Къдрокоси красавици - 5

• 46 971
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
Aз взех шампоана и балсама за боядисана коса. Шампоана прави доста пяна, крема за къдрици ми идва малко тежък и честно казано не е ефекта, който очаквах, но ще си го ползвам.
А спрея къде го намери, аз най - много исках него, но нямаше наличност.

# 121
Взех ги от физически магазин в Ирландия. Гледам в Гугъл най-много хвалят активатора за къдрици (крем), но ще видя първо тези как са и тогава.

Спрея го ползвах един път, вчера, но косата ми беше мита преди това с някакъв шампоан и балсам, които нямат нищо общо за къдрава коса и после един крем на Лореал сложих. Ама тук вали постоянно и косата ми хвърчи ужасно, много се надявам с тези продукти да миряса.

# 122
  • някъде под слънцето...
Крема за къдрици се използва доста пестеливо.Голямото количество не стои добре.
Аз го смесвам с гела за фиксиране на къдрица на марката.
Получава се добре.
Чудя се на спрея дали да го поръчвам или да действам
 само с пяната им за къдруци.
Между другото използвам момента да похваля  крема за къдрци на  на Керастаз.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 11:02 от sl

# 123
Здравейте момичета, заинтригувахте ме с нещата на Cantu, но някои от топ продуктите им са вече изчерпани в hairmag /предполагам и в магазина във Варна, който също ми е удобен/. В същото време цените им в Look Fantastic са доста по-добри, но не ми дава да избера доставка до България. С превозвач ли поръчвате от там?

Зарибихте ме с крема на Балеа, ще го пробвам, както и храната за коса на Гарние, но ми е зор да избера хидратиращ шампоан за чувствителен скалп, дайте идея за бюджетен такъв, моля. И двете с майка ми сме с wavy/curly коси, твърди и фризи, тя повече, поради боядисване и топлинно третиране, и пробваме различни продукти, та се записвам да ви следя. Аз твърдо недолюбвам протеинови продукти, но моята коса е здрава и се нуждае предимно от хидратация и стилизиране, за разлика от нейната, та си въртим козметика, докато нацелим точните неща. Simple Smile

# 124
Добре, че ви намерих. Надявам се при вас да открия моето решение за гадния фриз.
Много се харесвам с права коса, но предвид и че съм руса, реших, че не си струва допълнително да я суша с преси.
Ходя си къдрава и бухнала Stuck Out Tongue Winking Eye, ей това второто много го мразя. С първото вече свиквам.
Косата ми е много странна, защото не е навсякъде еднаква, а различни кичури са от 2с до 3б. Имам вкъщи какви ли не продукти за оформяне, от професионални, до бюджетни. Като че ли най-добре става с храната за коса банан на Гарниер, но пък стои като мокра и там ми потъмнява русото - горе светло, долу от храната тъмно.....
Другите някак я слепват и както първия ден е добре, на следващия не мога да вкарам и пръсти в нея.
След като се изкъпя, не съм за пред хора. Става от типа на разресана мулатка Joy
Прочетох за домашния еластисайзер, мисля да го пробвам, но не видях препоръки кога и как се нанася. Моля за подробности Blush
Също така прочетох, че сте доволни и от оранжев крем на Балеа от ДМ може ли снимка да знам какво търся? Hug

# 125

И на мен ми харесва Simple Smile

# 126
sl, кой гел на марката?

Този?
Скрит текст:

Или някой от тези?
Скрит текст:

Защото аз имам custard (кюспе), което не е точно гел.
Скрит текст:

Днес ползвах шампоана, маската и кюспето. Много добре ми се получи! Звъннаха ми, че трябва да излизам и суших косата на силна струя, може би заради това имам фриз, но не е много, точно колкото да получа хубав обем без да ми хвърчи косата. Къдриците са дефинирани и жизнени, една идея по-отпуснати от обичайното. Косата е мека, изглежда хидратирана. Получих комплимент, че е много хубава. Определено не съжалявам, че пробвах Cantu. Ще видим занапред как ще е, утре ще пръскам със спрея, който също го хвалят. В тази влага няма какво да ми задържи косата дефинирана както на мен ми се иска така или иначе, но с предните продукти още на същия ден от измиването изглеждаше ужасно, а сега ми е много хубава косата.

# 127
  • някъде под слънцето...
Последедния показан.Той е по скоро като желе.

# 128
Идвам да споделя и аз любимия си продукт, единствения (засега) с който успявам да си харесам косата къдрава. За съжаление вече няма как да го набавям защото е наличен само в щатите, но Cantu крема изглежда обнадеждаващо и ще му дам шанс като си довърша последната опаковка

Скрит текст:

# 129
много ти благодаря Hug, дано и на моята коса стои добре

# 130
Имате ли отзиви за професионалната серия за къдрави коси на Шварцкопф-Синята?

# 131
Момичета, много ми харесва Cantu. Ще купувам още неща на марката със сигурност, искам балсам и активатора крем. Косата става разкошна след измиване и правилно ползване на продуктите. Единствено спрея нещо не ме впечатлява, честно да ви кажа само с вода да си мокря косата май е по-добре. Косата ми получава фриз на следващ ден леко, на по-следващ повече. Мен това не ме дразни, но казвам за когото има значение. Косата ми е 2с, 3а май по-скоро.

# 132
Здравейте момичета! Моля някой да ми препоръча фризьор, който да разбира от къдрава коса, моята е 3Б-3С тип... благодаря предварително!

# 133
  • някъде под слънцето...
За дамите с чуливи коси, няколко капки  този серум правят, чупките на прекрасни  къдрици

Зашеметена от ефекта на серума и то без дифузер(имам Belissima специално за къдрици)
взех   бостера и спрея от същата серия.

Ще напиша,  когато ги изпробвам.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 22:24 от sl

# 134
sl, от къде купи серума?

Общи условия

Активация на акаунт