Отговори
# 270
  • Чехия
gladness това се казва изненада........след толкова време..с Мегита така ме радвахте неразделни бяхте.....лелеееееее а как беше запалена ................... Hug
Супер добре дошла   bouquet

# 271
А аз си мислих, че няма да си спомняте коя съм. Много се радвам на всички .

И на мен ми липсвахте   bouquet Hug

# 272
  • на пистата
момичета вече се съмнявам да има бременност,защото при 4 дни закъснение теста пак е отрицателен а симптоми за бременност никакви.правим кекс през ден и се чудя възможно ли е 4 месеца да не съм имала овулация,според вас това възможно ли е newsm78

# 273
  • UK
fraUlica мила ако трябва да съм честна май всичко е възможно... но не губи кураж нали знаеш Няма лелка има надежда  Hug   bouquet

gladness голяма калпазанка си да ме оставиш толкова много време без да кажеш, че си добре. Не смеех да ти пиша на лични, че съм малко страхливичка и се притеснявах  Blush. Тука се случиха толкова много неща, аз се отчетох но за малко и сега пак пробваме и дано да е станало, че нали знаеш изперква се  Laughing  Crazy

# 274
4 месеца е нормално, в смисъл нормално да не става, а не да нямаш овулация.
Ако правите бебе от 4 месеца де.Докато аз се борих с това-все гледах процентите в една тема-кога е станало бебето.Та там, ако я гледаме като представителна извадка Mr. Green, се вижда, че при 50 % от двойките бебето става веднага-на 1-2 месец.Е, ние просто не сме влезнали в тези проценти.Фраулика-а ти засичаш ли по някакъв начин овулация?
Аз в началото нищо не правех, е, само секс  де Laughing.От Нова година насам започнах да засичам поне средата на цикъл, а после и да меря БТ, впоследствие опрях и до тестове за овулация и благодарение на това си "хванах" овулацията и си спретнахме бебето.
При положение, че пробвате от 4 месеца-не е нужно да се шашкаш имаш ли или не овулация защото не е станало.Просто я засечи.Дори и да сте уцелили някой от месеците-там пък вече шансът да стане е 25%/при уловена овулация/Така че-има и голяма доза късмет и шанс.

# 275
fraUlica мила ако трябва да съм честна май всичко е възможно... но не губи кураж нали знаеш Няма лелка има надежда  Hug   bouquet

gladness голяма калпазанка си да ме оставиш толкова много време без да кажеш, че си добре. Не смеех да ти пиша на лични, че съм малко страхливичка и се притеснявах  Blush. Тука се случиха толкова много неща, аз се отчетох но за малко и сега пак пробваме и дано да е станало, че нали знаеш изперква се  Laughing  Crazy

Така ли това е било много гадно  Cry не знаех. Миличка с теб съм . Сигурна съм, че следващия път няма да има никакви проблеми и ще си скоро в отчетни  Hug . И не се притеснявай да ми пишеш много ще се радвам  Party

# 276
  • UK
Така ли това е било много гадно  Cry не знаех. Миличка с теб съм . Сигурна съм, че следващия път няма да има никакви проблеми и ще си скоро в отчетни  Hug . И не се притеснявай да ми пишеш много ще се радвам  Party

smile3525 много се радва, че пак си тук, и дано да се похвалиш скоро с добри новини  Hug

# 277
При мен няма новини дори и след прегледа. Докторът не видя бременност, само някакво петно в ляво, И някак си между другото предъвка понятието извънматочна бременност. Сега чакам да минат нови 10 дни...  Cry

# 278
  • София
Момичета, преди малко си направих тест и  EFP !
За съжаление обаче в момента въобще немога да се радвам на това,защото имахме зверски скандал с мъжа и сега ми е едно криво, очите ми подути от плач, а и не съм му казала защото досега си крещяхме... Cry

# 279
Янче,ами кажи му и от скандала и помен няма да остане.И честито за чертичките   bouquet!Желая ти всичко от тук нататък да е заредено само с положителни емоции и радост и за двама ви.Сега се пази от лоши мисли,че бебчо ще се натъжи,ако мама е тъжни.Усмихни се и иди да гушнеш бъдещия татко.Определено ще забравите че сте си викали.Та това е най-щастливата вечер в живота ви  Grinning

# 280
  • UK
Момичета, преди малко си направих тест и  EFP !
За съжаление обаче в момента въобще немога да се радвам на това,защото имахме зверски скандал с мъжа и сега ми е едно криво, очите ми подути от плач, а и не съм му казала защото досега си крещяхме... Cry

Честито мила  newsm51 preggo

spoko всичко ще се оправи

# 281
  • на пистата
честито мила,наистина ще стане добре ако му кажеш.а на мен окончателно ми дойде и край на надеждите този месец ама карай вече се примерих и знам ,че следващия месец ще е моя.

# 282
  • Пловдив
Честито Яанче!!!  bouquet Сдобри се с мъжлето.Нали знаеш тези които се карат имат силни чувстава...

# 283
ЧЕСТИТО Hug  bouquet много щастие да ти носи бебчо и безброй хубави моменти  bouquet

# 284
  • София
Благодаря ви момичета за подкрепата Simple Smile все още не съм му казала, защото съм му много сърдита а и още немога да се успокоя... може би по-късно тази вечер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт