Къдрокоси красавици - 5

• 47 087
  • 767
  •   1
Отговори
# 315
Колкото повече време, толкова по-добре ще се подхрани косата. Някои дори спят цяла нощ така. Аз веднъж спах с кокосово масло, на сутринта почти беше попило в косата ми.

# 316
  • София
Колкото повече време, толкова по-добре ще се подхрани косата. Някои дори спят цяла нощ така. Аз веднъж спах с кокосово масло, на сутринта почти беше попило в косата ми.
често правя комбинация- кокос, черно рициново масло и макадамия. Понякога слагам и арганово масло.

# 317
Бях отговорила на подобен въпрос за интензивния крем за къдрици на Мороканойл.При моята мека коса не е удачен.Няма фиксация , а за да се получи такава не помага и по-голямо количество при оформяне.Вярно е, че косата е мека , но без структуриране на къдриците.По-скоро за подхранване и обиране на фриз през втория и третия ден.

# 318
  • В полите на Пирин планина
И цената му е... мамма миа! Simple Smile
Аз харесвам на Гарние с алое за тая цел - също е без фиксация и омекотява, а е към 10 лева, 500 мл.

# 319
Момичета,    вчера си закупих Aphogee 2- те стъпки и днес го изпробвах, резултата ми харесва. Но искам да попитам колко трябва да се стои с него след като го намазах загрях и косата се втвърди за около 5 мин.  трябваше ли повече време да стоя или е достатъчно. И след колко време да го ползвам отново на 2-3  седмици добре ли и е? Или е твърде често?

# 320
Момичета, някой има ли този сешоае на Deva Curl, който е специално за къдрава коса? 

# 321
Диана,реконструкторът е възможно най-силния протеин,който познаваме.Ако косата ти не е мега изгорена от боядисвания,къдрене,изправяне и т.н.,Максимум 1 път в месеца го ползвай,дори веднъж на два месеца.
5 минути ми се виждат малко.Не знам с какво си загрявала,но на мен със сешоара ми отнема поне 10-15мин за да изсуша хубаво.

Тая "ръка" я гледах в ютюб още миналата година.Абсолютна измишльотина е за мен.
Мацката,която тестваше това нещо,не ми се стори много очарована,аз пък изобщо

# 322

VanessaDe,  Благодаря ти отново! Това е снимка от деня на измиването, стоях 5 мин. защото за пръв път използвам този продукт и ме достраша   да не си повредя косата.  Не мисля че е толкова изтощена ,рядко се боядисвам, но започна да се къса много и затова реших че и е нужен протеин. А иначе е суших със сешоар,който обикновенно не ползвам.

# 323
  • Пловдив

VanessaDe,  Благодаря ти отново! Това е снимка от деня на измиването, стоях 5 мин. защото за пръв път използвам този продукт и ме достраша   да не си повредя косата.  Не мисля че е толкова изтощена ,рядко се боядисвам, но започна да се къса много и затова реших че и е нужен протеин. А иначе е суших със сешоар,който обикновенно не ползвам.
Прекрасна сте!Мечтая и аз да имам такива къдрици,но засега се определям като раздърпана и хвърчаща.

# 324
Благодаря ви! jenda76 . Наистина влагам доста грижи , време и големи нерви. Трябваше ми близо 2 год. за да открия баланса между хидратация и протеин, да открия точните продукти за моята коса, да започна да е разпознавам какво и е нужно.

# 325
Бравооо ! Имам чувството че това да се открие баланса между хидратация и протеин е цяла наука. Само аз ли не "вдевам" нищо, а уж съм учила къде по-сложни неща ... Close

# 326
  • Пловдив
Бравооо ! Имам чувството че това да се открие баланса между хидратация и протеин е цяла наука. Само аз ли не "вдевам" нищо, а уж съм учила къде по-сложни неща ... Close
И аз така...

# 327

На същото мнение съм.
Още се чудя как ще разбера кое е за моята коса, още повече, че никога досега не съм й обръщала внимание и не съм полагала нужните грижи?! Rolling Eyes
А уча финанси... те къде , къде са по - сложни... и кщомпютри ще записвам, пък една елементарна коса ме затруднява! То цяла наука ...  Flushed

# 328
Много ми харесаха къдриците на Диана!
Това ли е продуктът?

И на Алетея ми хареса косата.

И за мен е сложно това с хидратацията и протеина 🙄

# 329
Елиф, днес точно тези продукти ми излязоха като новина, че златна рибка ги зареждат, но ги подминах. Щях да Ви питам дали сте ги ползвали тази марка и дали сте доволни, но реших да не питам на този етап, защото в момента аз пробвам 2 други серии.

Общи условия

Активация на акаунт