Професионални серии за коса 139

• 44 597
  • 764
  •   2
Отговори
# 435
  • София
Освен това ако косата не е изтощена и си е хубава си става добре и с дрогериен шампоан.
Моята приятелка има приеодно гъста, права, лъскава коса с плътен косъм и ползва Pantene и косата и всеки път е като след фризьор.
Аз спасявах моята след екстеншъни, обезцветявания, накъсвания и тн.
А и по начало косата ми е с тънък косъм, лесно оплитаща се и без обем.
Разбира се че за мен ще трябва сериозен шкаф с продукти а за моята приятелка не.
Но това не я прави изпстанала а късметлийка.
Аз с удоволствие бих карала с една серия ама не става

# 436
Да имаш голям шкаф с много козметика си има един недостатък - няма кога да ползваш някои от продуктите... Колкото и често да се мием, колкото и да ги комбинираме, има продукти, към които никога не посягаме... От известно време аз въртя няколко серии и не купувам нови докато не превършат...
Какво правите с маска която не ви харесва особено, дали мога да я ползвам като преуош с добавка на някакво масло например?
Също се чудя какво да правя с кератиновото олио на Ланза, какво приложение да му намеря? То е силиконово според мен да го ползвам като преуош?!? Как смятате?

# 437
Отправих запитване към рибката за препоръка за протеинова и хидратираща серия и ми препоръчаха:
линията Olioseta Oro Di Luce като протеинова и линията Color Stay на Lakme за защита на цвета на боядисаната коса.
Имате ли впечатления от продуктите на двете серии?
Загледах и маската за боядисана коса NAPURA C|10 Color и се чудих дали да не взема нея, вместо маската за боядисана коса на Лакме.
Някой ако е ползвал нещо от сериите, ще се радвам да сподели.

# 438
Да имаш голям шкаф с много козметика си има един недостатък - няма кога да ползваш някои от продуктите... Колкото и често да се мием, колкото и да ги комбинираме, има продукти, към които никога не посягаме... От известно време аз въртя няколко серии и не купувам нови докато не превършат...

И аз това днеска си викам... а от 3 месеца си повтарям че няма повече нищо да купувам докато не привърша наличностите, ама все нещо ми хрумва... сега последно поне на терапии съм заложила като покупки, пред шампоани/маски/финиши.
Днес посегнах към забутани в шкафа ш+м Oway Moiturising и си припомних колко са приятни като аромат и усещане, все едно съм била на спа (мирише натурално билково свежо и на мед Yellow Heart ) Е няма да мога правилно да преценя ефекта на преуоша на Алтерна след тях, тъй като не съм ги ползвала скоро, но пък след 2 пъти шампоан дължините си останаха все така меки, лигави и напоени, следващия път няма да слагам маска и ще видим!

# 439
Какво правите с маска която не ви харесва особено, дали мога да я ползвам като преуош с добавка на някакво масло например?
Също се чудя какво да правя с кератиновото олио на Ланза, какво приложение да му намеря? То е силиконово според мен да го ползвам като преуош?!? Как смятате?
Номерът с низвергнатите маски е редовен при мен.Особено Интенза на GG,тя е един от най-любимите ми преуоши,като изключим вонята на нафта,която няма замаскиране два дни.Мой мой на Ланза я смесвам с масла и като преуош и като нормална маска,иначе все едно нищо не съм слагала.Имам едни дрогерийни и тях за преуош ги ползвам....В интерес на истината,имам една маска на Билка,сто пъти по-добър преуош е от прехваления Еластисайзър.Даже като си дойда ще си взема още 2-3
Олиото на Ланза много ми напомня на кристалите на Био ойл или нещо такова беше.Хипер силиконово чудо,не го харесвам изобщо.Пробвай го на напълно суха коса,само по връхчетата,дължините не ги докосвай.Може и с преуош да го смесваш,само и само да не го изхвърлиш.
На мен така ми накъдряше и съсухряше косъма,все едно изсмуква влагата от него.Ужасно олио е за мен.
На прави или изправени коси ще е ок,съдя по кристалите с които го сравних.Но пак е много относително

# 440
  • Варна
Отправих запитване към рибката за препоръка за протеинова и хидратираща серия и ми препоръчаха:
линията Olioseta Oro Di Luce като протеинова и линията Color Stay на Lakme за защита на цвета на боядисаната коса.
Загледах и маската за боядисана коса NAPURA C|10 Color и се чудих дали да не взема нея, вместо маската за боядисана коса на Лакме.

Е за това не слушам консултантките в рибата:rage: . Olioseta Oro Di Luce е най-леката серия на марката. Балансирана с доволно добър превес на хидратацията. Серия за здрави безпроблемни коси,която може да се ползва и самостоятелно.
 Лакме за боядисана коса не ги познавам.
 Напура  като цяло нямат хидратираща серия. Всичките им са възстановяващи. С10 е с копринени протеини много приятна и наистина работеща маска. Ползвала съм я с Ш Архитект и Хроноложист преди нея и много я харесвах. Не съм я купувала отдавна обаче от пустата краста по нови неща. Моята коса обаче обожава копринен протеин,както и оризов.

# 441
Имаше преди време -25% на Лакме и реших, че ще пробвам нещо тяхно и взех този шампоан за боядисана коса.
Кошмар!
Косата ставаше лигава и се усещаше мръсна. Почнах да го ползвам всеки ден и .. сърбеж, още по бъро омазняване. Не го препоръчвам изобщо!
P.s. Косата ми не е суха или сериозно жадна.

# 442
Благодаря, момичета! Косата ми е бързо омазняваща се и няма да рискувам значи с Лакме. Принцесата ме отказа и от Олиосета и сега съм в изходна позиция:joy: Кой протеинов Ш да избера, с хидратиращите сякаш е по-голям избора.

# 443
  • София
Много странно ми се стори... Моля момичетата, които си поръчаха пре-уоша на Арлен да му проверят срока и да споделят. Аз и него чакам. Косата ми е за миене и се чудя сега да ги връщам ли... да ги ползвам ли... Обаче си миришат хубаво от шишетата. Да си призная честно като ги чета сега , май не са и за моята коса, ама се хвърлих на цената, признавам си. Аз имам един шампоан на Алтерна пак за обем с хайвер, взех си 1 литър... стои си в шкафа, ужасно ми се отрази на косата. Ще си го ползвам за душгел. Дано и с тези не ударя греда...

Произведен август 2015 г.

# 444
  • Варна
JoyJoyJoy Еми предупредих аз,че е твърде вероятно интенз Алтерните да са по на 4 -5г.Не е проблем. Срокът на годност започва да тече от отварянето,а преуоша хич не е икономичен тъй,че бързо ще го приключиш.
 Какво не му харесваш на шампоана за обем? Хубав,безсулфатен,пазещ цвета протеинов шампоан. Отсипи 300мл. на enigm@ Grinning. Аз също не го долюбвам,но моята коса е много руса и си има обем в изобилие. Пусни го в размените със сигурност ще си намери собственик.

[
Скрит текст:
img]//cdn.bg-mamma.com/Vgbl/qjYYA.jpg[/img]

Ето я моята коса след втората порция кератиново протезиране с хидратиращ брустер на Ланза. Предната седмица пропуснах тъй както се боядисвах.  Измита веднъж с ДПШ на Шу и след него съвсем мъничко Конгсли за блондинки. Терапията за 20мин. под шапка. Финиши Маракеш за връхчета , върху него Нектар термик и на суха коса грахче Олаплекс 6. Не е изправяна само я ресах с тангъла докато сушах.

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 09:41 от prinzesata

# 445
  • Някъде там

Е за това не слушам консултантките в рибата:rage: . Olioseta Oro Di Luce е най-леката серия на марката. Балансирана с доволно добър превес на хидратацията. Серия за здрави безпроблемни коси,която може да се ползва и самостоятелно.
 Лакме за боядисана коса не ги познавам.
 Напура  като цяло нямат хидратираща серия. Всичките им са възстановяващи. С10 е с копринени протеини много приятна и наистина работеща маска. Ползвала съм я с Ш Архитект и Хроноложист преди нея и много я харесвах. Не съм я купувала отдавна обаче от пустата краста по нови неща. Моята коса обаче обожава копринен протеин,както и оризов.
Абсолютно и аз се изненадах ,че препоръчват серията Oro Di Luce ,за протеинова .
В нея има някакви протеини, но определено се усеща като хидратираща .
Супер любима серия ми я , защо не я поднових обаче не мога да кажа .
Решила съм след като изхабя наличностите да заложа на изпитани , любими и проверени неща и да спра да трупам.
Пийч ,също залагам на терапии(клетата майка за блясък -уникална за мен , еластайзер и този пре уош на алтерна ,олаплекс 6 и 7 (за тях не съм сигурна ,че минават за терапия ) )

# 446
Най-накрая снощи стигнах до преуоша на Алтерна.
Първото ми впечатление е, че е изключително неикономичен продукт и ако бях дала 70лв за него, щях да съм много, много ядосана. На мен ще ми стигне за 3 пъти...
Та, по същество, направих си Алтерна ритуал Smile
Преуош Алтерна
ш-н и балсам Алтерна Моисчър
финиш Алтерна бонд рипеър
спрей за обем Балмейн

Доволна съм много, косата се усеща много приятно разплетена и напомпана, плътна и лъскава. Без да е утежнена, без да е матирана или хвърчаща. Още под душа ми направи много приятно впечатление на усещане на много добре балансирана и здрава коса.
Определено ефектът е различен от Еластисайзер, който според мен е за по-изтормозени коси. Скоро трябва и от него да си направя една терапия Grinning

Ако някой намери голямо шише на прилична цена от Алтерна, моля да сподели. Определено бих го поддържала, въпреки, че май е спрян вече?

# 447
  • София
Ако някой намери голямо шише на прилична цена от Алтерна, моля да сподели. Определено бих го поддържала, въпреки, че май е спрян вече?
Някой беше дал този линк, аз поръчах от тук https://www.glamot.de/p/23983/alterna-caviar-oil-creme-pre-shampoo-treatment

# 448
Някой беше дал този линк, аз поръчах от тук https://www.glamot.de/p/23983/alterna-caviar-oil-creme-pre-shampoo-treatment

Поръчвала съм неща от този сайт, миризмите им са странни или ги няма никакви. Не знам как са съхранявани или дали са в годност. Например Мароканойл няма къде да го проверя, Алтерна също..

# 449
Искрица пробвай Преуоша като финиш Stuck Out Tongue Winking Eye. На влажна коса разтрий две помпи по дланите и нанеси като термик. За мен е с различно действие от еластисайзъра и се чудих защо ги сравнявате....Хубав луксозен продукт е и на тая цена си струва определено. Как е като аромат?

Ей това вчера го направих и горчиво съжалих 😂  Явно ми дойде вповече и косата го изхвърли, днес мих пак. Сигурно ще сработи добре с по-жадна и третирана коса като финиш, или трябва да пробвам с половин помпа по крайчетата...

Общи условия

Активация на акаунт