Пазаруване от Aliexpress.com 59

• 35 607
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Нищо не трябва да правиш. Алиекспрес разглеждат случая и ще решат до 9.09.

# 181
  • Пловдив
Може ли помощ...имам съобщения от този род...
Order information
If you want to change your order info, leave a note to the seller. Your requests cannot be guaranteed – but the seller will do their best to meet your needs.
Защо го пращат и трябва ли да се притесня?

# 182
Дават ти шанс пак да си провериш дали не си объркала нещо, дали стоката, която си поръчала е точно тази, която искаш, адреса дали е верен и т.н. Пращат такива съобщения и няма нищо притеснително.

# 183
Обмислям поръчка го Gearbest с начин на доставка: Priority LineExpress Standard Shipping  7-15 business days
С този метод на доставка ще бъде ли спряна на митница за такси?

# 184
Обмислям поръчка го Gearbest с начин на доставка: Priority LineExpress Standard Shipping  7-15 business days
ДА Митничарите ще искат да се запознаят лично и да ви обяснят, че всичко извън ЕС минава митница. Ще си платите поне 4.80 за удоволствието.

# 185
  • Асеновград
Това е от "Banggood" . Предполагам и за "Gearbest" ще е е същото . От "Banggood" поръчах по този начин януари и февруари един бокс и телефон и дойдоха от Германия с куриер . Спиди . Естествено без да са спрени на митница . Преди това как са стигнали до Германия не ме интересува . Цитат от по долу "EU Priority Line няма митнически разходи, които първоначално се поемат от магазина преди изпращане на закупения продукт". Очаквам реакцията на @netman71 .
https://en.gizchina.it/eu-priority-line-banggood-customs-tracking-time-costs/
Ето и за Gearbest . Цитат от по долу "1. Има ли митнически данък чрез приоритетната линия на Gearbest в ЕС?
Отговорът определено е не ! Не е нужно да се притеснявате за проблема с митническите данъци. Въпреки че Gearbest никога не е обявявал официално, че няма мито по приоритетната линия на ЕС, те все още се опитват да намерят безмитна политика чрез своите кооператори".
https://www.gearcoupon.com/gearbest-eu-priority-line-5-tips-all-you-need/

# 186
...
 Очаквам реакцията на @netman71 .
...
Каквото повикало такова се обадило - Аз ли чета грешно или групата се казва "Пазаруване от Aliexpress.com". Можеше да питате и в https://www.bg-mamma.com/?topic=1156376 или https://www.bg-mamma.com/?topic=950556 Щом някой решава, че тук вместо в групата за китайски сайтове се публикуват тези въпроси защо и аз да не реша, че метода за доставка от този сайт е с неопределена държава източник и е възможно той да е извън ЕС. Извод като чукаш на грешна врата не е ясно дали някой няма да реши и той ... <нецензурен край> JoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 187
  • София
Здравейте,може ли малко помощ?Не мога да разбера къде се намира пратката ми.[/img]

# 188
# 189
  • Пеликания
Поръчка с такъв номер UG641966222BE пак ли идват с белгийските пощи?

# 190
# 191
Здравейте! Имам пратка, която идва с DHL от Чехия. Как мога да проследя движението й? Два дни след като поръчах се виждаше някакъв статус, но вече не....
Освен това някой може ли да ме светне що за опция е това Ëxtend Processing Time ?

# 192
Здравейте, посъветвайте ме как да процедирам в следната ситуация. Купих ел.пила, която при първото пускане спря да работи. Писах на продавача и той отговори да пусна диспут. Отворих диспут, той не се включи, и всико остана в ръцете на Алиекспрес. Те излезнаха с две предложения или да върна продукта и да получа пълно възстановяване или Без връщане и без възстановяване. Има ли смисъл да правя нови клипове за доказателство, че не работи? Не мога да разбера дали ми виждат клипа, защото колкото пъти го качвам ми седи in proces sing. Ако я върна колко ли ще излезе доставката, някой връщал ли е до сега? Получих я от Полша, не от Китай. Сумата си е 38 долара, не е като да я подаря на китаеца 😞

# 193
Не мога да разбера дали ми виждат клипа, защото колкото пъти го качвам ми седи in proces sing.
Типично когато клипа е голям. Или го смалете с обработка или го качете на някой сайт. Имаше в групата назад един сайт който китайците препоръчваха вместо youtube.

# 194
Имам още 2 седмици до диспут, поръчката ми е от 01.07 -
Къде да я търся, в БГПощи има ли къде да се жалвам?

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 12:51 от mama_na_nana

Общи условия

Активация на акаунт