Според мен Амур вече си свърши работата. Само че и двамата са инати и не искат да се издават. Може и да се опитват да се убедят че не е сериозно увлечение, че договорът е само за два месеца, че непрекъснато си късат нервите един на друг, че не могат да се понасят.... но като забравят за "спирачките си" и двамата пускат едни влюбени погледи
Според мен Сейфи съвсем умишлено успокоява Айдан, че никой не може да обърка мисленето на детето ѝ
, за да им спести ненавременна намеса от нейна страна и бързо разтуряне на договора. Сейфи много добре усети, че Серкан има чувства към Еда. Мисля си, че и за нейните подозира
)

[quote author=Светълчо link=topic=1233346.msg41168502#msg41168502 date=1596538656
Айдан не е глупава, та затова и са нейните опасения, че Еда ще омотае сина й в мрежите на своя чар... Като майка е наясно и самата тя вижда, че момичето притежава изключителна доза неподправеност и притегателна сила, които, въпреки разума на сина й, биха го отклонили от праволинейния път и биха го погълнали с цялата си мощ. Затова са съмненията и страховете й, че Серкан би могъл да се поддаде на съблазнителните и изкусителните импулси, които, дори само с присъствието си, Еда излъчва на достатъчно голям периметър около себе си... И със сигурност майчиното сърце усеща какво би могло да се случи.. Добре, че е Сейфи, за да дава друг наклон на мислите й...
Дано не чакат да мине срядата, за да не се объркват хората, че ще има нов епизод утре...
А може и Айдан да види Селин в нова светлина...
Прекратяване на договорните отношения ще настъпи само когато един от двамата се почувства влюбен в другия до степен да не издържа фалшивите отношения. 

(май съм много лоша). А за Ферит - както уж не ревнува, всеки ден се изправя пред нови Серканови подвизи (той си го каза на вечерята) и ще му е все по-трудно да се доказва на жената, която не го обича
Напълно съм съгласна, че може да му се обади Каан. Дано само не действа умишлено като негова маша. Сякаш по-бих приела да го използват без да си дава сметка, и когато разбере да се отдръпне или противопостави
Препоръчани теми