Къдрокоси красавици - 5

• 46 969
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
Прекрасна тема момичета Flowers Hibiscus
Моята коса е 2с към 3а, когато е оставена да си съхне сама.
Винаги съм си мечтала за права коса, но с годините започнах да си я харесвам. Пък и ако искам да е здрава, нямам друг избор.
С дифузер гледам да не се суша, защото не съм от най-сръчните и ставам още по-голяма  Animal Ram

# 106
Прекрасна тема момичета Flowers Hibiscus
Моята коса е 2с към 3а, когато е оставена да си съхне сама.
Винаги съм си мечтала за права коса, но с годините започнах да си я харесвам. Пък и ако искам да е здрава, нямам друг избор.
С дифузер гледам да не се суша, защото не съм от най-сръчните и ставам още по-голяма  Animal Ram
По мое мнение не е толкова страшно да се суши косата със сешоар (с дифузер, разбира се).
Честно казано, хич не обичам косата ми да съхне сама, защото винаги става супер плоска. Мисля, че няма кой знае какъв проблем ако си миеш косата примерно два пъти седмично, особено ако имаш продукт с топлинна защита.
Разбира се, зависи какво се харесва на твоята коса, но просто казвам, ако някой е като мен и не обича да не се суши Grinning

# 107
Момичета, моите продукти на CANTU от hairmag дойдоха днес, шампоанът и балсамът са за боядисана коса, че нямаше за къдрава, и крема за къдрава. Миришат много приятно, имам и подарък маска за коса и лосион за тяло Simple Smile Доволна съм от доставката, сега да видим и самите продукти Simple Smile

# 108
Туко що се  намазаха с Balea.Не знам кое ми харесва Balea или Пантен. Но пък с Balea по-малко ми пада косата.Много ми е трудно да снимам .Снимките са почти от всички страни.Сега малко да изразходия козметиката ще взема май професионална.

# 109
Някой има ли впечатления от LAKME FRIZZ CONTROL CREAM?
Или да ми предложите продукт, който да намалява фриза и вида ми на кошница.
Скрит текст:

# 110
  • В полите на Пирин планина
Чудесен е тоя крем, обира фриза и оформя добре. Не слепва.

# 111
Моето мнение е обратното - косата ми ставаше разхвърчана и смотана. Но аз съм 2c към 3а.

# 112
Сладко, не реши всеки ден косата, само намокряй леко с вода и намачквай с пръсти в дните след измиване.
Гелът на Лакме не е моят, но аз така или иначе никой от геловете и кремовете за къдрици от професионалните серии не харесах, а почти всички съм ги пробвала.
Ако искаш си направи гелчето от ленено семе, за мен е точно в десятката. Повече ми харесва дори от гела на Кинки-кърли, който от няколко години ми е топ продуктът.

# 113
Благодаря.
С всякакви кремове стои безформена. С гелът от ленено семе е най-добре, но го спрях, тъй като последните два пъти резултатът беше като показания.
Не се реша, само в банята с маска.
А пък следващите дни като намачквам само с вода стои добре докато не изсъхне. Продължавам да търся, макар че знам, че няма смисъл.

Сега купих biosilk curl cream, не съм го пробвала още.

# 114
Някой има ли впечатления от LAKME FRIZZ CONTROL CREAM?

Един от най-добрите, които съм ползвала. Този и кремът на Балеа са нещата, които никога не са ме предавали, всеки път страхотен резултат. Но моята коса е по-къдрава.

# 115
  • София
sladko сушиш ли я със сешоар, или оставяш да изсъхне сама? Също кажи какви Ш и Б/М ползваш, може от тях да идва фризи ефекта 🙄🙃.

# 116
Не суша обикновено. Само по някой път зимата с дифузер.
Честно казано не ги разбирам много кои са хидратиращи и кои протеинови, ако въпроса е за това. Предимно използвам хидратиращи маски /косата е много суха/, но не само.
В момента имам хидратиращата маска на Мароканойл, храна на Гарние и маска Терапист на Керастаз.  
Шампоаните не са много популярни /за косопад на Рене фюртер, пак за косопад Конопка и един на Еусерин/..
Каквото и да използвам не съм видяла подредена и нехвърчаща коса.

# 117
Още един положителен коментар за Tangle teezer wet detengler за разресване на косата. Имам такава от няколко години и навсякъде я нося с мен. Иначе не суша косата си със сешоар.

# 118
Здравейте 🌸
Идвам за малко помощ- ще си взимам сешоар,че старият ми издаде багажа и идвам за препоръка за някой, който хем има дифузер, щади косата, но става и за прав сешоар Simple Smile Много благодаря, разглеждам в Нотино

# 119
Момичета, моите продукти на CANTU от hairmag дойдоха днес, шампоанът и балсамът са за боядисана коса, че нямаше за къдрава, и крема за къдрава. Миришат много приятно, имам и подарък маска за коса и лосион за тяло Simple Smile Доволна съм от доставката, сега да видим и самите продукти Simple Smile
Какво мислиш за Cantu? Накупих някои техни неща и ще пробвам тепърва. Взех шампоан, маска, нещо като гел и спрей за следващия ден. Ще снимам като се прибера, че така обяснено май нищо не ми се разбира. Grinning
Редактирам се със снимка.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 20:14 от MaNishma🌸

Общи условия

Активация на акаунт