Отговори
# 225
Привет и от мен! /Това го пиша втори път, форумът бил претоварен Sad/

Фраулица, не тъжи. Изстраданите неща са най-ценните за нас. Слънцето ще огрее и твоята лентичка, само вярвай в това  Hug

Уишче, и аз съм така. Грабне ли ме нещо, всичко друго бледнее пред него. Затова пазаруването ми отнема или 5 минутки, или се превръща в трагедия, ако не харесам нищо.

Искам да ви помоля, стискайте ми палци. Довечера отивам на доктор с 15 дни закъснение и отрицателен тест  Sad. Не смея да се надявам, но все пак  Praynig

# 226
Мариета, никога не съм яла сладко от моркови.. предполагам че е много вкусно...   newsm22 искам и аз... и сигурно си много шик с този оранжев лак!  4470
Анна, я каква муза те е хванала днеска. Браво.  Hands Clap От твоята уста в Божите уши.
narnia, приятна почивка, много слънце   Nature Sunny и още по-приятно кексване!  Two Hearts И бързо скачай на последния летен влак за бебета!  
petra, успех!  Peace  Flowers Four Leaf Clover

Ето нещо за хубаво настроение:

(Моля те Господи, ако не можеш да ме направиш слаба, направи моите приятели дебели.)

Приятна събота и неделя момичета!  Flowers Bouquet lovekiss Flowers Bouquet

# 227
  • ГОре на черешата...
Мариета, никога не съм яла сладко от моркови.. предполагам че е много вкусно...   newsm22 искам и аз... и сигурно си много шик с този оранжев лак!  4470
Да,това е най-страхотното сладко за палачинки!Идат почивни дни,я като млади булки се захващайте да приготвяте зимнина hahaha.../бе аз като му викам на моичкият,че друга като мене няма да намери... Mr. Green/
Аха,голям шик - на фона на светлосините бермуди и потник малко на ромка мязам... Joy

# 228
  • на пистата
момичета май все още има надежда,защото сутринта само леко ми зацапа и аз си помислих,че ще ми дойде а до сега нищо,да ама при тези 4 отрицателни теста да ли имам още шанс newsm78

# 229
Фраулица, мисля че има надежда. Дано!!!
Силвър 81, Наистина е хладно вечер. От 2-3 нощи насам се събуждам и се завивам с одеалце. Надявам се да бъде преходно.
А аз имам един въпрос към вас, момичета: Трябва да не ми дойде на 4-5.09. По принцип преди М винаги усещам тежест и напрежение в гърдите, около седмица и повече преди датата. Този месец нямам такива симптоми. А при първата бременност гърдите ми бяха болезнени и тогава си мислех, че пак нищо не е станало, но то не било така. Та дали има вероятност да съм бременна при липса на каквото и да е напрежение в гърдите? Имам едно такова гадене почти през целия ден, но не зная дали не се дължи на внушение и на огромното ми желание. Все пак ще изчакам още няколко дни.

# 230
Всичко е възможно.
Прочети ТУК.

# 231
  • UK
Здравейте момичета и от мен, съжалявам само, че се включвам толкова късно но сега съм с мъжото ми и сме си все заедно  Laughing, че утре си заминава  Cry и пак ще съм самичка  Cry, ама какво да се прави, тъкмо сега съм покрай дните на овулация такаче знае ли се какво може да направим  Laughing
 Между другото искам да споделя нещо с вас, след като са ми се махнали симптомите възможно ли е да съм си бременна  newsm78 много странно понеже днес сутринта когато излязохме стигнах само до ъгъла на блока и не можех да направя крачка повече от умора, бях се задъхала и се чувствах уморена все едно съм обиколила 5 пъти Бургас  Sick  newsm78

# 232
  • София
svetli, Биоцитрин и Цитросепт е май едно и също ама различни търговски марки... Чела съм във форума мнооого добри отзиви по всякакви параграфи (аз тогава се интересувах за антигъбични профилактични препарати, та то имало и такъв ефект)

anna_25, много хубаво е това което си написала.

Още не съм направила тест... едвам се въздържам, ама май утре ще си купя и в неделя сутринта ще го направя... Искам да е сутрешен за да съм по-убедена в резултата, колкто и да ми твърдят, че хващали по всяко време... данод а не ми дойде дотогава гадната леля... пък и след това Wink ще ви държа в течение!

фраулица, мила много съжалявам, ама не губи кураж идва нов тираж...

# 233
  • UK
 Хей хайде де каде сте поспаланки такива  Hug  Blush
 Аз току що си изпратих мъжото и ми е малко криво  #2gunfire ама и тука времето си е гадничко, вали си дъжд и май трябва да обличам якето, че нали съм пак на кална баня и ще взема да изстина пак  #Cussing out
 Давайте с добрите новини, че седмицата си отива, ние бебеправихме точно покрай овулацията и се надявам да се похваля отново с добри новини но се надявам следващия път бебо да не бърза да си отива от мен а да си изкара 9 месеца в мен  Wink  Hug   bouquet

# 234
  • ГОре на черешата...
Добро утро и от мен Hug!
Явно още спинкате,пък аз се ококорих още в 7часа /е,не без помощта на мъжлето Mr. Green/ .
Мегита,май нещо не разбрах  newsm78- последно - ти направи ли спонтанен аборт? Ако да - няма ли поне този месец да се пазите?

Прекрасен уикенд ви желая - изпълнен с много любов и щастие Heart Eyes!И дано новата седмичка още от понеделник е изпълнена само с добри новини Praynig!

# 235
  • БГ
привет и от мен, пожелавам ви хубави почивни дни с щастие и бебеправене, на болничките-бързо оздравяване.
lea благодаря ти!

fraUlica[/color]  има надежда винаги, Уишче приятна подготовка и да си избереш най-хубавите неща!
на правещите тестчета -2 чертички само!

# 236
  • UK
 mari_eta абе уж направих ама в понеделник съм на лекар за потвърждение, че е паднал, а и да е паднал то беше в пъреия месец още и не е проблем, питала съм  Laughing

# 237
  • ГОре на черешата...
mari_eta абе уж направих ама в понеделник съм на лекар за потвърждение, че е паднал, а и да е паднал то беше в пъреия месец още и не е проблем, питала съм  Laughing
Явно аз съм най-загубената, да се пазя толкова, но не смея да рискувам да се повтори същото...по-добре бавно, но славно Wink!

# 238
  • UK
Явно аз съм най-загубената, да се пазя толкова, но не смея да рискувам да се повтори същото...по-добре бавно, но славно Wink!

Права си но ние с мъжлето ми така или иначе сега няма да се видим сигурно повече и от месец такаче едва ли ще стане от два дена кексане и толкова лесно  Peace съмнявам се  Confused

# 239
Привет момичета  wavey

Аз съм на работа и тъй като е събота, седя си сама във офиса и направо откачам, но нали Ви имам вас. Ние тези дни ще трябва да бебеправим, но моя в последно време е доста изморен и не знам дали да го мъча за бебче, не ми се ще да правим щом нямам желание и е изморен, но от друга страна този месец имам овулация... толкова пари давам всеки месец за лекар за лекарства, да стимулираме овулация и да  не полузатвореим момента....  #Cussing out офу ще откачам. Не знам, какво да правя, може ли малко помощ?

Магита, какво става с теб? Отока на гърдата, оправили се?
Пенелопа как е малката?
Дари ти се изгуби, дано да си оздравяла Praynig
Босилек и теб те няма да кажеш какво става с теб?

Приятна почивка и весело изкарване на всички
   bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт