Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 73 282
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте! 🌸

Благодаря за новите снимки и за всичко, което сте споделили! 🤗

Mury9,
Съгласна съм! Пътят до влюбването е много по- интересен. Аз имах превдвид, че нямам търпение за епизодите, в които вече ще са влюбени, за да можем да се порадваме на нежните им моменти. 😍 То и сега ги има де, уж са само на игра, но според мен вече прехвърчат искри.

Super_katia,
Много ми хареса това! И аз си задавам този въпроос, надявам се да е Серкан.
Цитат
Само, че Робо няма да се даде без бой... ще има доста време да се гонят. Интересно ми е кой първи ще си признае Kissing Smiling Eyes

Selin,
Нищо чудно да заформят някакъв триъгълник. И аз си мисля, че Енгин и Пъръл се харесват, да видим и те кога ще си признаят. 😀

Аз друго нещо се чудя, дали тези сцени ще ги включат или това просто е промото за сериала. Много са красиви и двамата.

Приятна вечер! 🌸

# 136
  • Плевен / София
Здравейте! 🌸

Mury9,
Съгласна съм! Пътят до влюбването е много по- интересен. Аз имах превдвид, че нямам търпение за епизодите, в които вече ще са влюбени, за да можем да се порадваме на нежните им моменти. 😍 То и сега ги има де, уж са само на игра, но според мен вече прехвърчат искри.

Super_katia,
Цитат
Само, че Робо няма да се даде без бой... ще има доста време да се гонят. Интересно ми е кой първи ще си признае Kissing Smiling Eyes

Selin,
Нищо чудно да заформят някакъв триъгълник. И аз си мисля, че Енгин и Пъръл се харесват, да видим и те кога ще си признаят. 😀

Аз друго нещо се чудя, дали тези сцени ще ги включат или това просто е промото за сериала. Много са красиви и двамата.

Приятна вечер! 🌸
искам да ги дадат, защото искам и сватба, не само годеж...

# 137
ThinkingThinking
Здравейте! 🌸

Mury9,

Super_katia,
Цитат

По-скоро тази рокличка е за някакво служебно парти, отколкото за официална сватба...
Selin,

Приятна вечер! 🌸
искам да ги дадат, защото искам и сватба, не само годеж...

По-скоро тази рокличка е за някакво служебно парти, отколкото за официална сватба... И като става дума за двойки в сериала... Аз съм си заплюла лелята на Еда и помощникът на Робо, макар че имат разлика във възрастта май... Случайно ли Серкан й каза при първата им среща в домашна обстановка, че изглежда много млада за леля???!!! Thinking

# 138
На мен ми се струва, че тези кадри бяха само за промоция на сериала, а нали и междувременно смениха режисьора, така че най-вероятно изобщо няма да ги ползват. То и няма логика да ги пускат, защото подписването на договора мина, друга прес-конференция за медиите едва ли ще правят, пръстенът е различен... По-нататък може и да има истински годеж и сватба, ама това ще в някой двуцифрен епизод.

# 139
Да, май така ще излезне, няма да ги включват. То на това видео и пръстенът е различен от сегашния. И по- добре де, пръстенът на Еда е красив и специфичен, много добре измислено, браво! 🌸

А последователите на Керем продължават да се увеличават. 😊

# 140
Момичета, молбите ни бяха чути. Пресен, пресен от преди 50 секунди, бързам да го споделя с вас още преди да съм го изгледала. Grin

П.С. Като гледах снимките зад кадър забелязах, че на годежа Еда носи колие, което в края на втори епизод не го видях, та си мислех дали г-н Робот не е замесен. Е, замесен еее Relaxed

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 21:02 от Bella98

# 141
Момичета имаме трети фрагман. 😍
https://youtu.be/R9VKbEGBcEQ

# 142
Това няма да е танц, ами борба 🥰

# 143
  • Плевен / София
Това няма да е танц, ами борба 🥰
JoyJoyJoy добре, че не е танго

# 144
Серкан я придърпва, нали? Много е орязан моментът и не се вижда защо го прави.

Маман ще иска да правят Еда от Пепляшка на Принцеса, ама не знае, че тя вече е People Princess  Между другото някой беше питал защо госпожата не излизала от вкъщи. Сейфи имаше предвид, че не може да лъже, че е в чужбина, защото сега е ясно, че с карантината не е разрешено да се пътува и е очевидно, че не иска да говори с хората. Според мен това беше обяснението, а не че е домошарка.

Иначе забравих да отбележа, че в бъдеще, ако в някой епизод отскочат до Мардин ще е много ефектно. Подозирам, че богата баба на Еда живее там. Само не мога да предположа какво се е случило, че да не иска да я споменават Thinking

И накрая думите на Серкан, че не съжалява за нищо, което идва от Еда са ми малко странни. Някак не ми се връзват с поведението му до момента.

Нямам търпение да видим целия епизод Heart Eyes

# 145
Да не би бабата да има нещо общо със смъртта на родителите? Или пък е някоя дръта скъперница, която крие имането си под възглавницата 😂😂

# 146
Според мен има връзка между родителите на Еда (и евентуално смъртта им) и отношенията с бабата. Примерно тя не е одобрявала майка и или нещо подобно.
На мен Еда ми изглежда доста стегната като се ръкува с тази жена във фрага. Дали не я познава?
Иначе ми се иска да не ги влюбват твърде бързо. Този период на котка и куче е по-интересен. Ако ги влюбят бързо после сигурно ще ги разделят няколко пъти, а не ми се иска...
Пъръл ми се струва тайно влюбена в Серкан, но може би в последствие ще я сватосат с Енигин.
А лелята е хубава и готина, любопитно ми е защо няма мъж, семейство? Дано и около нея да се развие някаква история.

# 147
Аз чак сега успях да изгледам изцяло епизода с бг суб. Наистина темата за бабата е интересна , сигурно ще се появи някъде напред в сериите . Серкан каза , че в техния роден град Мадрин / Мардин или нещо такова , имало замък на 1600г и лелята каза , че го знае , там й било минало детството, явно че бабата ще е собственикът на замъка Joy сигурно ще се получат много хубави кадри , ако снимат там... Докато писах реших да проверя в Гугъл , мисля че съм гледала снимани сериали в този град.
Ако някой се интересува, ето линк
https://pateshestvia.net/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0 … 1%81%D1%82%D0%B8/

Много ми хареса как лелята притисна Серкан, малко му беше , трябва още Joy

В ресторанта , когато се срещнаха със Селин и Ферит също беше много забавно , ще е хубаво , ако някои от измислените истории на Еда се сбъднат към края на сериала , например Серкан да си татуира името й или пък да я заведе в Лондон със самолета , ще е хубава препратка към първите серии. Blush

Относно това , че не иска да я занимава в събота и аз мисля , че си има някакъв ритуал или нещо друго свързано с родителите й .

Пъръл и Енгин ще се вземат Joy той се опита да й направи комплимент за косата, ама тя и тя е толкова скована , че изобщо не се усети Joy

Другата двойка ще са Фифи и онзи дето нищо не работи , забравих му името Joy

Сигурна съм , че ще намерят и някой за Мело, но тя е толкова наивна милата и доверчива , дано не я забъркат в някоя драма.

Относно Каан , няма да се изненадам ако се окаже , че той е развалил колата на Еда , че да има повод да се запознаят Joy от негова страна ще има интриги занапред .

Голям роман стана , доста хаотичен , закоето се извинявам , но половината ми мозък вече спи Joy фрагментите за трета серия са чудесни , нямам търпение вече Heart

# 148
И аз се замислих за  ден събота . Допуснах ,че е свързано с  родитилити ѝ , но дали и те като нас в събота почитат мъртвите ?!?!?!

Изобщо не харесвам анне-то на Серкан , толкова надменна ,самозабравила се богаташка .Но да не излезе  с минала адресна регистрация от  нЕкоЕ си ма' але......

# 149
Добро утро, момичета! 🌸

Благодаря за споделеното. 🌺
Определено има много интересни неща, които те първа ще научаваме. На мен също ми направи впечатление, че Еда иска  да не се виждат в събота и да бъде свободна. Сто процента има определена причина затова.

На мен ми направи и впечатление, че когато Серкан каза на Еда, че ще ходят на лекар всяка седмица (май), а тя нещо се опъваше. Чудя се дали не крие някакво заболяване...🤔

А на Серкан майка му ще си намери майстора, надявам се това да е Еда.

Стана ми много мъчно за Еда, когато изгледах фрага. Тази дама, с която се ръкува, я изгледа някак страно, все вдно я преценява. Мисля си, че може и да стане въпрос за нейния статус. Гостите ще си мислят, че е от положението на Серкан явно... Дано, ако има нападки, Серкан да я защити. 😊

Почти не остана до утре. Обмислям дали да не го гледам онлайн, че не знам как ще дочакам до превода. 😀

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт