Професионални серии за коса 139

• 44 618
  • 764
  •   1
Отговори
# 405
BBeLLa,
Рене Фюртерер / Rene Furterer
Casual,
 малко късно обаче сега видях 😊 -имат явно някакъв проблем със страницата си Арлен, защото колкото и пъти да отворя линка, който бях пуснала все е на 35лв. терапията на Алтерна.  Напоследък много момичета се оплакаха от грешки, които им дава страницата им.
Проблема, който Аня спомена с промоциите им и мен винаги ме дразни - никакво сортиране и продукти, които са без намаление....защо се намират в раздел промоции само от Арлен знаят 😆
Свършила е терапията преуош на Алтерна. Изкупихте я 😆

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 15:33 от aiki_ira

# 406
Аз да си кажа, че въобще не съм разочарована от Bamboo Shine на Alterna. Доста по-добър е от балсамите за подхранване, обем и анти-фриз от серията Bamboo. От тях само приглаждащия ми беше допадал (за разлика особено от останалите тъпотии от Smooth, които се водят терапии).

Блясък ослепителен от първо ползване нямам заслепяващ, но косата си е мека и пригладена. Хареса ми как се държи и под душа и след изсушаване. Комбинирах с преуош Therapiste и шампоан Architecte.
Като добавим и цената, за която го взех от 25 лв... има едно браво!

# 407
  • Somewhere far away
Момичета, от доста време не съм взимала нищо но запасита привършват и затова съм тук с въпрос - от къде е най-добре и изгодно да се поръчва тези дни - нотино, рибката или арлен ? Държа и да не надуват цената на доставките.

# 408
И аз днес ще правя преуоша на алтерна.
Вчера го взех от Еконт.
След него ще измия с анти фриз на РФ шампоан и малко олио олаплекс 7 ще сложа .
С изненада установих, Алтерна и РФ ухаят по подобен начин .

Алтерна и Рене ухаят еднакво? Странно... Алтерна има много специфична миризма, говора за хайверините серии...
Като говорите за бамбуковите на Алтерна, те са крайно леки продукти. Аз единствено харесах тази маска:

# 409
Да, леки са. Доста леки. И с доста изчистен състав. Направо за детски коси. Аз балсама за блясък го взех за дъщеря ми. Тя е с дълга, права коса. И това е добра нежна грижа.

# 410
  • Някъде там
И аз днес ще правя преуоша на алтерна.
Вчера го взех от Еконт.
След него ще измия с анти фриз на РФ шампоан и малко олио олаплекс 7 ще сложа .
С изненада установих, Алтерна и РФ ухаят по подобен начин .

Алтерна и Рене ухаят еднакво? Странно... Алтерна има много специфична миризма, говора за хайверините серии...
Като говорите за бамбуковите на Алтерна, те са крайно леки продукти. Аз единствено харесах тази маска:

Да и на мен ми е странно.Много сходни аромати.

# 411
Момичета, от доста време не съм взимала нищо но запасита привършват и затова съм тук с въпрос - от къде е най-добре и изгодно да се поръчва тези дни - нотино, рибката или арлен ? Държа и да не надуват цената на доставките.
Арлен са с безплатна доставка в момента.

# 412
Арлен са с безплатна доставка в момента.
А и имат код FNL10 за продукти, които не са намалени и FNL5 за намалени.
На твое място бих си сложила в кошницата в трите сайта избраните продукти и да видя къде цената е най-ниска.
В Нотино някой неща са 5-10лв по-евтини от ЗР, но други са пък по-скъпи. Относително е.

# 413
  • Варна
Има и доста други читави сайтове като Коса бг.,бютимол,Парфимо,Елинор,напоследък от брасти доста поръчваха девойките. Това за БГ сайтовете. Иначе на първа страница има цял чаршаф с чужди,от които също масово пазаруваме.

# 414
  • Някъде там
Пробвах вчера преуоша на Алтерна.
Определено е продукт без който косата ми може да мине.
Не,че не съм доволна,но не го намирам за по подхранващ от еластайзера (за моята коса)
Става и ще си го използвам от време на време.

# 415
  • Някъде по Дунава
Да споделя за преуоша на Алтерна. Чудех се какъв ще е ефекта, защото косата ми не е много третирана. Първо ми хареса, защото се нанася по- лесно от еластисайзъра, мокряр се ръцете, а не косата. Стоях повече от описаното на опаковката, около час, докато сготвя. Измих с Меди Биокленз( това ми е винаги първото миене), след това с Хронолоджист. Сложих си новия балсам на Алтерна хидратиращия с хайвер, който поръчах с преуоша. Косата изсъхна сама и изглеждаше някак смачкана, без обем. Очаквах го, защото косата ми предпочита балансирани продукти. Тази сутрин косата изглеждаше много по- добре и с един финиш нещата си дойдоха на мястото.
В заключение-хареса ми преуоша, особено на тази цена, но 70 лв не бих дала.

# 416
  • Варна
Искрица пробвай Преуоша като финиш Stuck Out Tongue Winking Eye. На влажна коса разтрий две помпи по дланите и нанеси като термик. За мен е с различно действие от еластисайзъра и се чудих защо ги сравнявате....Хубав луксозен продукт е и на тая цена си струва определено. Как е като аромат?

# 417
Момичета, как да се ориентирам кой Ш е протеинов. В сайта на рибката например , шампоаните са за някакъв проблем на косата- за изтощена, против накъсване , за слаба и тънка коса и т.н., ако търся по вид шампоан. Искам да редувам протеинов с хидратиращ, но не мога да се ориентирам какво да избера.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 12:51 от enigm@

# 418
  • Варна
Всичко,на което пише рипеър,всичко,което се води за изтощена,третирана коса е най-малкото балансирано с превес на протеина. Шампоаните за обем също са протеинови. Шампоаните за боядисана коса и тия за блондинки са по правило балансирани с превес на хидратацията и често ги класифицираме като хидратиращи.
 С годините осъзнах обаче че такава груба класиикация е способна да ни играе номера.
В зависимост от състоянието на косата един подчертано протеинов шампоан като Лалга може да се усети като тотална хидратация. Много люти спорове сме водили по темата. Ако косата жадува за протеин първите 5 ползвания се усещат като тотална хидратация.

И понеже е лято и аз като блондинка живееща на морето ежеседмично си крада неделните утрини за плаж. Ходя рано/в 7.30-8 съм на плажа/....Та да споделя последните си две плажни терапии Grinning. Няколкочасовото препичане на плажа с омазана с продукт коса за мен си е жива терапия. Пести ми кисненето в къщи с чалми,а и загряването е доволно добро. Та..предната седмица бях с Олаплекс 2 и върху него Керастаз Солей спрея на предварително измита с ДПШ коса.  След плажа измих с Кингсли за блондинки и Б на Керастаз за блондинки. Косата беше напоена и супер витална.
 Вчера реших да експериментирам с друг продукт,а именно JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock  https://www.arlen.bg/product/9120/vazstanovyavashta-terapia-za-n … atment-500ml.html. Един слабо коментиран тук продукт,който всъщност е разкошен разкош и като стандартна маска и както се оказва като преуош. Та по инерция плеснах малко кокосово масло на суха коса и после ми дойде идеята да сложа  Luster Lock  по дължините с влажни ръце. Напръсках отгоре с Ланза за плажни къдрици.  Морето беше доста бурно с огромни вълни. По принцип гледам да не мокря косата,но вчера си се накисна доволно. След плажа измих с Керастаз солей Ш и сложих маската за десетина минути.Финиш термото за блондинки и на суха коса Олаплекс 6 мъничко. Резултатът  прелестна плътна коса с много обем и блясък.
Доста мацки се оплакаха от керастаз Солей серията....Ползвала съм я доста и я харесвам,но явно това се дължи на факта,че я ползвам само след плаж където задължително съм омазана с нещо. Другата седмица ще използвам маската като преуош на плажа,но ще я смеся с Олаплекс 2 да видим как ще се държи.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 11:05 от prinzesata

# 419
Аз с преуоша на Алтерна седя с часове, както и с еластайзъра. Аромата ми е един никакаъв, не ми харесва особено. От Алтерна косата ми сатава една копринено мека. От еластайзър не съм усетила никакво действие. Ползам го и плескам, защото имам количества. Сега поръчах extreme да видим дали ще има разлика. Макар косата ми да не е особено суха.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 09:54 от kotenze_84

Общи условия

Активация на акаунт