепри да сравни Джойко с Алфапарф. Изобщо мнения след реформулирането на Джойко.

Общи условия

Активация на акаунт