Къдрокоси красавици - 5

• 45 184
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
Nana кой номер ползва? Аз ползвам същата боя от няколко години, 6.1 и цвета ми определено не става тъмно русо както го водят, а си е кестеняво. С много хубав червен дълбок оттенък на слънце. Сега не мога да поръчвам от Златна рибка и последно си боядисах косата с Photo 6.7. Качвам снимка на слънце долу, в случай, че ти е интересно. Сега отново се колебая с какво да продължа и сякаш се насочвам към Oway.

# 616
  • тук и там
Интересно.Моята коса винаги става много тъмна. Примерно вземам 7-ца-или 6-ца ,косата ми реално става като-3 или  4-ка. Връщам се да чета темата отначало. Мислех че е само  за много къдрави коси,но  виждам че има полезна информация и за чупливи коси. Благодаря! Heart

# 617
Еха, Нана, доста тъмно е станало!
Аз използвам пермес от почти 2 години вече и въртя 6-цитр на марката, толкова тъмно не ми е ставало. Да не са ти дали 3% оксидант?
Това е 6.73 на един месец и на слънчице:

6.73 няколко дни след боя:

6.1+син коректор:

# 618
Lolla, 6,73 на един месец на слънце изглежда страхотно. Браво.😍
Моята е 6,0 тъмно русо и стана това, мисля си обаче,че ще изсветлее след няколко измивания с оксидант 6 заради белите коси. Боядисах на този цвят

. нямам по-хубава снимка на цвета да приложа. Рижавее и къдриците не са ми оформени, а отгоре явно е доста изтощена буквално се изправя на бретона .Sad

# 619
Nana кой номер ползва? Аз ползвам същата боя от няколко години, 6.1 и цвета ми определено не става тъмно русо както го водят, а си е кестеняво. С много хубав червен дълбок оттенък на слънце. Сега не мога да поръчвам от Златна рибка и последно си боядисах косата с Photo 6.7. Качвам снимка на слънце долу, в случай, че ти е интересно. Сега отново се колебая с какво да продължа и сякаш се насочвам към Oway.

Ами супер е цвета. Не е толкова тъмен и косата е жива.
6.0 съм аз с 6 оксидант.

# 620
Натуралните цветове (.0) стават по-тъмни обикновено. Как си боядиса косата - цялата наведнъж или първо корен и после дължини? Това също има значение. Аз също имам бели коси и използвам 6% оксидант.

# 621
Първо корен, после дължина, винаги така боядисвам🤔 стоях около 35-40 мин след приключване на дължините тоест 50 мин корен.

# 622
Добре, значи си направила правилно. А директно боята наненсе на дължините или разреди с малко водичка? Защото аз винаги разреждам за дължините, за да стане като матиране в последните 10 мин от боя. По този начин се намалява силата на оксиданта - на дължините не им трябва толкова силен, попиват пигмент и остават по-здрави Simple Smile
Обикновено мажа корен, стоя около 20-25 мин, нанасям сместа за дължините за още 10-12мин и мия. Може и от по-дълго седене да е станало толкова тъмно, но ще се отмие, споко Simple Smile

# 623
Разбирам. Не, не съм добавяла вода но за следващия път ще знам. Ако случайно не ми стигне боята добавям балсам , маска каквото ми падне но малко. Ще збам за следващия път да добавя вода. Мерси много.👏

# 624
Момичета, изпуснах ви и сега ще наваксвам. Прочетох последните страници и се извинявам предварително за питанката ми, ама ДПШ дълбоко-протеинов шампоан ли е или измислих някоя глупост? Blush Че в последните постове доста го има, пък стоя и се чудя какво е Grinning

# 625
Дълбоко почистващ.

# 626
благодаря Grinning да, по-логично звучи

# 627
  • някъде под слънцето...
На всички, които предпичитат без сулфарни и безсиликонови шампоани, но се чувстват некомфортно ако не се пенят , бих препоръчала

Справи се с преуиша  както на дължините

Така и с този за скалпа

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 10:24 от sl

# 628
Поръчах си една ампула Pro Longer на Лореал и терапията Cellula Madre. Имам смешен въпрос, но не искам да разлея единствената си ампула в банята - момичета, как да я отворя? Не е стъклена, както очаквах, макар че и стъклените са ми голям проблем с отварянето - от нещо между пластмаса и стъкло е, чупи ли се, развива ли се? Има някаква картинка на самата ампула, но нищо не схващам от нея... И другото - от концентрата Cellula Madre как да отмеря 25 мл? Виждам, че капачката е разграфена, но не мога да разбера как да я ползвам. Моля опитните да дадат съвет! Не ми се ще да хабя продуктите!

# 629
  • някъде под слънцето...
Ампулата се отваря от към тънката част , като леко се прeчупва.
Полyчава се нещо като тапа, с която после се затваря.
Може да се отвори и откъм дъното.
Лично аз предпочитам първия метод
А другото   слага  se мерителния реципиент  и се натиска. Течността се качва нагоре.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 14:26 от sl

Общи условия

Активация на акаунт