Професионални серии за коса 139

• 44 580
  • 764
  •   1
Отговори
# 450
В Glamot всичко което изтича или е изтекло е упоменато и е много намалено. "MHD. 10/2018" означава,че е изтекло октомври 2018,има и с по-стари дати

# 451
  • Варна
Пейч между твоята и моята коса има Балкан разлика-знаеш тъй,че точно в моите щуротии не се вслушвай Grinning.

# 452
Пийч, би ли споделила как беше косата ти след Oway мойсчър? Отне ли ти от обема? Мен веднъж са ме мили в салон с някой от хидратиращите Oway (не видях с кой точно) и косата ми залепна за скалпа. Друг е въпросът, че фризьорката реши 3 пъти да ме измие с шампоана и се държеше с косата му все едно я пере Grinning
Та някак си от тогава ги заобикаля в огледите Grinning

# 453
Гледам, че хидратиращи обсъждате - последните 2 седмици пътувахме и мих само с CHI Infra + класическата коприна. Бях взела и Тотал Протект, но го сложих има няма 2 пъти май (просто го забравих), много съм доволна от комбинацията за често миене през лятото!

Подобен резултат при мен дават и тези:

Сега ще задам тъп въпрос, но защо не си купувате просто комбинацията Ш+Б?

# 454
  • Някъде там
Агентче, лично аз не си взимам Ш+Б , защото използвам предимно шампоани от аптеката .
РФ, Апивита ,Юсерин и т.н ...

# 455
  • Варна
А аз Медисютикълс,Напура и Кингсли......Е имам и доста комплекти де . На Шу примерно всичко ми е комплект,Алтерна също. Напоследък и с доста Керастазки шампоани се сдобих въпреки огромните ми резерви към тях.

# 456
В Glamot всичко което изтича или е изтекло е упоменато и е много намалено. "MHD. 10/2018" означава,че е изтекло октомври 2018,има и с по-стари дати

А къде точно са написани тези кодове с датите?

# 457

А къде точно са написани тези кодове с датите?
[/quote]

Не съм разглеждала всичко в сайта, но примерно на тези прахчета си пише, че им е изтекъл срока
https://www.glamot.com/p/17445/kerastase-resistance-volumifique-poudre

# 458
Пийч, би ли споделила как беше косата ти след Oway мойсчър? Отне ли ти от обема? Мен веднъж са ме мили в салон с някой от хидратиращите Oway (не видях с кой точно) и косата ми залепна за скалпа. Друг е въпросът, че фризьорката реши 3 пъти да ме измие с шампоана и се държеше с косата му все едно я пере Grinning
Та някак си от тогава ги заобикаля в огледите Grinning

Не са ми утежнявали до сега, за мен са си лека хидратация точно за здрави/слабо третирани коси. В момента не мога да кажа как е положението защото вчера оплесках нещата с преуоша на Алтерна и днес мих пак с Оуей, но първото миене пак ми беше с Виши, та не мога да дам крайно мнение. На следващото миене пак ще ги ползвам, но само тях и ще се включа да кажа!

# 459
  • Велико Търново
Аз купих противокосопадния шампоан на Oway, ще дам отзиви по-нататък, но мисля да го ползвам при първо шампониране, малко да престои /така процедирам с противокосопадните/ и евентуално ако се налага второ измиване, ще бъде с каквото реша на момента.

# 460
  • София
Аз взех толкова хваления тук тоник за растеж на Philip Kingsley.
Имах натрупани точки от Рибката и ми излезе безплатно.
Като свърша серума на генезис го почвам и ще дам отзиви.
Иначе протокола от днес: вчера нанесох Напура Стаминген за преуош.
След половин час висене измих и навлажних, сложих еластисайзър с нар обилно по косата.
Вързах на кок и преспах така че отдавна не съм го правила.
Резултата е много напоена коса

# 461
Много странно ми се стори... Моля момичетата, които си поръчаха пре-уоша на Арлен да му проверят срока и да споделят. Аз и него чакам. Косата ми е за миене и се чудя сега да ги връщам ли... да ги ползвам ли... Обаче си миришат хубаво от шишетата. Да си призная честно като ги чета сега , май не са и за моята коса, ама се хвърлих на цената, признавам си. Аз имам един шампоан на Алтерна пак за обем с хайвер, взех си 1 литър... стои си в шкафа, ужасно ми се отрази на косата. Ще си го ползвам за душгел. Дано и с тези не ударя греда...

Произведен август 2015 г.

# 462
Моят преуош на Алтерна не е в мен, чак сшвд месец ще мога да проверя за срок.

Но искам да попитам според вас колко често може да се ползва? Дали е проблем, ако е на всяко миене? И дали сваля от боята? Ще се радвам някой компетентен да се включи.

Иначе да, изобщо не е икономичен продукт. Аз ако не се лъжа на няколко оъти го хвалих, но писах и, че отива голямо количество при нанасяне. Само не знам, защо аз съм запомнила, че се нанаса на суха коса. А тук чета, че с навлалжни с вода ръце го нанасяте.

# 463
  • Варна
Да бе на суха коса Grinning половин шише няма да ми стигне. Баш си я мокря като за еластисайзър,а ако я чувствам мръсна направо я мия преди това.

# 464
  • Някъде там
Моят преуош на Алтерна не е в мен, чак сшвд месец ще мога да проверя за срок.

Но искам да попитам според вас колко често може да се ползва? Дали е проблем, ако е на всяко миене? И дали сваля от боята? Ще се радвам някой компетентен да се включи.

Иначе да, изобщо не е икономичен продукт. Аз ако не се лъжа на няколко оъти го хвалих, но писах и, че отива голямо количество при нанасяне. Само не знам, защо аз съм запомнила, че се нанаса на суха коса. А тук чета, че с навлалжни с вода ръце го нанасяте.
--Боядисана съм наскоро - не сваля от боята .
Ампулите на лореал про лонгер обаче свалят и буквално капе боя и ръцете ми се оцветяват.

Общи условия

Активация на акаунт