Къдрокоси красавици - 5

• 45 268
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
VanessaDe, благодаря ти! Аз също мислех за дълбоко почистващ шампоан, съчетан с маската на Reebot, защото е силна терапия.

Каква е тази бонбонена серия?

# 601
Здравейте момичета!
Като дете косата ми беши права, в тинейджърските години започна много да се начупва. От тогава я изправям преди с преса, от скоро със сешоар и използвам изглаждащи продукти. Не знам какво ми хрумна и вчера измих с ДПШ и оставих косата си без маска и стилизанти, за да видя какво ще стане. Прикачвам снимка, съжалявам, ако не успея да я скрия.
Вчера изчетох всичко което сте изписали,
, но вашите прекрасни коси,  които видях са много по-къдрави от моята просто начупена.
Според вас дали съм за тази тема и има ли шанс да справя с фриза и да станат някакви прилични вълнички.
Hug

# 602
  • В полите на Пирин планина
Pinki, косата ти е много хубава. 😊
Изглежда плътна. Трябва ти някакъв продукт за къдрици. Аз предпочитам крем.

# 603
Аз мисля, че си за тази тема. Моята коса е сходна. Това не е права коса. Чуплива си е.
Бонбонената серия Brave new hair-сладко за коса и ампули. Терапия за възстановяване на косата. Много популярна и с много добро отзиви. На мен ми беше любопитна. Втори път слагам. И чупките ми са доста по-оформени, да не говорим за мекоатта и блясък, плюс ефекта на коса, правена в салон.
Много ми допадна на мен.

# 604
Благодаря ви, включвам се и аз в темата в такъв случай.
Lady Brinne Стопли ми сърцето с думите си. Последната година беше ад за косата ми, борих се с много силен косопад и всички последици от него. Преоткрих грижата за косата и е много хубаво, когато разбереш, че усилията ти не са напразно и малко по-малко косата става по-хубава. Надявам се и с ваша помост да помогна на чупките и вълничките да изглеждат подредени и да си ги нося без да ги тормозя и изправям.
Мис Каролин Бингли +1 за ампулите и сладкото за коса. Много са приятни и ми се отразяват добре. Аз бях скептична към терапията, но вече 2-3 пъти си я правя и косата ми става много мека, мисля че има и ефект върху фриза.
Сега да ви затрупам с няколко въпроса Grinning
Вкъщи е като малък склад за козметика за коса, но всички особенно финишите и стилизантите са за изправяне и заглаждане на косата. И никога не съм гледала продукти за къдрава коса, така че съм гола и боса в тази категория.
Видях че има Ш,Б,М за къдрави коси. Полезен ли е такъв продукт или да си продължавам с хидратация, протеин и баланс по усмотрение.
Стилизанти е ясно че трябва да набавя.
Четох че сте доволни от Маракеш. Кой точно продукт ?
Какво ви е мнението за продуктите на Мароканойл - крем, енергизиращ спрей пяна ?
И последно като цяло какво мислите за използването на пяна. Освен тази на марокан, загледах и милкшейк сметаната.

# 605
Това е стилизантът на Маракеш за къдрици:
https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/marrakesh-styling-stilizir … curl-cream-118-ml
Редувам го с други видове, но го използвам само на измита коса. Добре дефинира къдриците, намалява фриза, не са толкова меки, но пък се задържат подредени. За рефрешване на къдриците използвам балсама на Гарние с алое или балсама на Балеа.

# 606
  • София
Pinki, аз съм доста доволна от тези два продукта на Марокан:
https://www.zlatnaribka.com/moroccanoil/stilizirane-i-finish-mor … ning-cream-250-ml
И
https://www.zlatnaribka.com/moroccanoil/stilizirane-i-finish-mor … curl-cream-300-ml

Пробвала съм ги поотделно и заедно. Вторият е leave-in балсам и по-скоро изкарва по-добра къдрава текстура ако я има скрита в косата. Първия има една идея повече дефиниция, но и при двата косата остава мека или поне при мен е така....

Ако искаш мога да ти изпратя малки пробички преди да се хвърляш да купуваш - само ми пиши лично.

# 607
  • тук и там
Да попитам и тук.
 Някои ползвал ли е тoзи продукт за къдрици?  (във Фейсбук го рекламират и продават).

Със чуплива коса съм, не къдрава.Искам обем , защото ми е тънка косата и повече  и по-добре оформени къдрици.
Принципно съм скептично настроена към продукти от Фейсбук ,но купих  четка(поп бръш) за дъщеря ми ,която има проблем с разресването(спластени кичури имаше),и тази четка се справя перфектно с тях,за моя изненада...Конкретно ме интересува -горният продукт дали е подходящ за чуплива коса или си е за къдрава.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 01:06 от Kaisia

# 608
Здравейте къдрокоски, хайде и аз при вас. Прочетох последните теми назад и много полезна информация има. Запътила съм се към рибката моля препоръка за някоя маска за живи/ жилави къдрици. Косата ми е суха и поизтъняла от боите.🤔 Благодаря предварително.

# 609
Само не ги слушай да си купуваш Лакме...

Kaisia, това са силно хидратиращи продукти, обем никакъв няма да видиш от тях. Вероятно щом ти е чуплива косата ще  стане вяла, разхвърчана и залепена за скалпа.

# 610
Само не ги слушай да си купуваш Лакме...

Kaisia, това са силно хидратиращи продукти, обем никакъв няма да видиш от тях. Вероятно щом ти е чуплива косата ще  стане вяла, разхвърчана и залепена за скалпа.

Благодаря за съвета. На Лакме преди време ми бяха дали мостри на лятната серия беше ужасна. Така де неподходяща за моята коса.

# 611
  • тук и там
Благодаря и аз.Flowers Hibiscus Сега погледнах началото на темата,моята коса е между 2b и 2c.Явно не е подходящ продукта за моята коса.

# 612
  • някъде под слънцето...
Аз също съм  между 2B и 2C
и съм супер доволна от серията на Cocunat.
С чуплива коса съм, и тези продукти  определвно не я правят вяла, разхвърчана и залепена за скалпа.
Доволна съм и от маската им.
Фаворит ми е серума.
Прави ми естествени добре оформени къдръци.
Можеж да си вземвш тестери  от сайта и пробваш преди да поръчаш

Изпозвам много малки количества, както и при ваички останали стилизиращи продукти подходящи за Curly.

# 613
На моята коса - боядисана ниво 6, къдрици 2C - 3A, зависи в какво настроение е, единственото хубаво на Лакме беше Deep care маска, но я преформулираха и не знам какъв е случаят сега. Къдрокоски са хвалили серията Bio Argan, но не мога да дам лично мнение.

Кокосовите и аргановите продукти на моята коса са тотал щета, тънък косъм, бързоомазняващи се корени - задължително се получава разхвърчаване и залепване. Ако има възможност за проба е най-добре.

# 614
Lolla, какъв е цвета на твоята 6-ца? Снощи се боядисах с 6-ца на Пермес тъмно руса а стана тъмно кафява. Очаквах го между другото не се случва за първи път да се боядисам уж с по -светла а да стане тъмна.
На ме косата буквално ми изпива кокоса когато и направя маслена маска. Аз лично съм доволна от хидратиращия екстрийм балсам на ФК както и от еластисайзера. Косата ми е суха без омазняване.
Не съм доволна от Афоджи двете стъпки  както и от протеиновите шампоани косата ми става твърда. В момента ползвам на Gold well серията за къдрави коси но искам нещо по-подхранващо.🤔
Ето ми цвета след снощи.

Общи условия

Активация на акаунт