Къдрокоси красавици - 5

• 45 130
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
Аз съм на ден трети от ампулата и мога да кажа, че определено намирам разлика в дължините си. Усещам ги по-живи и плътни. Със сигурност ще поръчвам още от тях. Нямам търпение да видя и ефекта от терапията на Алфапарф.

# 676
Говорих с една продавач-консултантка на козметика за коса, и тя твърди, че този тип ампули щели да ми омазнят косата (а моята е суха).
Ох,само да не си говорила с консултантките на ЗР,те изобщо си нямат идея къде се намират.
Ампулата да омазни косата Rolling Eyes Тя не се слага в корените,а само по дължините,примерно,на 4 пръста от корена,така че,няма как да омазни

# 677
  • някъде под слънцето...
При мен няма омазняване на косата.
Както вече е писала VanessaDe се слага на дължини и краища.
Споменах , че използвам празните ампули за по удобно нанасяне и на други прудутки и уж ги различавах, докато един ден след като сложих на скалапа и масжажирах добре, разбрах, че не съм използвала тази  с  продукта за скалп за стимулиране  на растежа, а пролонгър.
Измих с шампоан , както е указано на продукта за скалп и не съм забелязала  омазняване.
Но най добре е да се пробва.
Ако не ти харесва ефекта, не купуваш големия флакон.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 13:18 от sl

# 678

Момичета, имам питане относно този шампоан. Пише,че е дълбоко почистващ но няма сулфати. Мислете ли, че мога да го ползвам на всяко миене на косата. Обожавам марката досега съм използвала всичките и всевъзможни шампоани остана само този с лимона. Предполагам че ако е дълбоко почистващ не трябва да го ползвам често, но състава мисля е добър .Косата си мия на 5-7 дни. Какво е вашето мнение ,тъй като като започна даден шампоан гледам да не го сменям често докато не свърши доколкото знам не е ок за косата честите експерименти Blush

# 679
Хм,този шампоан да не е стар?! В сайта на производителя съставът е друг
Скрит текст:
Aloe Barbadensis Leaf Juice (1), Water (Aqua), Sodium Coco-Sulfate, Sodium Laurylglucosides Hydroxypropylsulfonate, Decyl Glucoside, Cedrus Atlantica Bark Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Calendula Officinalis Flower Extract(1), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract (1) , Chenopodium Quinoa Seed (1), Citrus Limon (Lemon) Peel Extract (1) , Styrax Benzoin Resin Extract, Tocopheryl Acetate, Babassu Oil Polyglyceryl-4 Esters, Bisabolol, Citric Acid, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Inulin (1), Sodium Chloride, Sodium Phytate, Sodium Sulfate, Alcohol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citral, Limonene
Sodium Coco-Sulfate, Sodium Sulfate-два сулфата
Sodium Phytate-изсушаващ агент
Аз не бих го ползвала на всяко миене

# 680
VanessaDe, първо да ти благодаря че си направи труда да провериш. Интересното е ,че проверих почти всеки сайт,който предлага avalon organic и наистина си права на бутилката(която не е с етикет) състава е един,а по надолу в описанието в сайта друг. Направо незнам на кое да вярвам сега дали е със сулфат или не,странна работа. Досега такъв казус съм нямала.

# 681
Имам въпрос към ползвалите гела от ленено семе.Два пъти си правех и резултата много ми хареса.На мокра коса слагам гел и суша с дифузер,на сутринта намачквам с малко олио,защото на места имам клечки.
Но по кичурите остава нещо бяло като прах,най-много се забелязва на втория ден когато ги оформям с олио.
Чудя се дали не го правя много гъсто.Слагам половин чаша ленено семе и 3 чаши вода.

# 682
Аз слагам 3 супени лъжици семе и 400 мл вода, но по-скоро е до варенето може би.

# 683
Аз слагам 3 супени лъжици семе и 400 мл вода, но по-скоро е до варенето може би.

Варя го и когато половината побелее го махам.Може би там ми е грешката-прекаленото сгъстяване.

# 684
Лененото семе (3 сл на 400 мл завряла вода) го варя на бавен котлон за около 8 минути (докато започне да се изтегля нишка от дървената лъжица). Когато е много гъсто оставя следи по косата.

# 685
Благодаря:bouquetf:
Ще пробвам с вашите пропорции.

# 686
Аз варя 1,5 с.л. Ленено семе и 200 мл вода. Сместа ми стига за два пъти. Така и не се разваля и не мирише. Много трудно ми беше в началото да преценя колко да го варя. Сега засичам 20 Мин и го махам. Не ми е оставяло бели следи, но съм руса.

# 687
Идвам да кажа и за терапията на Алфапарф - много ми допадна. Косата ми стана като коприна, лъскава и жива. Наистина мирише много гадно, но се издържа. В главата ми се върти покупка на 400 мл от концентрата на Про Лонгър, защото наистина ми се съживиха дължините само след половин ампула, но тъй като е доста скъпо, ще се поослушам още известно време. Купих от Нотино термокрема Про Лонгър за 17 лв с безплатна доставка - нямах избор просто Grinning На следващо миене и от него ще пльокна Grinning

# 688
  • някъде под слънцето...
Пролонгър 400 мл може да св намери онлайн за 25 евро.
Да 50 лв са , но можеш да се комбинираш с някого и да си го разделите.
Една ампула е 15 млл, със сигурност така  ще излезе по евтино.
Вчера най накрая  стигнах до този   стилизант и се ядосах на себе си, защо не съм го направила по рано.
Живи меки  добре оформени къдрици с естестввн блясък.

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 12:59 от sl

# 689
Къде да го намеря онлайн за 50 лв? Не съм и наясно с цените на доставките, не съм пазарувала от чуждестранни сайтове. Намерих само в един бг сайт за 110 лв, това е безумно за мен... на този етап поне.

Общи условия

Активация на акаунт