Отговори
# 45
  • БГ
привет на всички,и аз се присъединявам към вас, мисля утре да си направя тест,закъснява ми 11 дни, мислите ли че е рано за тест? newsm78  успех на бебеправещите!  bouquet

# 46
В Бургас правите ли си срещи?Гледам,че сте доста... Wink
Всеки месец ходя до там на зъболекар при д-р Обрешкова.Следващото ми гостуване ще е на 20 септември мисля,трябва да погледна в картончето си.Ако имате време за кафе...?

# 47
Момичета, черпя днес! С мъжа ми имаме 2-годишнина от сватбата  married   loveuuu   И тъй като е рано сутринта - първото, с което ще ви почерпя е по едно кафе  Coffee + прекрасно настроение   261uu, за да ви върви работата (в къщи  hang или в офиса  atwork ). После следва тортата   party023 , а за тези от вас, които мразят увертюрите – ще мина направо към виното или шампанското  Wine Glass , може и биричка  beer2 .

За фон ви пускам една много щастлива песен, която ми е от любимите, казва се „Kiss of life” и е на Шаде smile3531

# 48
  • UK
Здравейте момичета, ще може ли да ме посъветвате нещо  Praynig. Подутината на гърдата ми не е спаднала и се притеснявам, мислите ли, че трябва да отида на лекар???

rojbo не сме правили до сега все още събиране но се надявам да направим сефтето, с Wish се разбрахме за тази седмица да пийнем по едно чайче такаче ако има други желаещи да казват  Wink Колкото повече толкова по добре  Peace

А моята програма си я знаете - кални бани, нагревки, ако има слънце ще има и малко плажче по назначение на Док, а после ще си везма прословутите хормонални изследвания и ще ви кажа какъв е резултата  Crazy

Stela-Maria честита годишнина  Two Hearts Пожелавам ти още много по толкова да изживеете щастливо   bouquet

tevolere 11 дена си е сериозно закъснение и не за тест а за доктор си вече  Wink Peace

# 49
  • Бургас
Честита годишнина, Стела-Мария; да сте много влюбени и щастливи дъъъълги години!
Момичета, успешна седмица и от мен!За съжаление при мен започна кошмарно.Онази вечер ми дойде през нощта, вчера не бях на работа първо, защото адски ме боляха яйчниците и цял ден повръщах и второ - не исках да виждам никого; за капак снощи  се наводнихме от пороя и до среднощите се опитвах да спася идеално изчистения в неделя апартамент; кошмар!!!Отиде ми трудът на вятъра, днес сме като след бомбардировка. Голям порой се изля в бургас, съвсем в унисон с настроението ми  Cry

# 50
Честита годишнина и още много години щастлив брак![/size]Благодаря за кафето дойде точно на време на рааботното ми място за събуждане ,а към обяд може и малко торта да хапнах , а след работа направо по същество минама ме на виното!

Приятно изкарване на този чудесен ден за вашето семейство!  bouquet

# 51
  • UK
; за капак снощи  се наводнихме от пороя и до среднощите се опитвах да спася идеално изчистения в неделя апартамент; кошмар!!!Отиде ми трудът на вятъра, днес сме като след бомбардировка. Голям порой се изля в бургас, съвсем в унисон с настроението ми  Cry

А мен пороя ме хвана навън и нямахме време да реагираме  #Crazy направо се одавихме, а батенцето ми за да не се намокря отиде за колата и стана по мокар от мокра кокошка hahaha ама нали си обича малката сестричка и си я пази  Joy
 Важното е, че сега на вън пече слънце и лятото продължава въпреки, че вече е по студено но е нормално  Whistling

# 52
Megita май беше споменала по горе ,че си имала някъкъв секрет от гърдите та може това подуване да не е лимфен възел , а запушен млечен канал .Така мисля по не аз newsm78 , така че най.добре за твое успокоение ходи на лекър.Успех с изледванията дано всичко е наред. Praynig

# 53
  • UK
Megita май беше споменала по горе ,че си имала някъкъв секрет от гърдите та може това подуване да не е лимфен възел , а запушен млечен канал .Така мисля по не аз newsm78 , така че най.добре за твое успокоение ходи на лекър.Успех с изледванията дано всичко е наред. Praynig

Май наистина е по-добре да отида на лекър, вярвате ли ми, че вече ми писна от тях, едно ако ми мине друго се появява. Направно не ми се живее вече  newsm45

# 54
Горе главата миличка без такива крайни думи.Човек ако сам почне да си мисли само в лоши неща те сами идват при него.Така че мисли че всички скоро ще отмине и ще бъде наред.Преди години при мен беше същото ,направо ад 2 седмици след годежа направих спонтанен аборт, седмица преди свадбата ми откриха тумор на щитовидната жлеза ,мина свадбата последва операция после месеци на напразни опити за бебе ,но накрая всичко се оправя и сега да ми е жив и здрав моя разбойник вече е на почти 3 години и се надява съвсем скоро да си има другарче .Така че горе главата,смело напред  и без никакви такива мисли!

# 55
Добро утро и мен, момичета!
Пороят не ни размина и тук, голяма вода се изля, чак терасата ми е пълна с вода, а никога не се е случвало до сега  #Crazy Днес доста студеничко и духа вятър, но се надявам да не е свършило лятото още  Confused
Стела-Мария честита годишнина, ние на 21 направихме две години и е много хубаво, само бебето липсва, пожелавам ти следващата годишнина да го имате вече!!!
Мегита, Даре, бързо оздравяване ви пожелавам, че това мъкнене по болници е ужасно!!!
На мен вчера ми се наложи цял ден да вися в Каварненската болница, че баба ми беше много зле и я водихме по изследвания, а накрая я настанихме и в болницата, ми аз щях да се разболея също, кошмарно е Whistling
Лея, ходим на море на едно също място, на Кара дере или Черни нос, това е един девствен плаж между горица и бяла, преди беше и доста пуст ама вече има доста хора. Снимките, които пуснах предния път след като се върнах бяха от там, и вчера даже получих имейл от екипа на снимка бг, че за избрани за месечния им бюлетин, и съм много радостна  bowuu Те са дело на мъжа ми, но все пак и аз имам заслуги, нали ги качих  hahaha
Приятен ден на всички и стискам палци, на който за каквото му трябва  Joy  bouquet Joy

# 56
  • UK
Горе главата миличка без такива крайни думи.Човек ако сам почне да си мисли само в лоши неща те сами идват при него.Така че мисли че всички скоро ще отмине и ще бъде наред.Преди години при мен беше същото ,направо ад 2 седмици след годежа направих спонтанен аборт, седмица преди свадбата ми откриха тумор на щитовидната жлеза ,мина свадбата последва операция после месеци на напразни опити за бебе ,но накрая всичко се оправя и сега да ми е жив и здрав моя разбойник вече е на почти 3 години и се надява съвсем скоро да си има другарче .Така че горе главата,смело напред  и без никакви такива мисли!

Благодаря ти за думите, понякога не издържам и си мисля за лоши неща  Cry

# 57
Добро утро!
Честита годишнина на Стела-Мария-много дълги години щастие!  bouquet
Тук в София си валя цял ден вчера, но пороят беше по-миналата седмица Crazy, когато нас с детето ни хвана на пазар и за секунди бяхме като излезнали изпод душа Confused
Мегита-ходи на лекар -ходи ти се /не ходи ти се-сама няма как да се оправиш.Просто ходи при нормални лекари, че явно във вашият град са кът.
И, момичета, защо не ползвате бутонът за проверка на правописа-повярвайте ми-работи! HugПонякога по-лесно се чете, когато текстът е проверен...

# 58
  • София
Добро утро, момичета Grinning
Стела-Мария, честита годишнина  bouquet желая ти да сте много влюбени и щастливи! И мерси за почерпката Wink
Мегита, бързо отиди на мамолог! Тази бучка най-вероятно ще я издърпат с инжекция. Не си играй със здравето!
Теволере, отново добре дошла при нас! Помня те първия път като дойде...и после някъде се загуби newsm78 Стискам палци за теста! Може и днес да го направиш, щом имаш 11 дни закъснение. Даже не е нужна сутрешна урина - купи си Шуър Чек.
Диди, много ми харесаха снимките ти! И парния локомотив!
Силвърче, браво за снимките  bouquet Не го знам тоя плаж newsm78 ама нищо...

# 59
  • UK
Момичета току що говорих с личната лекарка и ми каза, че от бременността са ми се отворили каналите и после като ме е накарал лекаря да ги стисна за да видим дали има секрет той си е бил запушен и от натиска се е възпалил и каза, че само компреси риванол да правя и да изчакам до утре да видим дали ще спадне  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт