Професионални серии за коса 139

• 44 643
  • 764
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря, Принцеса, а ако си взема Ш - LANZA Color Care  и балсама, с какъв протеинов мога да го редувам, освен Лореал Про лонгър? Косата ми се омазнява бързо в корена, мия я през ден, права, боядисана /както вече казах:) /
Имам налични:
-  ДПШ- мицеларен шампоан LAKME Perfect Cleanse Shampoo, който съм ползвала веднъж, доколкото четох, е добре само преди боядисване да се ползва такъв тип Ш.
-  Възстановяващ шампоан за светла коса L'Oreal Professionnel Serie Expert Blondifier Gloss Shampoo, който още не съм пробвала./ него с какво да съчетая след това/
-  маската на Кей про с ботокс
Приемам всякакви съвети и за други подходящи продукти!:smile:

# 391
  • София
Аз все пак си мисля че при мен пърхута идва от изтеклия срок на годност, защото:
от много време ползвам керастаз и знам как да го разреждам и ползвам, и досега не съм имала проблем.
До сега съм използвала на много миенета Densifique, Genesis, блондинския, Chronologiste, therapiste и не съм имала никакъв проблем.
Само от therapiste съм изхабила 3 опаковки и никакъв пърхут... не знам

# 392
Балсама на Алтерна за блясък дава ли наистина този Ultra shine?

# 393
При мен, всичко на Алтерна, дава ултра мат 🤣🤣🤣🤣

# 394
  • Някъде там
Да ,съчетан с крема (в който се съдържат блестящи частици) .Не са за честа употреба зсщото водят до пресушаване и матиране на косата след време.

# 395
Вие направо ме матирахте с пешката, продукт за блясък матира Flushed не че не вярвам де, учудва ме 🙀

# 396
Здравейте, дами! Може ли да споделите мнение за следните продукти:
CHI Argan Oil Plus Moringa Oil  и CHI Luxury Black Seed Oil Dry Oil?

# 397
Аз съм ползвала и двете - и в онзи период на сухи краища, искащи повече грижа, аргановото беше прекрасно - хидратира, дава блясък, защитава. С него косата падаше тежко и подвижно. Сега ми идва малко силничко. Аромата му е много приятен! Това с черен кимион за мен беше кошмар, нищо не правеше, косата стоеше изпръхнала и матирана, че и на миризма не го докарва.

# 398
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Днес ще ползвам преуоша на Алтерна. Чудя се после с какво да продължа. Косата ми е небоядисвана, ползвам често сешоар. Имам шампоани Керастаз- Екстеншънист, Архитект, Хронолоджист, Лалга, Рене Фюртерер Лисеа, Лакме фул дифенс, Алфапарф хидратиращ. След еластисайзър обикновено залагам на Керастаз. Може ли и сега така да направя?

# 399
  • София
Дайте отзиви моля ви за терапията

# 400
Да дам отзив за Cellula madre подхранващата терапия. Измих косата с Олео релакс 2 пъти, подсуших косата леко и нанесох гелът. В началото има силна миризма на одеколон, но нанесен на косата започва да мирише на къдрин или амоняк. Сложих шапка за баня и загрях със сешоар 15 мин. После изплакнах и на подсушена коса сложиш малко Кератин термик. Оставих да съхне сама, но усетих едно засушаване на краищата и сложих олео на Керастаз. Първия ден косата беше плътна, подредена, но една идея по-суха. Даже помислих, че е доста протеиново усещане и ще ми заплете. Обаче на следващия ден изненада - косата беше мека, много витална, подвежна и с доста обем... И многооо блясък... Само този мирис на боя за коса стоя през цялото време в косата ми. Определено ми хареса действието, въпреки че тая миризма е доста неприятно трайна...Grinning
Понеже купих ампулите и само подхранващия серум, сега мисля да взема още един серум, защото доколкото сметнах ампулите стигат за точно 2 серума, нали не съм в грешка?
Някой поръчвал ли е Мароканойл наскоро? Дали имат същата миризма като преди или са сменили оригиналната миризма на марката? Поръчах отново хидратиращия крем, предния го върнах на амазон, защото въобще нямаше миризма. Та сега се чудя какво ще получа?!?
Същото е и с Алтерна, последния път поръчах от английски сайт и миризмата им въобще не е същата...Rolling Eyes

# 401
  • Чукарландия
След преуоша на Алтерна, мисля, че е добре да е хидратираща или по-скоро бслансираща серия - шампоан и маска.

# 402
  • Някъде там
И аз днес ще правя преуоша на алтерна.
Вчера го взех от Еконт.
След него ще измия с анти фриз на РФ шампоан и малко олио олаплекс 7 ще сложа .
С изненада установих, Алтерна и РФ ухаят по подобен начин .

# 403
Yoli, ето моя отзив за сухото масло с черен кимион, #698 коментар
https://m.bg-mamma.com/?topic=1218264.690

# 404
  • Чукарландия
И аз днес ще правя преуоша на алтерна.
Вчера го взех от Еконт.
След него ще измия с анти фриз на РФ шампоан и малко олио олаплекс 7 ще сложа .
С изненада установих, Алтерна и РФ ухаят по подобен начин .
А какво е РФ? 🤗

Общи условия

Активация на акаунт