Отговори
# 240
  • UK

Магита, какво става с теб? Отока на гърдата, оправили се?

Благодаря, че попита, вече почти не го напипвам а изобщо не се вижда така, че май се отървах бързичко  Peace

# 241
добро утро и от мен.За много голямо съжаление лелката ме навести снощи  newsm61Толкова се надявах този месец....Вече имам чувството ,че това никога няма да се случи.Колкото да не ми се иска май ще трябва да потърся лекар-специалист,ама това ще стане чак декември.
Късмет на всички!!!

# 242
  • Пловдив
roksi77 от колко време пробвате?

# 243
ами Меги от повече от 2 год.Имам 1 спонтанен аборт преди около 1год 4 месеца.Направо започнах да се отчайвам.

# 244
  • на пистата
момичета,след вчерашното леко зацапване още не ми е дошло нямам нита капка,пак си правих тест преди малко и пак е отрицателен, какво мислите вие newsm78

# 245
  • Пловдив
roksi77 най искрено ти пожелавам да стане по скоро HugИ слънцето да изгрее и на нашата улица вече достатъчно си чакала.Само не се отчайваи.Но може да направиш една консултаци с лекаря си.
fraUlica нищо не ти остава освен да чакаш или ще ти дойде или не.е дано да не ти дойде  Peace.Ако си много нетърпелива си пусни кръвен тест.Колко дена ти закъснява вече?

# 246
  • на пистата
roksi77 най искрено ти пожелавам да стане по скоро HugИ слънцето да изгрее и на нашата улица вече достатъчно си чакала.Само не се отчайваи.Но може да направиш една консултаци с лекаря си.
fraUlica нищо не ти остава освен да чакаш или ще ти дойде или не.е дано да не ти дойде  Peace.Ако си много нетърпелива си пусни кръвен тест.Колко дена ти закъснява вече?
ами днес е втория а по принцип съм точна като часовник ,винаги ми идва на датата и то сутринта и си знам още от вечерта да си слажа превръзка.а за кръвния тест трябва да изчакам до понеделник,че тук в събота не работят,ох как ще издържа ако не ми дойде и утре само аз си знам.

# 247
fraUlica,стискам ти палци,дано ни зарадваш с добра новина в понеделник.Чакане му е работата  bouquet  bouquet  bouquetКЪСМЕТ

# 248
Рокси, година и четири месеца си е много време. Каква беше причината за аборта?

# 249
Лали,не знам какви бяха причините за аборта-всичко стана толкова бързо.Моята лекарка постоянно ми казва,че всичко е наред.Реших да посетя друга и тя така казва.Аз мисля,че не е -защото мина много време.

# 250
И аз мисля, че не е. Това Лондон/Стара Загора какво означава?

# 251
От Стара Загора съм,Но живея в Лондон.Прибирам се често до Бг,Преди 1 месец бях там и ми откриха фоликулярна киста,като пак ме увериха,че не е нищо сериозно-сега взимам Дуфастон

# 252
За фоликулярна киста не е необходима да се взима дуфастон!
Трябва да направите една спермограма в клиника по стерилитет най-напред.

# 253
  • Чехия
Даренце най-накрая как си ?

Пробвах да ти пусна лично, но ми изписа че ти препълнена кутята..Мъжа ми само пита за теб и двамата ти пращаме сърдечни прегръдки Hug Hug Hug Hug

# 254
fraUlica , и аз бях така ... Wink Зацапа ми и два дни ходих с превръзка, защото бях сигурна, че ми идва, а то било решило да ме отложи с няколко месеца! Wink
Много силно ти стискам палци! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт