Професионални серии за коса 139

• 44 597
  • 764
  •   2
Отговори
# 360
  • Някъде там
Подстрекателки
Скрит текст:
35 lv.
aiki_ira 70 лв. ми дава на мен в сайта на Арлен !
Да не си маркирала два продукта в кошницата .
И сега цената все още си е 35 лева .

# 361
Здравейте, тъкмо си взех продуктите. Проверих ги в сайта http://checkcosmetic.net/ и са произведени 2016... това не е ли твърде отдавна? Вие бихте ли ги върнали?
Откъде? Grazea ли?
Не, от Арлен. На Алтерна са.

Направо не е за вярване, че са от Арлен.
Аз не бих се занимавала. По принцип имат срок на годност 12 или 24 месеца от отварянето им..

# 362
Цитат на: Искрица
Да не си маркирала два продукта в кошницата .
И сега цената все още си е 35 лева .
Не, от линка на Ира - дори не съм го добавила в кошница.
Проверих сега през мобилния браузър Safari и Експлоръра ми дава 35 лв., а през Гугъл Хром - 70лв.
Много странно се държи сайта на Арлен при мен.....
едит: - опитах се през Експлоръра да поръчам, след като си влязох в профила пак ми даде цена 70 лв.
През Хром и през регистрация и без ми остава 70 лв.

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 10:23 от Casual

# 363
Много странно ми се стори... Моля момичетата, които си поръчаха пре-уоша на Арлен да му проверят срока и да споделят. Аз и него чакам. Косата ми е за миене и се чудя сега да ги връщам ли... да ги ползвам ли... Обаче си миришат хубаво от шишетата. Да си призная честно като ги чета сега , май не са и за моята коса, ама се хвърлих на цената, признавам си. Аз имам един шампоан на Алтерна пак за обем с хайвер, взех си 1 литър... стои си в шкафа, ужасно ми се отрази на косата. Ще си го ползвам за душгел. Дано и с тези не ударя греда...

# 364
Скрит текст:
Здравейте, тъкмо си взех продуктите. Проверих ги в сайта http://checkcosmetic.net/ и са произведени 2016... това не е ли твърде отдавна? Вие бихте ли ги върнали?
Откъде? Grazea ли?
Не, от Арлен. На Алтерна са.

Направо не е за вярване, че са от Арлен.
Аз не бих се занимавала. По принцип имат срок на годност 12 или 24 месеца от отварянето им..

Освен срок на годност след отваряне, който е 12 или 24 месеца, както е написано по-горе, продуктите имат и shelf life, като в повечето случаи е 2-3 години за козметика, в зависимост от продукта. Би трябвало в check fresh да пише колко години е shelf life. Стига да не са отваряни няма проблем, ако е на 1-2 години.
Но 2016г. ми се струват старички.

# 365
Бамбуковата линия на Алтерна е спряна от производство може би от 2 години вече. Където се намират все още за продажба са изостанали количества, които чистят. Затова и са на толкова ниски цени. Според мен може да се ползват без проблем (щях да съм по скептична ако бяха за лице продукти), а иначе би било редно да се упомене във всеки сайт, който все още ги предлага, че са с изтичащ срок.

# 366
  • Русе
Здравейте, поръчах си този шампоан за руси коси и спрея за блясък от същата серия. Въпросът ми и този шампоан хидратиращ ли е, или протеинов? Моля за помощ ?

# 367
Здравейте, поръчах си този шампоан за руси коси и спрея за блясък от същата серия. Въпросът ми и този шампоан хидратиращ ли е, или протеинов? Моля за помощ ?
Хидратация 👌

# 368
Моля за съвет-след еластисайзер коя серия е по-удачно да използвам/Лалга или Керастаз блонд, освен тях имам маски на Макадамия и Давинес./Имам суха и боядисвана коса.Благодаря предварително!:heartbeat:

# 369
Моля за съвет-след еластисайзер коя серия е по-удачно да използвам/Лалга или Керастаз блонд, освен тях имам маски на Макадамия и Давинес./Имам суха и боядисвана коса.Благодаря предварително!:heartbeat:

На предното миене правих Еластисайзър и след него мих с прозрачния шампоан за блондинки и след това балсама и термото от серията на Керастас - много добре напоена и хидратирана коса получих, ако имаш нужда от хидратиране ги ползвай тях. С Лалга мисля ще имаш по плътна и балансирана коса...

# 370
ivka_smile,
попаднах аз на снимките ти и не съвсем благородно завидях. Резултатът изглежда страхотен! Цветът също много ми хареса. Балсамът дойде още тази сутрин, но ще почака място в графика. Не мисля, че сме се прецакали.

Mecha,
това че продуктите са произведени преди 4 години не е драма, не им е изтекъл все пак срокът преди 4 години. Ако все пак ще ги ползваш без удоволствие и ще има едно чувство на колебание - върни ги.
Не искам да те ангажирам с личното си мнение, но специално тези артикули не са нищо особено. И се изразявам много, много деликатно.

# 371
  • София
Не знам за срока, не знам ако не е отварян дали нещо променя.
Наскоро аз от размените се сдобих с керастазкия шампоан Elixir ultime и като се измих на две поредни ползвания с него ми се появи пърхот.
Не съм имала пърхот от поне 10 години.
Съответно влязох в сайта да проверя по баркод и ми дава че е произведен преди 4 години - 2016. Верно че неше отварян Ама според мен този ефект с пърхута дойде от изтеклия срок.
И аз не искам да ангажирам никой с мнението си понеже продуктите не са отваряни все пак, просто споделяч опит

# 372
Благодаря за отговорите момичета Simple Smile  Аня, иска ми се да чуя и неделикатното ти мнение Grinning Аз в последствие по-скоро се зачудих за самите продукти, от колкото за това със срока. Работата е там, че аз не съм ги ползвала досега и не мога да сравня консистенциите на стари и нестари. Ще им дам шанс и ще ви кажа как е положението след това. Пак да се помоля на поръчалите пре-уоша да дадат мнение, сравнение и т.н Simple Smile

# 373
  • Варна
Бамбуците са спрени преди доста време. Силно ме съмнява и Интенз серията да е по-прясна от 2016г. Мен обаче това никога не ме е притеснявало. Единствения развален продукт за коса,който съм изхвърляла е една мароканска маска,която беше останала малко на дъното и не ми миришеше добре. Керастаз,Алтерна,Шу имам по на 2-3+ години и няма разлика.

Mecha бамбуците при мен бяха тотал щета едно време. Подарих ги на племенницата ми,която е с нетретирана коса и тя не ги хареса. Това си е баш неделикатно мнение Grinning.

# 374
  • София
Да и при мен бяха тотал щета.
Тогава още косата ми не беше изтощена и въпреки това след миене се сдобих с топка тел на главата.

Общи условия

Активация на акаунт