Отговори
# 30
Здравейте момичета.
Ами аз лежа и по цял ден гледам глупости по ТВ. Днес бях на преглед и май ще повторим курса с антибиотика за още 6 дни. Общо трябва да съм в полегнало положение 20 дни. До този момент са само 5, как ще изтърпя не ми е ясно.
Ами това е, като се вентилирах в горещините сега ще си трайкам.
Но това да караш пневмония било гадна работа.
Иначе за първи път се радвам, че ми дойде, защото много хапове пих и пия, пък и снимки ми правиха на дробовете  и така.

Успех на всички.

Сещате ли се нещо за рентгена и зачеването-трябваше ли да се пазиш един месец след рентген?

# 31
  • София
Каква депресия и черногледство, Стеф Naughty Това, че непрекъснато сменяш обстановката е много хубаво Grinning Искам и аз така. Я вземи пример от мен - ветеранката! Две години и кусур чакам и съм по-оптимистично настроена от всякога Laughing Това бебе дето ми е в аватара, смятам до края на годината да е в корема ми Mr. Green
Даре, ама ти чак пневмония ли си хванала Shocked Милата, тя...пий си там лекарствата и почивай. А това за рентгена не е вярно. Мен са ме снимали даже в 7-ми месецц на бременността...нищо му няма на Боби. Гледай си здравето и оздравявай по-бързо!

# 32
Даренце, мисля че няма проблем в това отношение, все пак май се изчакваше един цикъл едва ли не за всеки случай- което мисля, че е прекалено Simple Smile на теб по кое време от цикъла ти правиха снимката?
Съжалявам за премеждията ти, оправяй се бързо Hug Цункам те!

Леа, не знам какво ми става, но последните 5 месеца съм в такова състояние и вече си мисля че нещо не ми е наред. Иначе, твоят оптимизъм и въобще силата, с която се бориш в името на русата кукла - шапка ти свалям. Сигурна съм, че скоро ще бъдеш възнаградена Simple Smile

# 33
Здравейте и от мен!
Нямам с какво да се похваля или оплача! Simple Smile
Всичко е наред и се чувствам спокойна и щастлива ...
Влязох тук, за да ви пожелая да се почувствате като мен и да опитам да ви вдъхна от моя оптимизъм!
Точно, когато за мен света и живота бяха приключили, бях попаднала в най-черната и дълбока дупка на отчаяние и песимизъм започнаха поредица от прекрасни моменти! Мечтите ми се сбъднаха, за това мечтайте и вярвайте ...
Отплеснах се, ама ми е толкова хубаво, че исках да го споделя с вас! Simple Smile

# 34
Момичета, много се радвам, че сте харесали моето мото за тази седмичка  Heart Eyes Благодаря ви!
И аз се присъединявам към групата на нечакащите. Дори още не съм си определила ден за тестване. Опитвам се да не се вглеждам за симптоми, защото са толкова различни и индивидуални за всяка жена и за всяка бременност.
Така че, пожелавам на всички от чакащата групичка и на себе си много, много търпение  Blush ; на бебеправещите много, много любов  Heart Eyes, а на току що олелилите се - много, много спокойствие - задава се следващия тираж  Hug
Поздрави на всички   bouquet

# 35
  • UK
Благодаря ви момичета за добрите думи   bouquet  .
 .:.Stef.:. нямам си и на идея от какво ми е това подуване но се надявам да мине бързо, предполагам, че е възпален линф но докато не спадне нищо не се знае  Confused
 Момичета тука мина такъв порой, целия Бургас е наводнен  #2gunfire  #Cussing out
 Това му беше на лятото ще имаме късмет ако имаме още няколко хубави дни  Praynig

# 36
Току що видях, че течението ми се е оцветило леко в розово, което си е чист знак, че отпадам и този месец от класацията. Наостанали от групичката, която ще се тества тази седмица ви желая повече късмет!!!! Hug

# 37
Здравейте сладурки!  wavey Честита нова седмичка!!!

На девойките дето НЕ чакат лелката тази седмичка  fingerscrossed  да видят  EFP  на тестчето!!! Късмет милички Praynig!!!

А пък на мен цял ден ми е едно такова вееесело, щото след 3 дни отивам на моренцето  grinning039 най-после, а пък любимият ми племенник днес става на 6 месеца, да ни е жив и здрав, много си го обичкам Hug, дори лошото време не може да ми развали настроението.

Нелиани Hug недей така мила. Как ще се отчайваш? Горе главата и смело напред!  bouquet

Poison_avi поздравления за изпитите! Браво!!!  bouquet

Хубава седмичка на всички!!!  bouquet

# 38
Даре, след дъжда винаги изгрява слънцето. Бързо озравяване и нека твоето слънце огрее скоро!  Hug

GERA, не се знае... чела съм че такова розово течение се появява при много забременели като първи признак. Но както всяко правило, така и това си има изключения... аз миналия месец имах такова 3 дена и накрая ми дойде. дано при теб да е признак на бебче.  Peace

Megita, а аз какво да кажа като тук вали и лятото го няма вече почти месец...  #Crazy

Много успех на групата на нечакащите!  EFP
Zai4enze, добре дошла в отбора. Само да ти кажа че ние плануваме да напуснем този форум в най-скоро време и да се преместим в отчетни, така че действай и ти по-бързичко...  Wink

Приятна вечер мили съфорумки! До утре...
     newsm51

# 39
Привет и от мен, момичета! На всички пожелавам една прекрасна седмица, изпълнена с новини, които да ви карат да танцувате  Heart Eyes
nellyani, ние пък опитваме вече 6 месеца и нещо не се получава (като изключим положителния тест още първия път, но пък не се задържа тогава). Сега септември ще ни е 7-мият месец опити и съм решила, ако и сега не стане, октомври да ида на лекар да видя поне дали всичко е наред.
Poison_avi, браво за изпитите и шестиците  Grinning Значи вие ще сте във Венеция точно, когато и ние  Peace Всъщност ние трябваше да заминаваме утре за годишнината ни, но се отлага за последната седмица от септември. newsm78
Момичета, значи кой щеше да бебеправи тази седмица? На всички останали, които чакат резултати в следващите дни пожелавам да видят заветните две черти, а на другите, които ги чака тепърва сладко бебеправене - ами, приятна и сладострастна работа ви пожелавам  Party

# 40
В случай, че е настъпило оплождане променя ли се по някакъв начин ЦС така че да подскаже. Защото аз с помощта точно на ЦС разбирам кога е било овуто

Само такъв въпрос не беше задаван досега, не знам как не му е хрумнало на някой Grinning Браво Wink Само че отговор не мога да ти дам, трябва да питаш бременните или вече мамите, те ще знаят Simple Smile Иначе, хубаво е че така си познаваш овуто, на този етап това ти е предостатъчно Simple Smile

Мегита, от какво ти е това подуто?

Моята ЦС се промени и при двете ми бременности.Но това стана доста след закъснанието и незнам дали се числи това към ЦС.Доста, доста-около 10-ина дена след закъснение, вече беше потвърдено така или иначе-стана жълтеникава и доста по-гъста, мога да го оприлича на сопол, гадничко звучи, но така изглежда.Случва ми се за втори път, така че знам за какво говоря.Дали и при другите е така, незнам.Но пак казвам-това не се случи непосредствено след евентуалното оплождане а около месец след него.

Момичета, които чакате-стискам палци силно-малко сме в отчетните-трябват по-гъсти редици!!!Хайде-чакаме ви! Hug
Даре-аман беее-стига болести-дано твоята серия бъде прекъсната като на Страчи... PraynigИзчакай месец за по-сигурно.
Хубава вечер  и успешна седмица на всички!Аз рядко се заседявам пред компа, ама нали съм отпуска сега, пък детенце ми се разболя, та съм около нея постоянно. Confused

# 41
стискам палци на всички НЕчакащи тази седмицаи аз съм в това число newsm68
Мегита,оправяй се бързо и подновявайте опитите!
Даре,и ти оздравявай и да се похвалиш най-накрая и ти!
А между другото появи ми се много обилно бяло-жълтеникаво течение(имам го от няколко дни ,но днес направо си тече сериозно)На някой случвало ли му се е така преди М и толкова обилно?

# 42
Здравейте! Виждали ли сте парен локомотив? Ако не сте - ето:http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&IMAGE_ID=33533
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&IMAGE_ID=33534
Много странно изглежда на фона на това... http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&IMAGE_ID=33535
Но за съжаление не можах да се кача...  Confused
Момичета, на мен още не ми е спряла...  newsm78 Обикновено ми върви по 3 дни доста обилничко, но сега е мнооого слабо? Дали от това се проточи така? На превръзката няма почти нищо през деня. Само като отида до 00 и то на салфетката. Странно... Колко да чакам преди да се шашна и да отида на лекар? Май вече е време?
Даре, само от вентилатор ли се докара така? Да не си лепнала нещо? Вирусно де?
Zai4enze, добре дошла!   bouquet Ще ти е приятно при нас, но не се задържай много.  Wink
Забравих да покажа моята първа нощна снимка... http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&IMAGE_ID=33531

Последна редакция: пн, 28 авг 2006, 19:50 от dididi

# 43
Хихи! Никога не бях виждала парен локомотив. Къде го намери?! Simple Smile
Може ли да си позволя едно съвете за нощните снимки? поработи върху баланса на бялото и ползвай статив. Направи и малко експерименти със скоростта на блендата! Simple Smile
Ще се шашнеш от резултатите! Simple Smile

# 44
Пенелопка, благодаря за отговора, значи все пак ще трябва да изчакам закъснението.
poison_avi, Stela-Maria, Венеция е страхотна и всеки трябва да я посети. Не отлагайте...Ние със съпруга ми бяхме там по време на карнавала през февруари-беше неповторимо newsm18

Общи условия

Активация на акаунт