Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 74 396
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Разговорът между Сейфи и Еда и на мен ми хареса много. Всъщност другото важно нещо, което стана ясно от него е, че Еда започна да осъзнава, че колкото и да си е навила на пръста, че мрази Серкан, всъщност двамата си приличат по перфекционизма. После ще открие и други допирни точки и докато мигне, Амур вече ще ги е поразил безмилостно CupidKissing Face

# 541
Wink  Според мен Амур вече си свърши работата. Само че и двамата са инати и не искат да се издават. Може и да се опитват да се убедят че не е сериозно увлечение, че договорът е само за два месеца, че непрекъснато си късат нервите един на друг, че не могат да се понасят.... но като забравят за "спирачките си" и двамата пускат едни влюбени погледи  Flushed  Според мен Сейфи съвсем умишлено успокоява Айдан, че никой не може да обърка мисленето на детето ѝ Smiling Imp, за да им спести ненавременна намеса от нейна страна и бързо разтуряне на договора. Сейфи много добре усети, че Серкан има чувства към Еда. Мисля си, че и за нейните подозира Smile
Имаше много хубави моменти в серията. И двамата вече имат загатнато, че другия е преживял нещо травматично и определено истината ще ги направи по-близки (това си е мъст хев). Еда вече си преглътна гордостта и се извини (даже няколко пъти), че даже му призна и готварските умения. Сега искам да видя и Серкан да си надскочи егото и също да се прояви (очаквам да признае публично, че е направил грешка, нали това му е най-трудно Smiling Imp )
И сега, докато го пишех това, се сетих за спокойния Серкан в офиса, който дори не повиши тон, много учтиво им се молеше да напуснат стаята, само бедния син молив на колко парчета стана SmileyScreamSimple Smile

# 542
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте!
Всичко сте изписали и казали, само ще кажа, че много приятна е серията, а сцената в басейна още ме кара да се усмихвам, като се сетя за нея. Много сладко го изпързаля Еда и му пална фитилчето на ревността.
Каан-Мело и на мен ми е най-слабата част на сериала, Мело ме дразни с телешкия възторг, с който гледа смотания Каан. Много глупаво поведение, доста неестествено ми седи.
Много сладки Серкан и Еда, чудесно им се получи двойката, много ме радват техните сцени.
Майката на Серкан става все по-симпатична, даже буди съчувствие у мен, някак безпомощна и ранима изглежда.
Сейфи е много добро попадение.
Пъръл ми стои много изкуствено на мен. Още не мога да разбера защо му е нужна на сценария тази героиня.

# 543
Yum[quote author=Светълчо link=topic=1233346.msg41168502#msg41168502 date=1596538656
Майката на Серкан става все по-симпатична, даже буди съчувствие у мен, някак безпомощна и ранима изглежда.

[/quote]

Hands Plus1

Още от началото ми направи впечатление играта на актрисата... Толкова добре пресъздава тази префърцуненост и надменност , че ми е любимка и се наслаждавам много на играта й... Особено като вдигне ръце до главата си в стил "мигрената ме хвана", запазен неин жест.. Думите й също целят на място и са много присъщи и добре подбрани за такъв тип персонаж... Смятам, че Серкан има по-голяма привързаност към Айдан,  отколкото към баща си, макар да е наясно с нейните опити да го задоми за Селин, и със сигурност е загрижен за здравето на своята майка... Стреми се да не й противоречи много и да не я наранява умишлено... А Сейфи е много сладък, особено в старанието си да успокои Айдан, че кухнята е прекалено тясна, та затова, аджеба, Серкан и Еда се намират толкова близо един до друг... Smile Айдан не е глупава, та затова и са нейните опасения, че Еда ще омотае сина й в мрежите на своя чар... Като майка е наясно и самата тя вижда, че момичето притежава изключителна доза неподправеност и притегателна сила, които, въпреки разума на сина й, биха го отклонили от праволинейния път и биха го погълнали с цялата си мощ. Затова са съмненията и страховете й, че Серкан би могъл да се поддаде на съблазнителните и изкусителните импулси, които, дори само с присъствието си, Еда излъчва на достатъчно голям периметър около себе си... И със сигурност майчиното сърце усеща какво би могло да се случи.. Добре, че е Сейфи, за да дава друг наклон на мислите й...Wink Yum

# 544
Привет на всички от мен!
Бройте +1 за отбора ви, много ми допадна двойката Керем и Ханде.Определено са доста приятна гледка за окото,а типажа "Еда" ми  е много на сърце....
Няма да разтягам локуми,коментарите са повече от чудесни /завиждам за способноста да се изразявате писмено,толкова добре/.
Това което ми е любопитно е как ще се измъкнат от ситуацията с договора,според мен ще се включи Айдан,като каже че именно тя е подготвила договора .
Ако и при тази ситуация Ферит не реагира остро,за мен е повече от ясно,че е с Селин по други причини...

# 545
Привет на всички от мен!
Бройте +1 за отбора ви, много ми допадна двойката Керем и Ханде.Определено са доста приятна гледка за окото,а типажа "Еда" ми  е много на сърце....
Няма да разтягам локуми,коментарите са повече от чудесни /завиждам за способноста да се изразявате писмено,толкова добре/.
Това което ми е любопитно е как ще се измъкнат от ситуацията с договора,според мен ще се включи Айдан,като каже че именно тя е подготвила договора .
Ако и при тази ситуация Ферит не реагира остро,за мен е повече от ясно,че е с Селин по други причини...

Селин е толкова искана снаха за "бебеим ", че може и да се включи . Ах Сириус ,ах ......дано си помогнал на тези гордиливковци !

# 546
Момичета, имам чувството, че и днес няма да видим фрагман Imp Дано не чакат да мине срядата, за да не се объркват хората, че ще има нов епизод утре...

За договора - малко разхвърляни мисли:

вариант 1 - Еда отново заспива рязко и ГГ не се налага да се обясняват, само Селин ще бъде изгледана лошо (вече 2 пъти го използваха това "заболяване" и не знам доколко няма да се изтърка). Евентуално Селин и Ферит ще се изнесат бързо-бързо и ще останат Айдан, Айфер и ГГ да се разберат на 4 очи.

вариант 2 - Еда не заспива и г-жа Айше проявява повече творчество за решаване на ситуацията. В този случай всеки от присъстващите може да вземе думата. Силите са 3:3 - Серкан, Еда и Айдан знаят за договора, а Селин, Ферит и леля - не. Няма да ми хареса, ако оставят Еда сама да се оправя. Най-логично ми е Серкан и/ или Айдан да подемат инициативата, все пак са домакини и Селин се рови в тяхната къща - та на тях най-много им отива да я забият с контра-въпроса къде е намерила документа... Айфер е тактична и едва ли ще прави панаири пред непознати (Селин и Ферит). Ферит въщност е в най-лошата ситуация, защото годеницата му тотално го унижава, та на него му прилича да си я хване за ръчичка и да ѝ спести по-нататъшния резил...

Пак нищо ново не казах, ама карай - дискусия да става Wink

# 547
Не мисля, че ще изиграят "Ферит е унижен". Да не забравяме, че Селин влезе за химикал под погледите на всички на масата, което е различно от предишното й "ходене до тоалетната". Интереса й към договора може да се оправдае с това, че договорните ангажименти на Серкан засягат и фирмата, в която е съдружник и холдинга, в който е вложен труда и капиталите на двете семейства.
Вижда се и че Серкан не е с особена тежест в холдинга, щом с подписите на двамата бащи и Селин наеха годеника й. Това показва, че Серкан е по-ниско в йерархията и е логичен мотив защо Селин се интересува какво е подписал той.
Мисля, че ще обявят, че е предбрачен договор и Серкан и Еда ще се женят скоро. Айдан ще потвърди за да подтикне с още по-голяма сила Селин към сина си. Лелята на Еда май се очертава като единствена жертва на всичките тези неразбории и измами, защото само тя истински ще се разтревожи за бъдещето й.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 16:36 от dariVale

# 548
И аз мисля, че ще обявят че е предбрачен договор.

# 549
Новичка

Влюбена съм в Сириус и като знам как Керем обича кучетата все пак си имаме Хектор и Орфе на бившата си много се радваше и си го обичаше.Усещам как са се харесали с кучето! Сладури!
Колкото до разсъжденията относно сериала много интересни неща сте писали!

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 18:31 от x BlackRose x

# 550
Добре, съгласна съм, но да не забравяме, че идеята за гостуването тръгна от желанието на Ферит да докаже, че не ревнува от Серкан. Появата на Селин със скъсания договор за годеж на бившия ѝ в ръце обаче си е живо изпитание за търпението му. Поне аз така си мисля, че би било нормално.

При всички положения, тази ситуация ще се окаже ключова, защото както и да се измъкнат от нея, хартиен договор между ГГ вече няма да има. В същото време, съмненията на леля Айфер и на Селин ще ги притиснат още по-натясно (дано да им дадат 5 кв. м. стая в Анталия, дано! ) Sunglasses Satisfied А може и Айдан да види Селин в нова светлина...

Между другото, дали обаждането, което получи Ферит, малко преди да се появят Селин и Еда, беше случайно? Може ли да е от Каан примерно Thinking

# 551
И аз съм съгласна с теб Катя. Ферит ще се позамисли от яростното ровене на Селин в живота на двойката Серкан-Еда и пред него лично евентуалното оправдание с интересите на фирмата няма съвсем да мине.
Относно хартиения договор - предполагам, че копират 50 нюанса, само че типично като за турски сериал - набързо претупано и с пропуски.
Врътнете си отново сцената с обсъждането на договора. Четоха, приказваха четоха, приказваха и накрая Еда драсна подпис на екземпляра, който беше на масата от самото начало без да нанесат в писмен вид нито едно от нововъзникналите правила. Чак беше смешно.
Ако препратката е към Нюансите, то там договора беше само между ГГ,  без правна стойност и без възможност при неспазване да влезе в съда. В такъв случай в нашия сериал би следвало да не е от съществено значение, че е скъсан. Не вярвам никой от двамата да не устои на думата си за  фалшивата връзка до побъркване на Селин Simple Smile Прекратяване на договорните отношения ще настъпи само когато един от двамата се почувства влюбен в другия до степен да не издържа фалшивите отношения.

# 552

Вижда се и че Серкан не е с особена тежест в холдинга, щом с подписите на двамата бащи и Селин наеха годеника й. Това показва, че Серкан е по-ниско в йерархията и е логичен мотив защо Селин се интересува какво е подписал той.

Зависи... Тежестта на мнението според мен зависи от дяловото участие в холдинга... Доколкото си спомням, Серкан дори няма желание да работи в този холдинг, по-скоро присъствието му там е натрапено от баща му, който със зъби и нокти се стреми да привлече Серкан към тази фирма, при все че синът му няма амбиция за това. Освен това, когато вече трима от важните клечки в холдинга са подписали назначението, то те са болшинство и мнението на Серкан, който дори и да е против, няма как да промени ситуацията. Затова в този случай Селин просто реши да информира и уведоми Серкан, а подписът му би бил само една формалност... Между другото лично аз правя евала на Серкан, който доказва, че може сам да основе архитектантска фирма и да я управлява. В това виждам още веднъж нескритото напрежение за надмощие и себедоказване между баща и син. Вероятно бащата е наясно със способностите на сина си и затова толкова се стреми да  го привлече като силен играч в семейната фирма... Но явно Серкан е сам бегач на дълги разстояния и отборната игра не го радва и не му носи достатъчно удовлетворение, така, както личните и заслужени победи...

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 18:47 от mury9

# 553
Момичета 😍,
чудни сте всички! 🌺
Благодаря ви за прекрасните разсъждения, за всичко споделено! 🙏

Кога ли ще ни пуснат новото фрагманче?! Аз също предполагам, че ще е след сряда. Да ви кажа честно, аз вече нямам търпение за Анталийския епизод. Ще е много готин, няма как да е иначе щом ще е морски. Ще им се налага на  Еда и Серкан да играят доста по- убедително, но играта започва да се превръща в реалност...😎 Вече се чудя как ще си разпределят леглото в общата им стая. 😂

Не знам дали не сгрешиха като не пуснаха нов епизод тази седмица, ще си покаже. Дано всичко е наред с рейтинга и да се радваме на тази красива история. ♥

Ново от Ханде.

Отново са на сета, кратката почивка е приключила.
Керем май не може да излезне от роля. 😍😂

Пропуски определно има, но аз ги подминавам и се наслаждавам на прекрасните актьори. 😊

Хубава вечер!

# 554
Привет отново, момичета, Flowers Hibiscus

super_katia, mury9, много съм съгласна с вас за нещата, които казвате.
Катя аз мисля, че остана договорът на Еда - тя също има копие (четеше го на терасата си, след като го подписаха). Не съм сигурна доколко разчитат на хартията. Много ми се иска Серкан хубаво да "сдъвче" Селин за глупостите, които прави. Където и да е бил този договор преди Сириус да го измъкне, Серкан още не знае какво се е случило. Но за мен Селин няма никакво основание да се интересува какво пише в него, тъй като това не е бизнес споразумение, то не засяга холдинга им, а е съвсем личен документ. Та ми се ще да си го получи от Серкан, а защо не и Айдан Smiling Imp (май съм много лоша). А за Ферит - както уж не ревнува, всеки ден се изправя пред нови Серканови подвизи (той си го каза на вечерята) и ще му е все по-трудно да се доказва на жената, която не го обича  Neutral Face Напълно съм съгласна, че може да му се обади Каан. Дано само не действа умишлено като негова маша. Сякаш по-бих приела да го използват без да си дава сметка, и когато разбере да се отдръпне или противопостави Thinking

Общи условия

Активация на акаунт