Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
Какви са някои от общите желания и подкрепата, които се изразяват по време на дискусии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какви са някои от общите желания и подкрепата, които се изразяват по време на дискусии?
-
Какви са някои от темите, обсъждани по време на бременност и оплождане?
-
Какво означава закъснение на менструацията и кога трябва да направя тест?
Аз пия ама не мн редовно... просто щото забравям... Пия през ден, през два, като се сетя... Иначе миналата бременност пих чак като разбрах, че съм бременна (т.е. от 5г.с. до 12-13г.с.), но то беше защото не беше много планирана, а и тогава не бях чувала за фолиевата киселина... После чак разбрах, че било хубаво да се пие още преди това... ама какво да се прави.
Така че трябва да се пие редовно, сутрин с кафето, като нещо рутинно.
Освен вас и мъжа ми никой друг не знае. Два дни преди датата, когата трябваше да ми дойде започна да ми се повръща и досега е така. Каква е тая работа, толкова рано, не знам

. Лека и без проблемна бременност, а после живо и здраво бебче 
.... и съм много редовна, май само един ден я пропуснах. 
къде сте?