Шумен - 9

• 24 651
  • 273
  •   1
Отговори
# 165
Никой нищо не казва за среща. Е добре отивам сама да се срещам.

# 166
  • Mediterraneo
Ау, Цвети, много хубава снимка, ма много биг, ве  Grinning Grinning Смали я малко и така я сложи  Peace

Какво за среща, пак всичко в последния момент ли  newsm78 Предлагам за другата неделя да остане, като предварително уточним мястото  Peace

# 167
Хайде от сега да започваме да уточняваме мястото и часа, че до една седмица да сме затвърдили място, час, хора......

Аз предлагам да е към 13ч на Миналия век или там дето бяхме миналия път Гинес ли се казва.... хайде предлагайте и вие.

# 168
  • Mediterraneo
Аз съм за нещо по- късничко. С тези обедни встречи ме карате да се чувствам като пенсия. Дайте към 6-7...
Или... излизам с генерално предложение.

Събота, 18 ч. на Рандеву. Че в неделя не работят. А кръчмата е готина, готвят добре. И не на последно място, супер ми е близо  Mr. Green
Неделя, 13ч. на Гинес

Други предложения?!

# 169

Събота, 18 ч. на Рандеву. Че в неделя не работят. А кръчмата е готина, готвят добре. И не на последно място, супер ми е близо  Mr. Green

Супер, и аз съм за това!

# 170
  • където има любов
ОООООООООООООО,на Рандеву се чака много!Два пъти до сега съм ходила там и вече съм категорична-ТАМ НЯМА ДА СТЪПЯ!

# 171
Благодаря ви момичета за пожеланията Hug Hug Hug
Ние днес се завърнахме и като луда оправям багаж и пера Crazy
Много хубаво си изкарахме.Бяхма в Атина.Гъркът на който бяхме на гости там ми подари крос тренажьор JoyИ сега гледайте как ще отслабна SunglassesОх отивам да лягам че бая път беше Crazy

# 172

Супер, и аз съм за това!
Ми много ясно, като и на двете ви е толкова на близо, че може и по домашни чехли да си дойдете.  Crossing Arms Айде да видим други идейки, кой ще даде newsm63

Пфу, аз докато се усетя, та тя Петя се родила, пък и от Гърция се върнала.  smile3555
 Пети честит рожден ден на големи патерици newsm59 nbirthday Tada newsm59, да си ни жива и здрава, да караш крос-тренажора, да направиш хубава фигура  и догодина пак да те заведат на екскурзийка.  bouquet

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 10:48 от rali4kata

# 173
  • Mediterraneo
Ми айде като сте толкова отворени, давайте идеи, какво ми спите още  Crazy

# 174
  • София
Момичета, скоро ще празнуваме първия рожден ден на дъщеря ми Преслава. Мероприятието ще бъде в Шумен, та ми се ще да ви попитам къде може да се поръча хубава и интересна торта за детски рожден ден - с разни фигурки или пък самата торта да е във формата на пеперудка, автомобил и т.н. Ако разполагате и с цени и с информация за това колко дни трябва да си дам поръчката, ще съм ви страшно благодарна   bouquet.

# 175
  • Mediterraneo
Алоу, за срещата всички се покрихте... Ние с Ани ще ви чакаме на Рандеву  Mr. Green По чехли  bowuu

# 176
Малее, много ми е надалеко т'ва Рандеву бе, предлагам "Трифон Зарезан", Mr. Green там аз мога да съм по чехли. Wink Laughing Майтапя се........... където и да е аз съм там Peace

Честит рожден ден, Цвета!!!

Бъди здрава и мнооого щастлива!

# 177
И на мен ми е близко Peace

# 178
Ех, то човек да не се избъзика нещо, че май на подбив ме взехте.  Embarassed Предлагам "Манастира", само дето незнам какви са цените, щото изглежда много изискано, още не съм ходила. Там аз мога да си дойда по "чейли" Laughing

# 179
Дайте да си сберем чехлите и да идем някъде все пак. Hug
А другите защо мълчат? Ей сега ще стане неделя. Thinking Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт